cb boy hahah
cb boy hahah
על מה הוא לוקח טכני?
הוא בבאן מה זה יעזור לך לרשום פה?
הוא רוצה לקחת טכני על משחק שלא שוחק, ואפילו יש הוכחה בדמו שהמשחק בוטל. זה שקיבלתם באן אחר כך לא קשור למשחק אז...
לא כיף! cb boy
נערך בפעם האחרונה על ידי GarGaMeL- : 15/12/08 ב 01:48
עוד פעם באן@<!#!@?!@#@!#
שחררו תילד :[
ואם יש הוכחה בדמו שהמשחק בוטל מה העניין שהוא רוצה לקחת טכני??
טוב,נגיד.
נערך בפעם האחרונה על ידי ^Lny : 15/12/08 ב 07:31
כל כמה זמן אתם רבים
כל 3 יום הם מריבים ואחרי שנייה חן חוזר לאחראי קטגוריה אני כבר מנחש מה יהיה בהמשך
לא כיף!!!![]()
בואו אני אגיד לכם משהו, אתם ילדים גדולים או לפחות אתם חושבים ככה נכון?!...
מה אתם מתעסקים בכול החרא הזה יאללה זרמו מה אתם אוכלים סרטים באנים וכאלה ואללק מה ניסגר?...
המקרה שלכם עצוב מצטער לבשר לכם , ראיתם שחן נכנס אז מה קרה פתאום לא רוצים לשחק?
הילדי CB היחידים שיש פה זה אתם שאתם לא רוצים לשחק עם שחר SHKABUBULU כמו ילדים מעפנים בשביל לא להפסיד את מקום ראשון.
עושים לי וויספרים להגיד שאין לי 4? לוזרים.
לפי החוקים הקלאן שיותר נמוך בוחר איזה מפה מתחילים , אמרתי איזה מפה להתחיל הבאתם לכולם באן אמרתי טוב לא נורא ...
ואז אני בבאן מהפורום... לי אישית אין בעיה הכל על הזין שלי אבל נמאס לי מהשטויות שלכם ומכיוון שאתם כ"כ חולי כוח , תנו לי להראות לכם קצת מעצמי.
ביי ביי מקום ראשון שלכם , go whine about it in another place nubbies!
whahahahaha, כל השאר שזיינו ת'שכל תפסיקו להיות צבועים תהיו בני אדם קודם לכל.
ואם לא היה אכפת לכם מCB אז לא הייתם מביאים באן, הייתם משחקים עם שחר, לא הייתם פותחים על זה נושא, לא הייתם שולחים תוצאות הפוכות והרשימה ממשיכה וממשיכה ...
אני כבר עברתי את השלב הזה אחרי שנה שלי במשחק , אתם הכפלתם אותי פי 5+ ואתם עדיין מתנהגים ככה?
LATE4SHIZ
* אם אתם מוחקים ת'הודעה הזאת אתם חייבים להתבגר במהירות ילדודס! אז עשו לי טובה, please do. quick.
אז לפי מה שהבנתי אישרת לך ניצחון עם הסופרויזר שלך ?
דבר ראשון לא רצינו 4על4 עם שחר נגדכם כי שחר בעצמו יודע שהוא על הפנים מאז שהוא פרש+הפינג הגבוהה ודי בעסה לשחק עם שחר כרגע
דבר שני אתה על הזין.. אתה מוזמן לפתוח קונפליקט הומו......
ועוד משהו.. שאני מקום ראשון אתה תשחק לפי התנאים שלי ולא תעשה לי תנאים שם אם ככה וככה אז אני לא משחק איתך וככה וככה
חושב אנחנו שמים עליך זין..
איכססססססס איזה מגעיל כל העיניין הזה !
למה אתם מביאים לו באן מסטלה על איזה משהו במשחק ?!
מה אתם ילדים קטנים ?!
גברים כולכם אואהה יכולים להביא באן מסטלה ...
עם זה מה שעושם לכם טוב ...
להזכירכם סטלה זון זה פורום בפני עצמו וTO זה משחק בפני עצמו
ואם מישהו מקלל אותכם במשחק או רב איתכם במשחק אני חושב שאין שום סיבה
להביא לו באן מסטלה !
אם יריבו או יקללו אותכם בפורום עצמו אז זו סיבה טובה להביא לו באן מסטלה ...
^^
אני לא מנהל ראשי בסטלה אבל זה יפה כל העיניין הזה !
אתה לא יכול לסגור איתו דברים במשחק ?
הוא מביא פה בפורום השקעה גדולה ועל ריב במשחק אתה מביא לו באן ? ...
וואלה לא בסדר אתם.
לא אני הבאתי לו באן.. לא מבין מה יש לכם..
קדימה חן תפתח קונפליקט, הכל מוקלט בדמו נראה מה יש לך להגיד שבבירור אלי אומר cancel match ואתה מסכים...
עריכה:
fair&square הכוונה לעם ESE נכון? אה רגע לא כי לא לכולם יש את זה מותקן/ המחשב לא סוחב את זה/ זה עושה לאגים וכו...מעניין שרק לאיבו אין בעיות עם זה.
ואתה יודע למה אנחנו לא רוצים להתחיל במפה שלך? כי אתם בוחרים מפות מעפנות ואז שמשחקים בscope אתם לא נשארים עד הסוף כי כבר הפסדתם. לפחות אם היה לכם את הכבוד להישאר עד הסוף אז זה לא היה משנה.
נערך בפעם האחרונה על ידי GarGaMeL- : 15/12/08 ב 18:01