מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אשכול: למחוק הודעות זה קל f0reniscs.

הסמל האישי של Ym92
    Ym92 Ym92 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

למחוק הודעות זה קל f0reniscs.

ההודעה הראשונה:
    "
    הבחור חושב שהוא שווה יותר מידי,
    זה שיש לך גישות לכלי אדמין לא הופך אותך למלך העולם,
    אומר לאנשים לא להשתמש בstun ואחרי שאמרתי לו מר איו זה לא FCM פה קיבלתי קיק.
    גם דאג לתת קיק לבחור שלדקה היה עם הפצצה (S&D) היה בבית מסויים וצלף.

אז מה הקטע?
    תפסיק לשחק אותה רודן ותן לאנשים להנות.
    מתנשא.

מעטים האנשים שאוהבים אותך בקהילה. "

ועכשיו מה שקרה הוא ..
    הוא מת מאירסטריק שלי ונתן לי קיק שוב.

מה הקטע.
    יום רע?
    אז למה מי שמשחק צריך לסבול?
    טמבל.

קיבלתי באן,
    על מה ולמה.
    על זה שאני משתמש ב-stun?
    על זה שמתת מאירסטריק שלי?

אידיוט.

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    לא ולא, בוא נראה את העובדות, לי יש את הגישות בדיוק מאותה סיבה שלך אין, אתה לא מבדיל בין רמה לסתם משחק, בשבילך זה עוד שרת פאבליק שאתה חושב שיש לך איזה זכויות, ואני לא מבין למה, בגלל שזה לא משוייך לשום כלאן? אתה קצת מתבלבל.

אז אני מזהיר אותך פעם אחת, אתה עונה בחוצפה, מקבל אזהרה (קיק ל2 דקות) הולך פותח נושא, כאילו שזה ירוויח חיבה כלשהי ממני? אחרי שאני ממשיך בשלי ומדבר עם שאר השרת, אתה אומר לי שתוק כאילו אני כלום ולא צריך להתייחס אליי.

הרווחת את הבאן ביושר, עכשיו תקרא את כל הנושאים שעברו פה לאחרונה ותבין למה אני שונא את כל ה perkים האלה, אחרי זה אתה מוזמן להגיב ולתת לי סיבה אחת למה לא לאכוף אותם?

ואם אתה רוצה שהבאן ירד, תשלח לי הודעה ותסביר לי למה כדי לי להוריד את זה, אחרי הכל, תרומה לקהילה אתה בהחלט לא מביא, אז מה עוד יש לך להציע לנו?
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של Ym92
    Ym92 Ym92 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני לא אנסה אי פעם להרוויח חיבה כלפייך.
    אני יודע מה אתה חושב על פרקים וסטנים וזה ממש לא מעניין אותי.

אני לא מבקש ממך שהבאן ירד.
    גם אל תוריד.

תתנהג כמו בנאדם,
    אל תתנשא.

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    מאיפה אתה מכיר אותי, אני במשפט? אם נלך אחורה אתה תגלה שאני רק נותן מעצמי, יש פה קהילה שלמה שתעיד על זה (TO)

והעובדה שהפורום הזה קיים ויש שרתים רק מוכיחים שאני לא מתנשא, הסברתי אלף פעם, אני רוצה משחק הוגן, לא רוצים לכו לויגיימס.

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של Ym92
    Ym92 Ym92 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז שים pam4 או מה שבא לך.
    אני בטוח שאני לא היחידי שמשתמש בstun אז מה נדבקת אליי?
    משחק הוגן,
    ואם היית מקבל פלאש?

דוגרי נתת לי באן רק קיבלת אירסטריק על הראש.

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    לא אתה טועה, לא רק אלייך אני נטפל, ולא בגלל זה קיבלת באן, אלא בגלל ההתנהגות שלך.

עכשיו ניראה לי מיצינו תנושא, אתה לא אוהב אותנו, לנו לא ממש אכפת, אמרתי לך אם אתה רוצה להמשיך לשחק איתנו, תשלח לי פיאם ותגיד לי שהבנת על מה דיברתי.

עד אז תהנה ב TDM עד שעוד פעם תפגוש אותי, ואני מקווה לטובתך שלא יהיה לך חוצפה כמו היום.

נושאים דומים

1. זה קל להתחמק מאשמות, אבל קשה להתחמק מהתוצאה שתיגרם
    על ידי Yo4v בפורום משוב, הורדת באנים והחזרת סטאט
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24/01/11, 19:02
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26/02/07, 23:22
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11/01/06, 12:42
eXTReMe Tracker