במקור פורסם על ידי
O_p
שמע אחי ..
אתה צריך להכניס את האיפי של השאת למועדפים בשביל לא לחפש אותו כל פעם אז אתה נכנס למטה בצד שמאל רשום לך =Favorites ואז למעלה בצד שמאל יש לך וי בכתום ושם אתה מוסיף את האיפי 212.150.123.73:7777 ואז אתה נכנס בלחיצת פעמיים עם הסרבר..
שאתה נכנס אתה צריך להיות רשום במערכת בשביל שתיהיה רשום במערכת אתה צריך לעשות את הפקודה הזאת סיסמא + register / כדי לזכור אותך ואת כל מה ששמרת בשרת הזה [ לזה נגיע עוד מעט ] אז בשביל שתיהיה רשום במערכת אתה צריך לעשות פקודה ובשביל לעשות פקודה אתה לוחץ על F16 ואז אתה צריך לעשות את הסימן הזה לפני שאתה רושם כל פקודה אתה צריך לעשות את הסימן הזה / [ סלאש ] שנמצא בצד ימין של המיקלדת אמצעי ליד כפתור ה - Num Lock ואז אתה צריך לרשום שוב פקודה ואת הפקודה הזאת אתה חייב לעשות כל פעם שאתה מתחבר סיסמא + login/ ששוב פעם זה אותו סלאש שנמצא בצד ימין של המקלדת
ושתצא מהשרת ותירצה להתחבר שוב תצטרך לעשות את הפקודה הזאת כל פעם אח שלי login/ והסיסמא
עכשיו אחרי שנרשמת למערכת והבנת איך להתחבר יש בשרת כל מיני שיגורים שבשביל לראות אותם אתה צריך לעשות את הפקודה הזאת help/ [ ומשם כבר תבין הכל אחי..]
ובשביל לבחור בשחקן אתה צריך ללחוץ על Shift
אם עדיין לא הבנת השם שלי בשרת [NM]LiraN[S] אני יסביר לך כבר שמה..
ואם יש לך TS=Team Speak האיפי של השרת בטים ספיק זה - 80.179.149.52:4545
נקבל אותך בקהילתנו בברכה (: