מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: מדריך|תפריט פלאש לסוני אריקסון

::»Tami®350«:: ::»Tami®350«:: מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    תמיר!
    קיבל לייק
    0 פעמים

מדריך|תפריט פלאש לסוני אריקסון

שלום לכולם ,
    הנה עשיתי לכם מדריך לכל אלה שנתקעו עם גירסת סלקום על הK660 וה W910 שלהם שלא מאפשר להם לשים תפריטי פלאש !
    (כמוני חחח)

אוקיי לפני שאני מתחיל רק שתדעו לכם כמה דברים :
    המדריך עובד על פלאפונים של סלקום בלבד.
    הפלאפון לאחר צריבת הגירסא רק יקרא עברית ונוכל לכתוב בעברית הודעות אך לא נוכל לחפש באנשי הקשר בעברית.
    חשוב להזכיר שהמדריך נוסה על שתי פלאפונים בלבד : W910
    K660 . אנא אם אתם רוצים לנסות על שלכם, אבל רק על החדשים כגון: K850 C905 וכל החדשים האלה.. זה באחריותכם ! עליכם להבין שצריך לבחור בCDA הנכון זה הכל =]

בקיצור ולעניין,
    בואו נתחיל =]

כנסו לאתר הזה :
    http://www.topsony.com/forum/cmps_in...page=lista_cda

ולאחר מכן תבחרו את דגם הפלאפון שלכם , יש לכם תמונות אם אתם לא יודעים את סוג הפלא..

אחרי שבחרתם את סוג הפלא , תסתכלו בטבלה שמופיעה לכם עמוד אחד אחרי שבחרתם את דגם הפלאפון שלכם ובחרו כך , זה קצת מסובך אז שימו לב לכל פרט קטן שאני כותב :

העמודה הראשונה מצד שמאל , היא בעצם הCDA שלכם , היא המספר שלאחר מכן נרשום אותו .
    העמודה השנייה בטבלה (האמצעית) היא השפה של אותם CDAים המופיעים בדף.
    העמודה השלישית (הימנית) היא בעצם מראה לנו באיזה איזורים הCDA מופיע, סליחה אם אני טועה זה לא כזה חשוב !

אנא בחרו בשורה שמופיע לכם לפי האפשרויות הללו :
    לפלא W910 :
    ADRIATICGENERIC ADRIATIC
    או
    לפלא K660 :
    CSGeneric - Customer Services Worldwide

אוקיי אחרי שראינו את השורות האלה אנחנו צריכים לקחת את המספר שמופיע שם בעמודה השמאלית שאמרתי לכם :
    לדוגמא ,עפ"י הפלא W910 : (אנחנו לא צריכים את הספרות הללו:CDF) והנה המספר המופיע באותה שורה שצריך : 1201-0083 . זהו הCDA שלכל מי שיש W910 צריך אותו !
    ולמי שיש K660 צריך את הCDA הבא : 1200-6834 .

אחרי שיש לנו את הCDA של הפלא שלנו !
    אנחנו מורידים את הקובץ הבא : http://www.upfree.net/1901227

מוציאים את הקובץ מהראר ולוחצים דאבל-קליק על הקובץ ששמו:customize_upgrade.xml

לאחר מכן זה נכנס לנו למין אתר אינטרנט כזה, ואז אחרי שזה נכנס אנחנו לוחצים לחצן ימני איפשהו בדף האינטרנט ואז לוחצים על הצג מקור , בשלב זה אנחנו צריכים את מס' הCDA של הפלא שלנו , אחרי שלחצנו על הצג מקור זה פותח לנו מין חלון של פנקס רשימות , ואנחנו כותבים במקום המספרים הללו : 1201-008 את המספר של ה-CDA של אותו פלאפון שבחרנו. (שוב להזכיר, אם זה W910 אז זה- 1201-0083, ואם זה K660 אז זה
    1200-6834 ) .
    ואז לוחצים על קובץ ואז שמור ואז יוצאים מהחלון של פנקס הרשימות !

לאחר מכן נכנסים לתוכנה A2Uploader ומחברים את הפלא,אני לא צריך להסביר איך מחברים יש כבר מדריך בנעוץ אם אני לא טועה .
    לאחר מכן הולכים לתיקייה - tpa>preset>custom ושם פשוט שמים את הקובץ הזה (שערכנו אותו) :customize_upgrade.xml

לאחר מכן מורידים את תוכנת העדכונים של סוני אריקסון (ששמה הוא SEUS..)
    ואז פשוט מנסים לעדכן את הפלאפון ועוקבים אחרי ההוראות ! חשוב להוציא את כרטיס הזיכרון כדי שלא יימחקו השירים התמונות וכל הדברים שיש לכם בכרטיס הזיכרון !

לאחר שעידכנו כביכול את הפלאפון בגירסא החדשה , אנו רואים שכל הפלאפון באנגלית !
    אז תודות לשימי התותח מהפורום(SHIMI92) , הוא הצליח למצוא קובץ שנוסיף בתיקייה של השפות בתוכנה A2Uploader והנה שתי הקבצים שצריך להוסיף בתוכנה במקום הזה :

tpa

http://www.upfree.net/6173264________________________

תהנו<><><><><>תהנו
    _____________________ סירטון הוכחה:
    :::קרידיט לאתר אחר:::
    נערך בפעם האחרונה על ידי ::»Tami®350«:: : 11/02/09 ב 23:17

Raziel132 Raziel132 מנותק טירון
    שם פרטי
    רז
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כלהכבוד לך ובאמת
    אם תוכל אני זקוק לשפה לקובץ ששם שפה עיברית והיקשור כבר לא תקין מפני שהקובץ לא נמצא אגב יש לי מכשיר כמו שלך.
    ת

נושאים דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23/06/10, 12:01
  2. ערכות נושא לסוני אריקסון K610I W800I
    על ידי guy707 בפורום סלולרי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05/09/08, 16:19
  3. מדריך| לעשות בדיקת CID לסוני אריקסון בלבד
    על ידי רועי11 בפורום סלולרי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04/04/08, 20:16