מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אשכול: שאלה בנוגע תצוגת מפרט

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים

שאלה בנוגע תצוגת מפרט

למי שיש ויסטה עוד יותר מוזמן לעזור.

אני לא יודע אם זה בעיה/באג או שזה אמור להיות ככה.

זה כמובן מופיע שאני לוחץ קליק ימני על ה"מחשב שלי". עכשיו זה מחשב שחזר מתיקון ואחת הבעיות שהיו זה BIOS לא מעודכן, פעם שעברה הופיע לי על המחשב:

6600 @ 2.4GHz 2.4GHz

ועכשיו מופיע רק 900MHz

מזה המספר הזה, מה מופיע אצלכם? והאם זה לא אמור להראות פעמיים את ה 2.4 כמו שהיה שקיבלתי את המחשב..

אם צריך להריץ EVEREST שתבינו יותר טוב תודיעו לי.

------------------------------------

עוד שאלה בנוגע לבעלי ויסטה, ברגע שאני מבצע את כל העידכונים ברשת, אחרי יומיים מתווספים לי שני עידכונים שאחד מהם important ואחד recommended

ברגע שאני מתקין אותם אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בחיוג L2TP אלא רק PPTP אני לא יודע על מה זה משפיע אבל אני רוצה להיות מסוגל להתחבר בשני הסוגים, יותר קל להחליף איפי ככה....
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של MotherNature
    MotherNature MotherNature מנותק גורו
    קיבל לייק
    6 פעמים
    לך ל FX.. חחח פה כולם חלודים xD

הסמל האישי של Crazy Death
    Crazy Death Crazy Death מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בדקת כמה FSB כתוב לך בBIOS?

הסמל האישי של psycho
    psycho psycho מנותק מדליק מהיר וחזק
    שם פרטי
    יגאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Way1am צפה בהודעה
    לך ל FX.. חחח פה כולם חלודים xD
    אתה מעצבן אותי אתה יודע? כל רגע FXP FXP אתה רוצה FXP? לך לשם, תהנה באן שבוע.

הסמל האישי של insan1ty
    insan1ty insan1ty מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ליבות שלא בשימוש מאטות את עצמן באופן אוטומטי כהן לא נמצאות בשימוש בשביל לחסוך בחשמל etc etc etc...
    אפשר לבטל את זה בביוס, אני פשוט לא זוכר איזה אפשרות, אני אחפש כשאני אחזור מהמכללה.

לדבי העידכונים, אם תוכל להביא את השם שלהם (KB******), כדי שנוכל לדעת מה הם עושים ולמה נגרמת הבעיה.

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אמרו לי גם אותו דבר בעבודה, אז בטח הביוס הישן שלי לא היה מעודכן ולא היה לו את הפונקציה הזאת, השאלה האם כדי לבטל את זה או שהוא לבד מזהה מתי באמת צריך את שתי הליבות, ואם למשל אני יפעיל UT3 זה יפעיל 2 ליבות בlive?

לגבי השאלה שניה העידכונים, שאחד מהם הסרתי, כדי לראות אם זה יעבוד וגם העובדה שרק את זה אפשר להסיר, את השני לא ניתן להסיר אחרי התקנה:

Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.22.3223.0)
    Installation date: ‎10/‎16/‎2007 2:07 AM
    Installation status: Successful
    Update type: Important
    Install this update to revise the definition files used to detect spyware and other potentially unwanted software. Once you have installed this item, it cannot be removed.
    More information:
    http://www.microsoft.com/athome/secu.../overview.mspx
    Help and Support:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=52661

ביטלתי את windwos defender אחרי זה וזה עדיין לא עובד, או שזה דפק לי תהגדרות של הסוקטים או לא יודע מה.. :\

* יבגני אתה עתודאי? אם אתה מחפש עבודת סטודנטים/עתודאים שלח הודעה.

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

Dr:Evil Dr:Evil מנותק אחראי קהילה בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כשאתה מעמיס על המעבד אוטומטי הוא מפעיל את שתי הליבות במלוא המהירות כשאתה סתם גולש באינטרנט אז מן הסתם הוא לא ישתמש בשיא כוח העיבוד...גם לי זה היה הצלחתי לבטל את זה

כנס להגדרות בביוס ותחפש משהו בשם
    C1E
    או
    EIST-Enhanced Intel SpeedStep Technology

שמה זה אמורה להיות האפשרות לבטל את זה

הסמל האישי של insan1ty
    insan1ty insan1ty מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בעקרון המערכת מזהה לבד מתי מופעל עליה עומס ומחזירה את המעבדים למהירות המקורית שלהם, אישית היתי מבטל את זה בביוס, אבל זאת שריטה שלי
    אגב קוראים לזה speedstep.

לגבי העדכון, אתה משתמש במקרה בפיירוול של ויסטה? אם כן תנסה לבטל אותו, לא ממש יש לי מה להגיד לך לגבי העדכון, כמעט ואין עליו מידע ברשת חוצמזה שזה עדכון הגנה לדיפנדר, ושחלק מהאנשים לא מצליחים להתקין אותו, עדכון בעיתי משהו...

לול מריק חלקה הקדים אותי...

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אוקי אני עכשיו באמצע ניסוי קטן, הפעלתי UT3, utorrent, mp3, explorer, office,

ו.............. הרצתי prison break 720p HD בVLC

אני בודק במסך ההוא למעלה^^ עדיין 900MHz אני עושה CTRL+ALT+DELET ורואה שהמעבד על 80% וזיכרון פיזי 50%

אז מתי הוא מקבל כיף ומתחיל לעבוד עם שני המעבדים ? לול

קיצר אני הולך לחפש בביוס איפה לבטל את זה wish me luck

Dr:Evil Dr:Evil מנותק אחראי קהילה בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בהצלחה ופעם הבאה תבדוק עם CPUZ ולא אברסט או מחשב שלי

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    woooooooooooot

היה את שניהם, גם את C1E וגם speedtest.

ביטלתי את שניהם ועכשיו זה מראה לי פעמיים 2.4

ד"א חבל שאין פה לעוד מישהו לוח כמו שלי, היה שם הרבה overclocking ואולי יש דברים שצריך לדעת

טוב אפשר לנעול נפתרה הבעיה, תודה לשני התותחים של הפורום כרגיל.

נושאים דומים

1. שאלה בנוגע להורדה של המשחק
    על ידי Freedom בפורום Tactical Ops
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 13/08/06, 11:04
  2. שאלה בנוגע לתוכנות SPYWERE
    על ידי WTF בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24/07/06, 17:18
  3. שאלה בנוגע לעיצוב הגוף
    על ידי WTF בפורום פיתוח גוף וכושר
    תגובות: 7