מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: שאלה|מתי GTA IV יוצא ל PC

הסמל האישי של עומר22ש
    עומר22ש עומר22ש מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

שאלה|מתי GTA IV יוצא ל PC

GTA IV - בקרוב למחשב האישי!ציון:10 יובל בירב[עורך ראשי]27/07/08GTA IV למחשב האישי עדיין לא הוכרז רשמית, אבל הסימנים לכך הולכים ומתרבים, לשמחת חובבי הסדרה שאין ברשותם קונסולת HD.

הדבר האחרון שאפשר לומר הוא שזה לא היה צפוי. כמו כל המשחקים הקודמים בסדרה, גם GTA IV עומד להגיע בקרוב ל- PC הקרוב למקום מגוריכם. אמנם, עדיין אין הכרזה רשמית, אבל הסימנים לכך הולכים ומצטברים בקצב גובר.
    הביקורת לגרסת ה- Xbox 360 של GTA IV (ציון: 96)
    כבר ביום חמישי האחרון פורסמה תמונה (משמאל) המציגה את השער של הגליון הקרוב של מגזין PC Gamer, עליו תמונה גדולה של המשחק והכיתוב: "כעת על הקונסולות, בקרוב על המחשב האישי". לאחר פרסום התמונה מסרו אנשי המגזין הנבוכים שבעצם אין להם מידע מוצק על גרסה של המשחק למחשב, אלא שמדובר בהערכה שלהם.
    הערכה או לא, היום בבוקר התברר שה- ESRB, ועדת הדירוג והסימון של תוכן במשחקי מחשב שאחראית לסמן את גיל המינימום על כל המשחקים שיוצאים בארה"ב, פרסמה דירוג לגרסת ה- PC של GTA IV. בתוך דקות ספורות ממש מהרגע שזה התגלה, מישהו ב- ESRB מיהר והוריד את הפרסום מהרשת, וכעת ניתן למצוא רק אזכור לגרסאות ה- X360 והפלייסטיישן 3.

הסמל האישי של The_Davil
    The_Davil The_Davil מנותק ותיק
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    82 פעמים
    אחי שמע לא ידועים ממש מתי GTA IV יצא
    אבל בטוח שהוא יצא למחשב! עשו על זה כתבה עם אני ימצא אני בייא אותה!
    אני קראתי אותה שכתי איפה זה היה קיצור זה יצא למחשב קצט סבלנות ישר איך שזה יצא אני יביא לכם הורדות פה!

נושאים דומים

1. שאלה לגבי GTA IV
    על ידי Hila בפורום DeathMatch
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04/03/09, 16:13
  2. שאלה|מתי יוצא GTA?
    על ידי Satla_Man בפורום DeathMatch
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21/10/08, 22:08
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27/08/08, 18:25
  4. שאלה|על GTA IV