מציג תוצאות 1 עד 18 מתוך 18

אשכול: שאלה לגבי שונאי Dead Silence...

CIS - AKer CIS - AKer מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

שאלה לגבי שונאי Dead Silence...

אוקי אז,
    בניתי לעצמי Class שכולל:
    1) Dead Silence
    2) MP5 עם משתיק קול
    3) UAV Jammer
    4) Deagel
    5) Bandoiler
    6) Stun grenade
    וכו'...

עכשיו השאלה היא כזאת: למה כולכם (כמעט כולכם) שונאים Dead silence?
    אני מבין את השנאה לגבי המטולים... המישתמשים (הם לרוב) נובים שרק התחילו ומפציצים כל אחד בפצצה אחת.
    ואני מבין את השנאה לגבי הDouble tap... המשתמשים הם Sprayers שלא יודעים לכוון אז הם משתמשים בזה.

אבל, wtf? למה דווקא לשנוא Dead silence? תביאו הסברים מפורטים!

ד"א, למה לא שונאים 3 fragers? הרי כמעט כל מה שהם יודעים לעשות זה לזרוק למעלה ולקוות שיהרגו מישהו. (זה כמו ה Spray n' Pray)
    אל תשימו לב למה שכתבתי עכשיו, זאת סתם דוגמא, פשוט תענו על השאלה.

תודה.

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

Z06 Z06 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז להשתמש בנשקים חזקים כמו desert eagle זה גם lame?
    הרי זה הרבה יותר חזק מאקדח של דרגה 1...

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    הכוונה לערכות של pam4 ושם יש דסרט איגל...

שמעו אני יודע שאתם מחפשים לקבל יתרון בכל מצב ואין לכם שום הבנה למשחק "הוגן" אבל פה זה לא המקום, אם אתם רוצים לעשות את כל הדברים האלה לכו לשרת של ויגיימס שם לא מבדילים בין סקיל לנוביזם.

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

4EvEr 4EvEr מנותק מנהל ראשי
    קיבל לייק
    5 פעמים
    הקטע לשחק בפאבליק והנאה
    זה אימון סך הכל
    והוא צריך להיות קרוב ככל שאפשר במשחקיות למשחקים רשמיים

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Forensics צפה בהודעה
    כן מובן. אז באיזה מצבים כן אפשר להשתמש ב Perk זה? או שכמו שמטול "הוצא" מהמשחק גם כן Perk זה?

ואני מסכים אם z06... האקדחים במשחק חזקים יותר מהרובים. לתקן זאת? אי אפשר... (אלא אם אתם סופר מתכנתי C# שיודעים איך לשנות States).
    דבר שני, סוג המשחק האינטרנטי של המשחק הזה הוא לא ריאלי בכלל במלוא מובן המלה. אין דבר כזה בכלל Perks בחיים האמתיים (או לפחות חלקם קיימים אבל הצבא לא יתן את השיפורים האלה. כמו: Bandoiler) אז גם אי אפשר לאזן את המשחק גם ככה.

ד"א, אני לא מנסה "למצוא" יתרון על דעתכם כיוון שאתם האחראים על השרתים.

נ.ב העפתי את הDead silence.

ו Forensics, הייתי מציע לך להגיב בקצת פחות סנוביות כי כולנו פה בני אדם ולכולנו יש יתרונות וחסרונות אז יכול להיות שאתה "קצת יותר חכם" ממני ויש לך "קצת יותר יתרון" עלי בנוגע להוגנות במשחקים אבל לפחות אל תראה זאת כאן, כי כמו שאני לא מראה זאת כך גם אתה תתנהג כראוי לבני אדם ואל תשפיל אותם ותגיד להם "אני יודע שאתם מחפשים לקבל יתרון בכל מצב ואין לכם שום הבנה למשחק "הוגן" אבל פה זה לא המקום".

תודה
    נערך בפעם האחרונה על ידי CIS - AKer : 16/02/08 ב 14:54

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    מה הקשר של הדברים שאמרת למה שרשמתי? לא התכוונתי לאזן את המשחק בצורה של לעשות אותו יותר "reality" הכוונה לעשות איזון בין כולם.....שיהיה יותר הוגן גם לשחקנים שמגבילים את עצמם מבחינת perks כדי להתרגל ל clan wars ותחרויות שונות......

אני לא אגיב על הקטע של האקדחים ורובים, תלוי איך אתה משתמש בהם, אבל הם דיי מאוזנים.

ואני לא יודע איך להגיב למישהו שמשחק עם הכי הרבה perks שלא דורשים סקיל, שוב פעם אני אומר, אני שופט אנשים לפי צורת משחק, זה לא פורום ויגיימס ואני לא מתחייב לתת "כבוד" לכל משתמש, אם כבר אז רק לפי צורת המשחק שלו.

ואני לא זה שקראתי לך noob במשחק, אתה קראת לי ככה, אז כן אתה ממש צבוע אם אתה בא בגישה שאני סנוב. ברגע שתמצא כלאן ותעשה קצת מלחמות, תבוא ותגיד לי אם זה לא מעצבן אותך שאיזה מישהו בפאבליק הורג אותך עם משתיק קול + הליכה שקטה.

Goniz Goniz מנותק ─╤╦┌
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני לא מבין מה הבעיה בלשחק רק עם AK47 בלי תוספות, עם פרקים של תחמושת, sropping power וsteady aim.
    הכי נוח שיש בעולם בשביל מה צריכים את כל הדברים האחרים..

Z06 Z06 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כי זה משעמם...

הסמל האישי של shaico
    shaico shaico מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ak 47 הכי סוס שמים לו כוונת וזהו..

