הנוער הוא מקור די גדול בהאטריק להשיג כסף.. אם אתה מעוניין להתחיל להשקיע בנוער כנס למועדון ובצד שמאל יש לך את הסכום שאתה רוצה להשקיע בנוער אם תשקיע 25 אלף רמת הנוער שלך תעלה לאט עד בינוני ותעצר אם תשקיע 50 אלף רמת הנוער שלך תעלה די לאט עד סביר ותעצר ואם תשקיע 100 אלף אז רמת הנוער שלך תעלה מהר עד מצויין(הכי גבוה)

מזה רמת הנוער?
רמת הנוער היא הרמה של השחקן שאתה יכול לשלוף.. דוגמה:רמת הנוער שלי סביר ואני שולף שוער אז היכולת הכי גבוה שיכולה ליהיות לו היא סביר כגון טוב אם רמת הנוער שלי היא טוב אז היכולת הכי טובה של שחקן שאני יכול להוציא היא טוב וכו'..
אם אתם משקיעים בנוער ואתם רוצים לשלוף שחקן אז כל יום שישי בשעה 12 בלילה בערך אפשר לשלוף שחקן בנוער אי אפשר לראות את השחקנים שלכם שנמצאים בנוער צריך מזל שיצא לכם שחקן טוב לעומת זאת באקדמיית נוער: באקדמיית הנוער אפשר לראות את השחקנים שלכם כמה כוכבים הם מוצאים ותוכלו לקבוע תוכנית אימונים..
כל כוכב באקדמיית הנוער שווה לרמה
דוגמה:לא קיים=1 איום=2 גרוע=3 עלוב=4 בינוני=5 סביר=6 טוב=7 מצויין=8
עכשיו זה לא תמיד נכון כי לשחקן יש גם עוד יכולות למשל שחקן שמוציא 8 כוכבים לא בהכרח מצויין הוא יכול גם ליהיות טוב עם מישניות קטנה למשל ניקח קשר שמוציא 8 כוכבים יכול ליהיות בקישור טוב ולא מצויין למרות ש8 כוכבים זה מצויין בגלל שיש לו משניות למשל בינוני בהגנה או חלש בהגנה וחלש במסירה.. אז בקיצור זה לא תמיד צודק זה בערך..

באקדמיית הנוער תוכלו לשכור בין 1ל3 סקאוטרים(מגלה כשרונות) הראשון שבא יחד עם הקבוצה עולה כ50 אלף Nis 2 וכל אחד שמוסיפים עוד 25אלף Nis דוגמה יש לכם 2 סקאוטרים זה יוצא 75 אלף Nis ו3 זה 100אלף Nis כל שבוע תוכלו להתקשר לסקאוטרים שיגידו לכם איזה שחקנים יש להם להציא לכם ואם אתם רוצים לשלוף שחקן מהאקדמיית נוער לקבוצה הבוגרת אתם צריכים שהשחקן שלכם יהיה מעל שנה לפחות באקדמיית נוער ומעל גיל 17.
באקדמיית הנוער יש רק 16 מקומות לשחקנים אי אפשר להתקשר לסקאוטר ולהביא עוד אחד אחריי שיש לכם 16 כי יש מקום רק ל16.. יש לכם שחקן שאין לו כישרון והוא סתם תופס מקום? פטרו אותו ותוכלו להביא שחקן אחר מהסקאוטרים אחריי זה עכשיו אתם רוצים לבחור אימון מתאים לשחקנים שלכם באקדמיית הנוער? כנסו לאקדמיית הנוער שלכם כנסו לתוכנית אימונים קבעו את האימון הראשי שלכם(האימון שמתמקדים בו יותר שחשוב לכם יותר לאמן אותו)והמשני (שפחות חשוב לכם לאמן מאשר הראשי).

אין לכם אקדמייה?! כנסו למועדון מתחת לשליפת השחקן מהנוער רשום "פתח את אקדמיית הנוער" תרשמו את השם שאתם רוצים לאקדמייה שלכם תרשמו את כל מה שצריך.. תחכו דקות ספורות והנה יש לכם אקדמיית נוער.

מקווה שעזרתי קרדיט רק לי!
המשך גלישה מהנה.