אז זה המדריך הענק לסיוואק.
אוקי קודם כל מדריכים מצולמים .
המדריך הוא מחולק ל4 חלקים .
אז הינה המדריכים:

חלק א':

http://youtube.com/watch?v=b7YUbAFzBZ8

חלק ב':

חלק ג':

חלק ד':

חלק ה' :

מעברים :

Cwalk transition tutorials

סרטון למתחילים

מדריך מעולה שמראה את הצעדים הבסיסיים של ההחלפות בין תרגיל לתרגיל.

סרטון לאלה שכבר יודעם את הראשון בעל פה

ממש שיטות יפות וטובות לחילוף בין תרגיל לתרגיל !

זה כבר סרטון המחץ !

זהו זה,זה כל המדריכים הכי טובים בשביל Transition לסיאווק.

כמה תרגילים נוספים :

http://www.youtube.com/watch?v=GxpRV...d.php?t=186346

עכשיו הטיפים

טיפים לריקוד עצמו :
- סיוואק זה ריקוד ממש קשה , יש תרגילים שלוקח שבוע שבועיים ללמוד את הבסיס שלהם , מה שהכי חשוב גם כשאתה מת להפסיק להתאמן ולוותר צרךי לחשוב שאסור לוותר וזה יבוא רק בעבודה קלה ולא בישיבה מול יוטוב ולרקוד סיוואקרים רוקדים , זה נחמד אבל לא עוזר בגרוש .
- כשאת/ה מתאמן/ת חשוב מאוד ללבוש נעליים , כי אם תלמדו עם גרביים למשל זה יחליק לכם יותר ותתרגלו לכיף שבאימון עם הגרביים , אבל שתלכו לצלם עם נעליים , זה יהיה רצח .

טיפים ללבוש :
- יש הרבה ויכוחים על זה בפרום אחר , ויכוח שנמשך עד היום לדעתי והוא התחיל מלפני כמה חושדים , אני התחלתי תויכוח עם הבעל של האתר (מה שגלש לקללות , אבל לא נורא) , הרבה מאוד ילדים אומרים שכדאי לרקוד סיוואק צריך ללבוש בגדים רחבים , אז ככה אני אומר שלא חייב!! כל אחד לובש מה שנוח לו , כמובן שבגדים רחבים מצטלמים בסיוואק יותר טוב מגופייה צמודה ומסקיני , אבל גם ללבוש חולצה רגילה ומכנס טרנינג רגיל שהוא לא רחב ולא צמוד מצטלם יפה מאוד , הרבה אומרים שזה סטייל ערסי , אני אומר שבזין שלי יחשבו מה שהם רוצים , כל אחד ילבש מה שבא לו ומה שנוח לו ואפחד לא יגיד אחרת . עם טעם וריח אין מה להתווכח .

טיפים לנעליים :
עוד נושא שעלה המון פעמים באותו פורום זה נעליים לסיוואק .
אז ככה , אני חייב להדגיש שכל נעל מתאימה לסיוואק (גם נעלי טיולים) , השאלה למי נוח מה .

יש את אדידאס סופרסטאר-
Adidas Superstar
נייק איירפורס-
Nike Airforce
אולסטאר-
All Star [לדעתי כל נעל קצרה ולא גבוהה נמוכה כאילו]
אדיאו-
Adio
דיסי-
DC [כן זוהי חברת נעלים זה לא קיצור ולא כלום לפי מה שבלאק קראו השפיץ אמר]
נייק קורטז-
Nike Cortez
וואנס-
Vans
אדידס campus ST
גלוב- Glob
הוריקן -HORICAN 301

טיפים לצילום :
- בחיים אבל בחיים אל תצלמו עם גרביים / סנדלים / כפכפים , אלא תצלמו רקק בנעליים .
- אסור לצלם בבית , פשוט אסור , זה חוסר סטייל כבד . תצלמו בחוץ , גם בגינה שלכם זה חוסר סטייל .
- לצלם עם מכנס קצר זה חוסר סטייל בטירוף , זה ממש לא מצטלם טוב , ובכל זאת חצי שעה של צילומים עם מכנס ארוך בקיץ זה אל הרג אף אחד עד היום ברוך השם .
- כשאתם מצלמים את עצמכם בסירטון , תוודאו שרואים את כל הגוף שלכם!! מהרגל עד לפרצוף , אחרת זה אל מצטלם טוב, ואל תדאגו רואים מספיק טוב תרגליים .
- רצוי לצלם במצלמה שהיא מעל 6 מגה פיקסל , גם 5 זה נחמד לאשכנזים שבנינו .

טיפים חברתיים :
- אין מה להתבייש בזה שאתה רוקד סיוואק , הרבה מאוד אוהבים את זה ומאל ילדים מתלהבים מזה .
אני למשל במשך חודשיים רקדתי רק עם חבירם ואפחד לא ידע שאנחנו יודעים לרקוד , לאט לאט סיפרנו לילדים והכנסו סירטונים באוואי ושלחנו לחברים , אתם אל מאמינים כמה ילדים מתלהבים מזה , ולא רק בישוב שלנו אלא גם ב"עיר" הקטנה שלידנו כולם מתים על זה .
- כדי לרקוד סיוואק במסיבה צרךי מעגל , וכל עוד אין מעגל ואתה רוקד עם בחרים בלי מעגל , כדי ללמוד לרקוד בלי סיוואק ואני ממליץ גם על פופ אנד לוק (הגלים) שמביא בנות כמו כלום .

זהו המדריך הענק ללמוד C-WALK , הכל נמצא פה ,
אתם לא צריכים לשאול שאלות

תהנו !