מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אשכול: מדריך|המלא למתחילים

ProKiller ProKiller מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

מדריך|המלא למתחילים

עצות וטיפים למתחילים
    טוב, אז אני רואה שיש בשרת כל מיני ילדים חדשים, ולא ממש יודעים איך לשחק ו"להתנהג" בשרת .
    אז החלטתי לתת כמה עצות (:

1. טיפ/עצה ראשון: אם אתם רוצים ללכת מהמחשב אל תלחצו ESC, אתם יכולים להתשגר למשל ל ammo/ או ל bank/
    ושם לא יוכלו להרוג אתכם .
    תראו .. שאתם אם מישהו בקרב, והוא לדוגמא בא להרוג אתכם, אל תלחצו ESC או תשתגרו .
    זה לא חוק או משהו, אבל תחשבו .. פשוט להשתגר באמצע קרב ? לדעתי, ולדעת כולם אני חושב, זה ממש לא מתאים, ואפילו מגעיל . וחוצמזה, גם בסטאטים (stats/) שלכם, לא כתוב לכם לדוגמא כמה פעמים מתתם, כתוב רק הריגות שלכם .
    אז תאמינו לי שאין שום טעם בלהשתגר, אלא אם כן יש עליכם סכום מכובד של כסף (לא מציע ללכת לעשות קרבות עם כסף בכל מקרה) .

2. טיפ/עצה שני: לא לעשות ספאון קיל, נכון שזה חוק, אבל תנו לי להסביר עוד כמה דברים לגבי זה:
    שאתם הורגים עם הפרופלור של המסוק, או עם היריות שלו, נתחיל מזה שזה לא מעלה לכם הריגות בסטאטים, זה לא ייחשב לכם בכלל כהריגה .
    רוב הסאפון קיל מתבצע ב ap/ והרבה נלחמים שם .. תחשבו ששתיים בקרב, פתאום מישהו בא עם האנטר, והורג אותו תוך שניה, שזה גונב הריגה, ואחר כך משתמשים בשרת יתפסו ממכם ילדים נובים .
    ויותר מכל, ספאון קיל זה נחשב כחוק .
    ספאון קיל פעם ראשונה - כלא .
    פעם שניה - כלא ליותר זמן .
    פעם שלישית - קיק מהשרת (יש סיכוי לאזהרה)
    פעם שלישית פלוס - באן מהשרת .

3. טיפ/עצה שלישי: כמה שיטות לעזור לכם להרוויח כסף ..
    במקום כל פעם לבקש מאנשים כסף, ולהציק בפרטי אחרי שלא עונים לכם.

במדריך מצוין איך לעשות שליחות פשע, להגיע לספינת הכסף, מכירת מכוניות למוסך וואנג ועוד הריגות כבונוס .
    שליחות פשע מזכה אתכם ב 8,000 דולר פלוס . * הריגת מישהו מבוקש - שנמצא בשליחות פשע תזכה אתכם ב-4000
    דולר שימו לב , זה נותן אקשן לשליחות .
    מכירת מכוניות למוסך וואנג, בין 3,000 ל 8,000 דולר .
    כשאתם נמצאים בספינת הכסף כל 5 שניות, תקבלו 100 דולר .
    * בונוס קטן - כשלמישהו יש דרגת מבוקשות (לדוגמא שהוא הורג 10 שחקנים ברצף, 20 וכו', או שהוא השתמש בסמים) אתם מקבלים עליו גם כסף, תלוי באיזה דרגת מבוקשות הוא נמצא .

4. טיפ/עצה רביעי: הצ'אט .
    כדי לשמור על אווירת המשחק, על נעימות, באמת, תדברו יפה, לעניין, אל תקללו (אחרי כמה קללות כבר, תזכו באזהרה, ואם יהיה לכם 10 אזהרות - באן), עצה ממני - אל תקללו גם בהודעות פרטיות (*אדמינים רואים הודעות פרטיות, שתהיו בעניין*) .

5. טיפ/עצה חמישי: פקודות שכיחות בשרת (לא ששוכחים אותן, אלא שמשתמשים בהן הרבה) :
    (קודם כל יש את הפקודה 1-3 cmds/ וגם את ה 1-4 teleports/ שיעזרו לכם להתמצא בשרת) .
    שיגורים שכיחים :
    race/ - לרוב נמצאים שם המתחילים בשרת, אפשר לעשות שם הריגות בכיף, וגם יש אחלה רכבים ציבוריים (יש שם פיקאפ של Ak47) .
    stunts/ - לחובבי הסטאנטים, אחלה רמפות יש שם, וגם מקום מצוין (לדעתי) לקרבות .
    ap/ - איזור עם מסוקים ומטוסים, מתבצע הספאון קיל בעיקר (לצערי) שם, ונלחמים שם המון .
    drift/ - שם גם נלחמים, אמנם לא כך כך הרבה, ואחלה מקום להתאמן שם על דריפטים (יש שם פיקאפ של Tec9 ) .
    sf/ - גם שם יש קרבות (יותר משאר הערים), שם הולכים לבצע את שליחות הפשע, ולמכור מכוניות למוסך וואנג .
    carpark/ - אם אין לכם כסף לקנות מכונית, יש אפשרות להשכיר מכונית (עד שאתם יוצאים מן השרת), יש שם מכוניות מסוג Banshee, Turismo, Bullet ועוד, וזה רק עולה 6500 דולר, שזה כלום, וזה שווה לדעתי .

השקעתי מאוד על מחשבה במדריך הזה, מקווה שחלק מהחדשים יפנימו, ויעזרו במדריך הזה .

חפירה חפירה, אבל שווה לקרוא לדעתי .

ה-כ-ל בשבילכם !

תהנו
    נערך בפעם האחרונה על ידי DjLove : 22/01/09 ב 17:25

הסמל האישי של Ha[M]us
    Ha[M]us Ha[M]us מנותק גורו
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    125 פעמים
    מועתק בלי קרדיט.
    איך אני יודע? אני מכיר את השרת של **F וזה מדריך לשרת שלהם.
    השיגור ammo שליחות הפשע ועוד
    +
    ברוב טיפשותך פירסמת לינק לפורום שם תצנזר ומהר

הסמל האישי של DjLove
    DjLove DjLove מנותק גורו
    שם פרטי
    סתיו
    קיבל לייק
    1 פעמים
    זה לא לשלנו.

נושאים דומים

1. מדריך| פקודות למתחילים