http://www.gametrailers.com/player/usermovies/255432.html
נראה טובבבבבבב כעיקרון דומה מאוד לCOD 4 רק בסגנון מלחמת העולם נראה שהוא גם עם אותו מנוע גרפי..
אני מחכה![]()
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/255432.html
נראה טובבבבבבב כעיקרון דומה מאוד לCOD 4 רק בסגנון מלחמת העולם נראה שהוא גם עם אותו מנוע גרפי..
אני מחכה![]()
קשה להחליט עם הגרפיקה טובה על סמך סירטון כזה שהאיכות בו לא גבוהה מה שבטוח זה שלא נראה הכי הכי משהו... אגב התנועת סכין זה בול אותו דבר כמו בCOD4
נערך בפעם האחרונה על ידי ASAFBS2 : 21/08/08 ב 02:06
נראה טוב אבל לא אוהב ת'סגנון המיושן ><
בכל מקרה נראלי זה לא יהיה משהו מיוחד..
איכס.
זה הולך להיות כל כך עלוב שזה הולך להצליח D:
נראה לי נצטרך להשאר ב4 לעוד שנה-שנתיים :\
איפה הלהביור, ואין את הסמוראי MELEE שאמרתי שיהיה ליפנים, אולי לא הראו, תחשבו איזה יפני קופץ עליך עם חרב סמוראים, לקחתי את האינפו מהתמונות של אי3. ולא הראו נשק אוטומטי.. אופטימיות מעורב עם גועל נפש בטטות רקובות אחים שלי..
אבל בינינו אהבתי את המשחק מאוד
רגע זה PS2 גם?
לא יודע אף פעם לא אהבתי את הקטע של לוחמה בשטח פתוח, ורק בגלל שבמולטי אפשר לעשות כל כך הרבה טוויקים לראות דרך שיחים, או קליפינג וכל החרא הזה.
תן לי בניינים, קירות, תיקרות, סאונד ואני מסודר.
אני כל הזמן שואל את עצמי, למה לעזעזל נתנו לחברה המזדיינת הזו עוד פעם לעשות ת'משחק?!!?
זה כזה נראה מעפן, זה שמשחק בסרטון בקושי יורה באוייבים והם לא עושים כלום בכלל, כאילו הוא איזה ghost.
לדעתי, אין עתיד למשחק הזה, אבל מי אני שאשפוט משחק שעדיין לא יצא לאור :\
מקווה מאוד שיהיה לפחות משהו קטן ומוצלח שיביא הנאה אמיתית לשחקנים.
אםםםם
ACTIVISION אמרו שהם מתקוונים להוציא את 6 ב2009:O
ראיתי את זה באיזה אתר גיימינג...
אל תתפסו אותי במילה
ו5 נראה כזה איכס למה עוד פעם מלחמת העולה ה2 סעמק
נראה טוב , אני ישחק בזה רק כי זה ל שתים
גראפיקה דיי טובה (סתכלו בHD) ומי שלא יודע המשחק על המנוע של COD4 עם מספר שיפורים בפיזיקה וכעט אפשר גם לשחות במים יהיה CO-OP עד 4 איש במפה ישארו הפרקים ויהיה שני קמינגים האחד פסיפיק כחייל אמריקאי על איים יפניי והשני יתאר את חייו של חייל רוסי מלנינגרד עד ברלין... החידוש היחיד פה זה זה שלוקחים אותנו לזירת קרבות אחרת ויש מצב CO-OP אני מהמר על משחק בינוני כמו COD3...
למה דווקא ניראה משחק חמדמד
האיכות של ההקלטה הרסה תסרטון
אתם לא מבינים כלום.
דבר ראשון, הגרסא היא גרסת ה-360.
אני שיחקתי בקוד4 גם בגרסת ה-PC וגם בגרסת ה-PS3 ומבחינת שליטה וגרפיקה, ההבדל עצום.
על המחשב זה ייראה הרבה יותר טוב, ברמה של קוד4.
אני לא מצפה לשום דבר מהסרטון בגלל שהוא ל-360, כשיצא סרטון ל-PC אני אתלהב.