הגיע הזמן שתורידו את ה-claymore
המוקשים המסריחים האלו שהורסים אתה חווית המשחק
ונותן לקמפרים למינהם יותר בטחון להתקמפר אנשים שמים את זה ומתכמפרים באיזה בניין מחכים לישמוע תפיצוץ זה סתם מיותר והגיע הזמן להוריד את זה.
הגיע הזמן שתורידו את ה-claymore
המוקשים המסריחים האלו שהורסים אתה חווית המשחק
ונותן לקמפרים למינהם יותר בטחון להתקמפר אנשים שמים את זה ומתכמפרים באיזה בניין מחכים לישמוע תפיצוץ זה סתם מיותר והגיע הזמן להוריד את זה.
מה הקליימור מפריע לך לעזאזל?
כשאתה נכנס לאיזה מבנה שאתה יודע שמתקמפרים בו, פשוט תהיה יותר זהיר.
אתה יכול לפוצץ אותו בלי בעיה ביריה.
עכשיו מי ששמע מגיע, שלח לו רימון הוא רימון הלם ותהרוג אותו...
אם כבר להוריד משהו, זה את ה martydom שכל הנובים המסריחים ( וגם ראיתי לא מעט אנשים שחושבים שהם PRO ומשתמשים בזה ) משתמשים בזה והורסים לגמרי את הכיף, או את המטולים המעפנים, שגם אנשים עם יכולת משתמשים במעפן הזה ( כשאני אומר אנשים עם יכולת אני מתכוון לכאלה שאני רואה אצלהם AK47 זהב שכביכול אמורים להיות טיפה טובים ולא להיות כמו שאר הנובים שמשתמשים בזה )
חחחחחחח מכל ה-perks המסריחים דווקא זה הדבר שמעצבן אותך?
אני אומר לבטל את ה-RANKED SERVERS ולעשות אותם UNRANKED ששם אפשר לבטל את כל הדברים שהורסים את המשחקיות.
אני רק מחכה לראות מתי מייק יתן לזה אישור :>
אם אתה עושה את השרת UNRANKED, זה גם לא מעדכן את הצ'אלנג'ים או שהצ'אלנצ'ים ממשיכים ברגיל?
זה לא מעדכן את ה-challenges.
כשהשרת unranked זה כאילו אתה משחק רגיל כמו כל הסדרות הקודמות של המשחק שלא היה את הרמות וכו'...
אני דווקא חושב שמי שהשיג AK47 זהב, זה אומר שהוא ישב "קצת" על המשחק, ואמור להיות קצת יותר טוב מאחרים, ולמרות זה עדיין משתמשים במטולים עם ה AK47 זהב, זה פשוט עצוב...
אני גם מת להביא AK47 זהב, זה פשוט הנשק הכי טוב שיש במשחק ( אל תנסו להתווכח על זה, הוא הנשק הכי טוב במשחק, אולי פרט לשוטגנים )
ברור AK47 עם שטגן וזהו!
יש את הקבוצה של הפארק הכחולים (C4, RPG, באנדוליר, פראגס, ספשיל פראגס) ביניהם יש BOMB SQUAD, תשתמש בזה שאתה חושב שצריכים להיות GAYMORES.