אני יודע עד כמה קשה לכם לראות אותו בטיאס בסטלה בכל מקום אפשרי באמת שגם לי יש את זה עם מישהו מהקהילה שהרבה זמן לא נמצא כאן כבר שנראה לי שכולם יודעים מי זה זה לא הנושא..
עכשיו באתי לראות כמה דברים לשאול כמה דברים ולברר כמה דברים בקשר לאלעד
אני באמת מנסה להיות רציני לא מנסה או לשחק אותה בוגר אלא מנסה לעזור לחבר שבצרה,
שאכלו אותו כבר 40 או אפילו 50 אחוז מהקהילה, אני יגיד כזה דבר קחו כל מילה פה ברצינות למה אני בא באמת בלעזור בטוב לא לקלל או משהו אחר.
ככה אני יודע שהרבה שונאים את אלעד בגלל שהוא התנהג בפעם הראשונה שהכרתם אותו כמו ילד בגנון ילד מציק שנדחף לכל חור וכמו שהרבה אמרו פה עכשיו הוא "מלקק" לוותיקים,
יש בזה משהו אבל הסתכלתם מהצד שלו איך זה ניראה אולי הוא מנסה להכיר את הקהילה הישנה?...
אולי הוא מנסה להשיג חברים כי כל הקהילה שונאת אותו?
יש כאלה ישנים שאולי לא מכירים אותו ולא שונאים אותו כמוכם ראיתי בהרבה תגובות לא רק על אלעד אלא בכלל שאתם מחפשים רק איך לעקוץ, לצאת הטובים בסיפור, להראות לכולם מה אתם יכולים כמה שיותר. אבל לא שמתם לב שבדרך אתה משפילים ילדים, וגורמים להם לרע.
כמו לאלעד שלא נתתם לו זכות להביע דעה כמו לבקש סליחה על פעם דברים שעשה בעבר שאולי עכשיו בהווה השתנו באמת, כאב לי על אלעד כמה שהוא סבל וכמה שצחקו עליו תמיד הוא צחק ותמיד היה לו כיף עם מי שהוא נמצא. למרות שלפעמים הוא צעק התעצבן (לפעמים על הלאגים שאח שלו עושה חחח) אבל הוא אחלה ילד, בסך הכל אתם באתם לפורום למטרה אחת ויחידה שעד עכשיו אני לא ראיתי מישהו אחד עושה את זה:" נ-ה-נ-ה". ילד אחד לא אמר תודה אליעד תודה מייק תודה גיא תודה לעוד הרבה אנשים שהקימו ועזרו ומשפצים את הקהילה הזאת. כמו מייק מצ'יטרים וכמו מייק שעוזר בקלאן בייס וכמו גיא שעוזר במקרים כמו אלעד אף פעם לא נהנתם באתם בגישה טובה לומר תודה לך ולך ולך ולך, אז באמת הגיע הזמן להעיר אותכם ולהגיד תודה למנהלים ,למפקחים ,לאחרי הקהילה ולמנהלי הפורומים וגם למעצבים שלנו שעוזרים ומטפחים את הקהילה. אבל באים ילדים עם כל טוב לבם והורסים אותה בכך שגורמים לילדים אחרים אבל ומרירות להיות בקהילה מסריחה כזאת.
אז עכשיו אם יש לי זכות באמת אני מבקש תנסו להסתכל על הקהילה מהצד החיובי שלה מההנאה שבפורום שבמשחק שבילדים ולא רק ברע ובעוקץ.
באמת אני מקווה שתפנימו מה ניסיתם לומר וזה לא רק על אלעד אלא לגבי כל אחד שקיפחו כאן.
ושלא יזניחו את הנושא הזה כמו שעשו במקרים אחרים
בתודה רבה, דביר =)

הירשם כדי להגיב לנושא