טורניר 3V3 של VGames ממשיך להתקדם, והשלב השלישי (שיקבע את העולות לחצי הגמר) מתחיל בשבוע הבא.
טורניר 3V3 של VGames ממשיך להתקדם, והשלב השלישי (שיקבע את העולות לחצי הגמר) מתחיל בשבוע הבא.
WTF למה FALAFEL הודחו?!?!?
יש דמואים אצל כולם!!!!
מה זה החרטא הזאת!??!
מזה Vgames עדיין קיימים???!? P:
סתם... שיהיה בהצלחה!
flfl שיחקו reunion הפסידה והודחה מול atnes אז מה אתם עושים?
אני לא מבין למה אנחנו מודחים!??!?!(falafel) ראיתי מה רשמת שלא היה אדמין....לא היה אדמין כי אדמין פשוט לא בא....עידכנו תאדמיניםן לגבי השעה של המשחק ולא היה אדמין אז שיחקנו עם דמואים..
ולגבי הMR10 זה הוסכם על ידי שתי הקבוצות וגם במשחק הקודם אמרו לנו שבלוסר בראקט או איך שלא קוראים לזה משחקים MR10 אזז....
וגם יכלת לדבר איתנו ולהגיד לנו שנפסלנו והיינו מסבירים לפני ששהיית מעלה קבוצה במקומנו ומפרסם את זה לכולם..........
וגם דיברתי עם אדמין קצת אחרי המשחק והוא אמר שזה בסדר...
תום תקשיב, ההבדל בין המשחק השני למשחק הזה שפה שתי הקבוצות מודות ששיחקו ,מודות שקבוצה אחת ניצחה,וניסו הכל כדי לשחק ואתה סתם פוסל את שתי הקבוצות.
הסיבה היחידה שאני רואה את זה היא שאתה סולל את הדרך של הקלאן שלך (כדי שתהיו בעניין בקלאן הזה משחקים שלושת האדמינים מתוך שלושה בכללי) לגמר.
וחוץ מזה מנהל אחד כבר החליט החלטה אסור לשנות ככה בלי להודיע לנו,ובכלל אתה לא מנהל יותר בכיר ממנו שיכול להחליט את זה והוא היה מעורב בכל המשחק הזה ואתה בכלל לא לכן כל המשחק הזה אמור להיות החלטה שלו ולא שלך.
ואני מבין שזה לא ישנה את דעתך,כי יש לך את המניעים האישיים שלך,אחרת היית מודיע לנו קודם כל,מתייעץ איתנו ,רואה את הדמואים,בודק עם אלון ורק אז מודיע על משהו כזה.
נערך בפעם האחרונה על ידי Golani : 17/10/08 ב 14:16
VGAMES דפוקים.
מה הקשר?!הסיבה היחידה שאני רואה את זה היא שאתה סולל את הדרך של הקלאן שלך (כדי שתהיו בעניין בקלאן הזה משחקים שלושת האדמינים מתוך שלושה בכללי) לגמר.
אתה באמת חושב שפסלתי את המשחק הזה כדי "לסלול לקלאן שלי דרך"??
נו באמת...
אתם בכלל לא הייתם אמורים לשחק נגדנו אז מה הקשר?!
המשחק הזה נפסל כי הוא לא שוחק.
משחק ששוחק = משחק ששוחק לפי החוקים עם שופט. (מה שלא היה)
אתה באמת חושב ככה?..ובכלל אתה לא מנהל יותר בכיר ממנו שיכול להחליט את זה והוא היה מעורב בכל המשחק הזה ואתה בכלל לא לכן כל המשחק הזה אמור להיות החלטה שלו ולא שלך.
בדקתי עם אלון.ואני מבין שזה לא ישנה את דעתך,כי יש לך את המניעים האישיים שלך,אחרת היית מודיע לנו קודם כל,מתייעץ איתנו ,רואה את הדמואים,בודק עם אלון ורק אז מודיע על משהו כזה
הוא לא היה נוכח במשחק וזה מה שחשוב.
זה שאחרי המשחק הוא אישר את זה בלי שבכלל ידעתי זה לא אומר כלום.
אני לא מאשר את זה וזה מה שמשנה.
יודע מה, אם באמת הייתי רוצה "לסלול" לי דרך לגמר, לא היינו משובצים נגד eSr בסיבוב השני, וגם בשלב הבא אם ננצח את T2D אנחנו נשחק נגד eSr\Menshnashes או איך שלא כותבים את זה :S
נערך בפעם האחרונה על ידי z1x- : 17/10/08 ב 16:29
מהההההההה
תום
דבר עם אלון
אמרנו לו והוא אמר שהכל סבבה וזה...
פי למה אתם מצפים ילד שלא עבר 14 מנסה לשפוט ו 6 אנשים אומרים לו את האמת. (שתי הקבוצות)
במשחק שלנו בכלל ( we dont fail) לא יכולתי לשחק יום אחד, מה הוא אומר לקבוצה השניה? "הם לא יכולים לשחק באותו יום, בעיה שלהם" במקום לנסות לארגן משחק נורמלי אתה רק הולך על טכני או פוסל. איך זה נגמר? הם שיחקו 2 על 3.
במקומך לא הייתי מגיב על מה שכתבתי , וחוסך בושות.
נערך בפעם האחרונה על ידי KaGe : 17/10/08 ב 18:13
באמת,פשוט בושה שכל האדמינים באותו כלאן ופשוט בושה שאין תיאום בין האדמינים ופשוט בושה שנותנים לילד בן 15 לנהל טורניר כזה כי הוא פשוט לא בוגר ולא אחראי כדי לעשות את זה מה עוד ששתי הקבוצות ששיחקו מסכימות שהיה משחק והקליטו דמו. ומה לעשות שיש רק 3 אדמינים ואולי אם הייתם חושבים שיהיו עוד שופטים אחד היה נוכח אבל זה בעיה שלכם ולא שלנו ויש כל כך הרבה פתרונות לעשות אבל הכי פשוט לפסול.
FUCK VG SUX SO BAD
אפשר לסכם את הטורניר הזה במלה אחת:
יש לי עוד :>
למה הוצאת אותנו???
יזמנו משחק ויזמנו והם לא ענו..
תכניס אותנו שוב..
דיי כבר לנסות להעיף וזה שאתם שמים את reunion שלא ניצחו אפילו משחק אחד בכל הטורניר הזה זה כבר הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות אני מעדיף שxms יעלו אוטומתית