שמעו שמעתי שאם שמים יותר מים בכד העשן ניהיה יותר סמיך ( כאילו עשן כזה לא מפוזר למי שלא יודע )
זה נכון ?
שמעו שמעתי שאם שמים יותר מים בכד העשן ניהיה יותר סמיך ( כאילו עשן כזה לא מפוזר למי שלא יודע )
זה נכון ?
אם אתה שם יותר מדי מים לא יהיה מקום לעשן ולא יותר מזה. לפי דעתי מדובר על קרח, אם תשים לדוגמה קרח בתוך הכד העשן יהיה סמיך יותר.
זה נכון אבל אל תשים יותר מדי כי אז זה לא היה טוב והיה מחניק
סמיך זה כאילו כמו ענן כזה עשן לא מפוזר לא ?
מה ששמעת נכון רק אתה צריך להשים כמה שיותר מיים אבל שלא יעלו ולקחת שכטות ארוכות וחלשות ככה הכי טוב בישביל הנרגילה וכה עשן סמיך הוא הרבה יותר לבן ופחות מיתפזר
שטויות
הסמיכות של העשן תלויה בהכנת הראש, נייר כסף חורים גחל וכמות מים. לא בהרכח הרבה, אלא בכל נרגילה אתה צריך למצוא אתה הנקודה שייהיה שם מים ויוצא מקסימום עשן
זה לא משנה אתה צריך לשים סנטימטר וחצי מיים מעל הצינור הברזל של הנרגילה (למטה)
שים יותר מים עשן יותר שמיך שים יותר מדי מים אתה תשתה אותם...
שים הרבה מים תאריך את צינור הכד תקבל סינון שיכול לעמוד בשתי גחלים ואז יצא פולל עשן וסופר סמיך אבל הסחיבה תהיה חזקה מאוד!!
הכנת הראש הוא גם חלק חשוב אבל בקשר לסחיבה למים יש תפקיד מרכזי בעניין.,,,,, גם עם הטבק יבש יחסית יצא לך יותר עשן..
זה תלוי בהרבה דברים אפילו בצורת העישון שלך
תלוי אבל מה המטרה שלך לעשן חרא עם מלא עשן או לעשן טעם גן עדן עם קצת
ברור שלעשן גן עדן
עם ראש לא יוצא טוב אז כל היום שלי מתחרבן
עם יש טעם שאני לא מסובל ישר לפח לא כמו הילדים האלה שמוכנים לעשן בכל מחיר
פעם אחת רציתי לנסות טעם קוקוס קניתי עשנתי היה חרא דבר קיצר זרקתי אותו בצד פתאום חבר שלי בא אליי עם גחלים הוא אומר בוא נפתח ראש אמרתי לו אין טעם הוא אומר יש את הקוקוס אמרתי לו זה מסריח אני לא מעשן את זה הוא אמר מה זה משנה העיקר לעשן אמרתי לו אני לא מעשן בכל מחיר