פרסום – מערכת הפעילויות האוטומטיות:
קרדיט בקטנה לאיתי , אני שיפרתי לו את המדריך:
/War - ובקיצור מלחמהזהו מקום סגור שבוא כול אחד מקבל נשק אקראי ע"פ המחשב יכול להיות כל מיני סוגים mp5 , ak47, Sawn , Combat , m4 זהו נראה לי אם יש עוד אני יוסיף, לכול אחד 5אלף כדורים.
המנצח מקבל את סכום הכסף שהמערכת מופעלה ע"י: 10 אלף .מה אסור? : לעשות Esc - מי שיעשה קיק .
מותר להתקמפר אבל לא רצוי כי המטרה
היא להנות ולא הכסף
/Rpg - מלחמת בזוקות – זהו מקום סגור שבוא כולם נמצאים ולכולם יש בזוקות, ומפציצים אחד את השני.
מי שנשאר אחרון זוכה כסף, שהמערכת הופעלה: 10 אלף.
.מה אסור? : לעשות Esc - מי שיעשה קיק .
היא להנות ולא הכסף
/joinKart – זהו מערכת אוטומטית , שלכולם יש את הרכב קארטינג וכולם על גג.
המטרה היא להפיל את כולם מהגג ולהישאר אחרון
: מותר להתקמפר אבל לא רצוי כי המטרה
היא להנות ולא הכסף
/Mini - מקום גדול שבוא לכולם יש את הרובה MiniGun והמטרה היא להרוג את כולם ולהשיאר אחרון.
היא להנות ולא הכסף
/rhome - זוהי מערכת שבוא כולם נמצאים בבית גדול ולכולם יש את הנשק M4. המטרה היא לחפש את כולם ולהרוג אותם . מי שנשאר אחרון זוכה כסף, שהמערכת הופעלה: 10 אלף.
היא להנות ולא הכסף
/Monster - זוהי מערכת שלכולם יש את הרכב monster truck במקום גדול וסגור , והמטרה היא להתנגש בכולם כדי שהרכב שלהם יתפוצץ ושלך לא.
היא להנות ולא הכסף
/joint- זוהי מערכת שלכולם יש את טאנקים במקום גדול וסגור , והמטרה היא להפציץ את כולם כדי שהרכב שלהם יתפוצץ ושלך לא.
היא להנות ולא הכסף
מוסך וואנג – זה מוסך שכול פעם בצאט מבקש שיביאו לו סוג של מכונית מסוימת , אתה מגיע עם המכונית שהוא ביקש למוסך של וואנג ומקבל גמול כספי על הבאת המכונית.
/joinf - זהו מערכת שלכולם יש מלגזות שנמצאים על גג מסוים והמטרה היא להפיל את השני ולהישאר אחרון על הביניין.
היא להנות ולא הכסף
זהו להיום תהנו.