Arkadi.Kr Arkadi.Kr מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אם אתם אומרים שצריך שמהחשק יהיה "הוגן" ולכן הוצאת כמה PERKים אז יותר טוב תוציאו את כל הPERKים וזה כבר באמת יהיה מעניין והוגן
    כי לפי מה שאומרים לכל PERK אפשר למצוא סיבה למה לשנוא אותו

4EvEr 4EvEr מנותק מנהל ראשי
    קיבל לייק
    5 פעמים
    אתה טועה
    תוספת כדורים
    זה בכלל לא perk מיותר

jonjon jonjon מנותק מנהל ראשי בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי CIS - AKer צפה בהודעה
    אוקי אז,
    בניתי לעצמי Class שכולל:
    1) Dead Silence
    2) MP5 עם משתיק קול
    3) UAV Jammer
    4) Deagel
    5) Bandoiler
    6) Stun grenade
    וכו'...

עכשיו השאלה היא כזאת: למה כולכם (כמעט כולכם) שונאים Dead silence?
    אני מבין את השנאה לגבי המטולים... המישתמשים (הם לרוב) נובים שרק התחילו ומפציצים כל אחד בפצצה אחת.
    ואני מבין את השנאה לגבי הDouble tap... המשתמשים הם Sprayers שלא יודעים לכוון אז הם משתמשים בזה.

אבל, wtf? למה דווקא לשנוא Dead silence? תביאו הסברים מפורטים!

ד"א, למה לא שונאים 3 fragers? הרי כמעט כל מה שהם יודעים לעשות זה לזרוק למעלה ולקוות שיהרגו מישהו. (זה כמו ה Spray n' Pray)
    אל תשימו לב למה שכתבתי עכשיו, זאת סתם דוגמא, פשוט תענו על השאלה.

תודה.
    אם הייתי אדמין והייתי רואה אותך משתמש ב-CLASS הזה מזמן לא היית פה אז תגיד תודה ש-FORENSICS ו-4EVER הם האדמינים

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי jonjon צפה בהודעה
    אם הייתי אדמין והייתי רואה אותך משתמש ב-CLASS הזה מזמן לא היית פה אז תגיד תודה ש-FORENSICS ו-4EVER הם האדמינים
    חחח... מה אתה קשור פה בכלל? מה נרשמת לפורום כדי להגיב פה? אתה באמת סטלן אמיתי.

ד"א, שמתי לב שבזמן האחרון אין בשרתים שום אדמינים וראיתי מלא אנשים ש: השתמשו בפרקים מגעילים (כגון: Dead Silence וכו'), משתמשים במטול, מקללים את כל השחקנים רק בגלל שהם מפסידים (ובשיא הרצינות, אני לא אחד מהם) וכו' וכו'...

יש מצב שהאדמינים פה יכנסו לשרתים לפחות פעם ב 3-5 שעות כדי להעיף אותם משם?

LoneWolfKobi118 LoneWolfKobi118 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה פאבליק, תנו לאנשים לשחק עם מה שבא להם, גם אני נורא שונא מטול וmartydom, אבל אין מה לעשות, זה שרת פאבליק ושישחקו איך שבא להם כל עוד הם שם...
    ומה לעזאזל פסול בdead silence? גם ככה זאת הטבה מפגרת...מה אכפת לכם עם מישהו שם את זה?
    אז הוא לא יופיע על הUAV...ביג דיל...אם אתם מספיק טובים תוכלו למצוא אותו גם בלי זה

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי LoneWolfKobi118 צפה בהודעה
    זה פאבליק, תנו לאנשים לשחק עם מה שבא להם, גם אני נורא שונא מטול וmartydom, אבל אין מה לעשות, זה שרת פאבליק ושישחקו איך שבא להם כל עוד הם שם...
    ומה לעזאזל פסול בdead silence? גם ככה זאת הטבה מפגרת...מה אכפת לכם עם מישהו שם את זה?
    אז הוא לא יופיע על הUAV...ביג דיל...אם אתם מספיק טובים תוכלו למצוא אותו גם בלי זה

אתה מתבלבל בין הperks,

DEAD SILELNCE נותן לך הליכה שקטה, ומשחק כמו קוד שיש לו הרבה מפלסים ורעשים שונים מסתמך על 70% מההריגות, אפילו כל שחקן הכי חדש יכול להרוג עם זה, זה אשכרה נותן לך יתרון עצבני בדיוק כמו המטול שהוא מבטל לך סקיל חיוני כמו AIM אז פה זה מבטל תזוזה ומיקום.

לגבי אנשים שמשתמשים בזה, אי אפשר לעשות כלום, לא תמיד ניהיה שם לתפוס אותם ולהסביר להם, אולי עוד כמה זמן נעביר את כל השרתים ל- unranked ויהיה יותר טוב, למרות שכבר עכשיו הרוב הפשוט מעדיף לשחק בשרתים בלי אנטי צ'יטים ושום הגבלה לperks.

Goniz Goniz מנותק ─╤╦┌
    קיבל לייק
    0 פעמים
    גם אני חושב שפאבליק זה פאבליק.
    ושתאפשרו את הכל.. בשרתים עם מוד שבאמת אפשר לבטל דברים, אין לי בעיה

LoneWolfKobi118 LoneWolfKobi118 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני יודע מה זה דד סיילנס..הוא פשוט רשם שהוא לקח MP5 עם UAV Jammer...לזה אני התכוונתי

נושאים דומים

1. שאלה לגבי מירק
    על ידי BaJo/ShortY בפורום Tactical Ops
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20/12/05, 13:24
  2. שאלה לגבי כרטיס מסך
    על ידי porche man בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29/11/05, 21:55
  3. שאלה לגבי המסך
    על ידי h3nz בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 10