החלטתי פעם ראשונה להשמיע לכם משהו שלי , זה סאמפל קטן שאני עובד עליו כבר 3 חודשים , במיוחד על הסאונד וההקלטה של הגיטרה הקלאסית...
תגובות יתקבלו בברכה!
http://www.fileflyer.com/view/sXZHrBj
החלטתי פעם ראשונה להשמיע לכם משהו שלי , זה סאמפל קטן שאני עובד עליו כבר 3 חודשים , במיוחד על הסאונד וההקלטה של הגיטרה הקלאסית...
תגובות יתקבלו בברכה!
http://www.fileflyer.com/view/sXZHrBj
אחלה קטע בנאדם..! רואים שהוא מושקע במיוחד מבחינת סאונד.. אין לי שום הערות כלפיו הכל נשמע לדעתי מצוין רק המעבר ב0:32 לא יודע כזה פתאום ניהיה אפשר להגיד "יותר מדי שקט" כזה אין לי מושג איך להסביר אני מאמין שאתה תבין למה אני מתכוון בערך.. והשילוב של הגיטרה הקלאסית מאוד יפה! איך אתה מקליט אם אפשר לדעת? אני גם רוצה להקליט לפעמים דרך הגיטרה אבל אין לי מושג איך :\.. קיצר,אחלה טראק הייתי רוצה לשמוע אותו כשהוא גמור :]
נערך בפעם האחרונה על ידי LivesTaker` : 11/05/08 ב 15:16
חחחח תודה אנשים :]
*Cyclo0o0ps`:
המעבר ב0:32 כמו שLivesTaker` אמר זה שבירה חדה של כל מה שהיה לפני , אני לא אוהב להמשיך יותר מדי קצב מהיר אני אוהב לעשות גם את הקצב האיטי הזה עם המשחקי סאונד יותר וכו'...
ובקשר להקלטה של הגיטרה מה שאתה צריך בשביל להקליט איכותי זה כרטיס קול מקצועי , מיקסר\פריאמפ , קונדנסר.
תצא לך הקלטה בת זונה עם סאונד מצויין....בתאכלס שאני הקלטתי את הגיטרה היה לה סאונד די חרא ועבדתי הרבה על הסאונד שלה...
אני עובד על ההמשך של הקטע ומתכוון לצרף יותר ניגונים של הגיטרה ואולי גם איזה הקלטה של ווקאל בקרוב אני ישמיעתודה על התגובות!
אה סבבה אחי ובקשר להקלטה.. נדפקתי XD יש לי כרטיס קול נחמד+ של m-audio ואין שום מיקסר לבנתיים יש לי מוניטורים ומקלדת שליטה גם של m-audio אולי עוד חודשיים ככה נקנה כרטיס קול יותר איכותי =P
טכנו נגיד ותצליח ותיהיה מקצועי
איך אתה מפרסם את עצמך?
אני לא חושב על זה כ"כ עכשיו רק אחרי הצבא...
ואז אתה מתחיל לשחרר דברים במטרה לתפוס לייבל יציב שתחתום איתו חוזה או משהו , הוא מייחצן את הדיסקים שלך מוציא אותך להופעות...
הלייבל הוא רק היחצן שלך אם אתה תותח \ מקורי ומוכשר אתה לא תיהיה תלוי כ"כ בלייבל , כמו אינפקטד מאשרום והלייבל - BNE שאפשר להגיד שאינפקטד מייחצנים אותם :] ועוד כמה כאלה.
תשמע אחי בלי להגזים הסמפל הזה מסוגל לעמוד בשורה אחת עם הרבה טראקים מובילים
אחלה טראק אהבתי ת'שילוב השקט בא בזמן מתאים ויש לו קצב טוב תמשיך להשקיע בו למה זה יכול להיות אחד המטורפים
חח וואלה תודה רבה גבר.
*Cyclo0o0ps , שמע מי שיש לו קשרים ומכיר אנשים וכו' יותר קל לו אין מה לעשות אני יכול לתת לך מלא מלא דוגמאות של "אמנים" שאתה יודע עליהם בגלל הקשרים שלהם (Uriya,Freedom Fighters,In-Panic ועוד הרבה צעירים כאלה....) לא אומר שלא מגיע להם אבל עדיין היה להם הרבה יותר קל להתפרסם , אפשר גם לתת דוגמא הכי טובה בקטע של השחורה על K.Y.D שבלי Infected ו-Silent Hill לא היו יודעים מי הם בכלל.
בעיקרון אתה מתחיל למשל ממועדון פה , מסיבת טבע שם , לאט לאט אנשים מכירים אותך , או סתם מקטעים שאתה מפיץ באינטרנט ופתאום מכירים אותך (כמו הבחור Emotion) עד שאיזה לייבל נתפס עליך ומהרגע שאתה חותם איתו חוזה נגמר הכאב ראש מבחינתך כי הוא אחראי לפרסום שלך.(מכאן זה כבר גדל לפסטיבלים והופעות יותר גדולות)
נחמד מאוד אחי
אחי מתחילים בקטן
אתה מחפש מקומות שירצו לעסיק דיג'יים מתחילים אפשר להגיד
כאילו לא לשלם להם הרבה וכאלה
למשל חבר שלי עבד במלון והוא ניגן להם כאלה דברים בבריכה
ואהבו אותו
היה לו יום אחד מסיבת טראנס בבריכה הרבה אנשים אתה יודע 16-17
קיצר הייתי שם הוא הקפיץ אותם חבל על הזמן
אני לא רוצה עדין לפרסם אותו לכן על תבקש שם
אבל ברגע שאני ידבר איתו והוא ירשה לי והכל
אני ישים פה יצירות שלו
ואת שמו כמובן