- שם פרטי:תאיר ביטון
- דרכים ליצירת קשר (ICQ/MSN וכו'):icq:224926320
- שם הקטגוריה שאני רוצה לנהל:משחקי רשת
- רקע בנושא הפורום (יש לרשום מה אתם יודעים או כיצד אתם עוסקים בתחום של אותו פורום): מאז שאני זוכר את עצמי שיחקתי במשחקי רשת אם בן דוד שלי (Darksoul שמנהל את World of warcraft שגם בזה שיחקתי) וכבר הספקתי לשחק בהמון משחקי online ואני יודע כל מה שאני צריך לדעת.
- תרומתי לפורום כעת (יש לרשום במה תרמתם לאותו קטגוריה אותו אתם רוצים לנהל):כעת אני מנהל בפורום קאונטר סטרייק והספקתי להביא די הרבה מדריכים (חלק שלי וחלק של אתרים שמהם לקחתי אותם) וגם הגבתי ועזרתי בפורומים של משחקי online אחרים
- תרומתי לעתיד (יש לרשום במה אתם חושבים שתוכלו לשפר את הקטגוריה אם תהיו מנהלים):אני ידאג לענות על כל שאלה שתשאל בכל אחד מהפורומים,אני בייחוד יעזור להביא מדריכים או לעשות מדריכים במשחק רשת אחד יותר משאני מתמצא ממשחק רשת אחר,אני ידאג לסדר,וכמובן הכי חשוב יגרום לאחרים להנות וכך גם אני יהנה.
- ותק בפורום (יש לרשום כמה זמן אתם כבר רשומים לפורום בכללי):בערך חודשיים אך אני פעיל הרבה מאוד.
- הערות נוספות (אם יש לכם משהו מיוחד להוסיף תרשמו זאת גם):נרשמתי לפורום הזה כמעט ורק בגלל המשחקי רשת שזה התחום שאני הכי אוהב, תתנו לי אחראי קטגוריה גם לשבוע ותיראו איך לא תתאכזבו![]()