עכשיו הטיפים
טיפים לריקוד עצמו :
- סיוואק זה ריקוד ממש קשה , יש תרגילים שלוקח שבוע שבועיים ללמוד את הבסיס שלהם , מה שהכי חשוב גם כשאתה מת להפסיק להתאמן ולוותר צרךי לחשוב שאסור לוותר וזה יבוא רק בעבודה קלה ולא בישיבה מול יוטוב ולרקוד סיוואקרים רוקדים , זה נחמד אבל לא עוזר בגרוש .
- כשאת/ה מתאמן/ת חשוב מאוד ללבוש נעליים , כי אם תלמדו עם גרביים למשל זה יחליק לכם יותר ותתרגלו לכיף שבאימון עם הגרביים , אבל שתלכו לצלם עם נעליים , זה יהיה רצח .
טיפים ללבוש :
- יש הרבה ויכוחים על זה בפרום אחר , ויכוח שנמשך עד היום לדעתי והוא התחיל מלפני כמה חושדים , אני התחלתי תויכוח עם הבעל של האתר (מה שגלש לקללות , אבל לא נורא) , הרבה מאוד ילדים אומרים שכדאי לרקוד סיוואק צריך ללבוש בגדים רחבים , אז ככה אני אומר שלא חייב!! כל אחד לובש מה שנוח לו , כמובן שבגדים רחבים מצטלמים בסיוואק יותר טוב מגופייה צמודה ומסקיני , אבל גם ללבוש חולצה רגילה ומכנס טרנינג רגיל שהוא לא רחב ולא צמוד מצטלם יפה מאוד , הרבה אומרים שזה סטייל ערסי , אני אומר שבזין שלי יחשבו מה שהם רוצים , כל אחד ילבש מה שבא לו ומה שנוח לו ואפחד לא יגיד אחרת . עם טעם וריח אין מה להתווכח .
טיפים לנעליים :
עוד נושא שעלה המון פעמים באותו פורום זה נעליים לסיוואק .
אז ככה , אני חייב להדגיש שכל נעל מתאימה לסיוואק (גם נעלי טיולים) , השאלה למי נוח מה .
יש את אדידאס סופרסטאר- Adidas Superstar
נייק איירפורס- Nike Airforce
אולסטאר- All Star [לדעתי כל נעל קצרה ולא גבוהה נמוכה כאילו]
אדיאו- Adio
דיסי- DC [כן זוהי חברת נעלים זה לא קיצור ולא כלום לפי מה שבלאק קראו השפיץ אמר]
נייק קורטז- Nike Cortez
וואנס- Vans
אדידס campus ST
גלוב- Glob
הוריקן -HORICAN 301
טיפים לצילום :
- בחיים אבל בחיים אל תצלמו עם גרביים / סנדלים / כפכפים , אלא תצלמו רקק בנעליים .
- אסור לצלם בבית , פשוט אסור , זה חוסר סטייל כבד . תצלמו בחוץ , גם בגינה שלכם זה חוסר סטייל .
- לצלם עם מכנס קצר זה חוסר סטייל בטירוף , זה ממש לא מצטלם טוב , ובכל זאת חצי שעה של צילומים עם מכנס ארוך בקיץ זה אל הרג אף אחד עד היום ברוך השם .
- כשאתם מצלמים את עצמכם בסירטון , תוודאו שרואים את כל הגוף שלכם!! מהרגל עד לפרצוף , אחרת זה אל מצטלם טוב, ואל תדאגו רואים מספיק טוב תרגליים .
- רצוי לצלם במצלמה שהיא מעל 6 מגה פיקסל , גם 5 זה נחמד לאשכנזים שבנינו .
טיפים חברתיים :
- אין מה להתבייש בזה שאתה רוקד סיוואק , הרבה מאוד אוהבים את זה ומאל ילדים מתלהבים מזה .
אני למשל במשך חודשיים רקדתי רק עם חבירם ואפחד לא ידע שאנחנו יודעים לרקוד , לאט לאט סיפרנו לילדים והכנסו סירטונים באוואי ושלחנו לחברים , אתם אל מאמינים כמה ילדים מתלהבים מזה , ולא רק בישוב שלנו אלא גם ב"עיר" הקטנה שלידנו כולם מתים על זה .
- כדי לרקוד סיוואק במסיבה צרךי מעגל , וכל עוד אין מעגל ואתה רוקד עם בחרים בלי מעגל , כדי ללמוד לרקוד בלי סיוואק ואני ממליץ גם על פופ אנד לוק (הגלים) שמביא בנות כמו כלום .
זהו המדריך הענק ללמוד C-WALK , הכל נמצא פה ,
אתם לא צריכים לשאול שאלות
תהנו !