אוקי אז ככה, שמעו אני וחבר הטוב מאור שכבר אני לא יודע אם שמעתם הוא יוצר אתרים וכו החלטנו לעשות אתר רשמי לטורנירים בלבד למשחקי רשת שונים כגון:
COD,TO,CS,CA,AA,SF, ועוד...
עכשיו כדי שTO יתקבל לאתר אתם צרייכים להראות רציניות. נניח והראתם רציניות אתם תוכלו להישתתף בטורנרים שונים ויהיה כל חודש טורניר קבוע עם פרסים!
TS, שרת לתקופה מסוימית ועוד...
אבל הכל תלוי בכם..
אני יכול עכשיו לשבת יום יום על האתר 5 שעות ביום והלשקיע תנשמה ואתם תשימו עלי זין בסוף תרשמו עם הקאלן לאתר יהיה משחק מסוים ואתם לא תגיעו ואז מה יצא?
אנחנו רצינים ותאמת אני יגיד לכם אם אתם לא תשתפו פעולה יש לי משחקים אחרים ללכת אליהם אז באמת באמת הכל תלוי בכם..
אם אתם רוצים להישתפר, להיתנסות, להנות ולחוש חבייה אמיתית של יריבות אתם חייבים להיות רצינים..
מזה אומר רצינים??
שאני אומר רצינים אני מיתכוון שנניח ונקבע משחק בין שתי קלאנים שני הלידרים של הקלאן יוודו שכל השחקים שאמורים לשחק באותו משחק יודעו על כך ויגיעו למשחק. זה אומר רציניות ואחריות.
עכשיו אני בנתיים לא התחלתי לעבוד על האתר בהקשר לTO אבל אנחנו מתקדמים בCOD.. אז אם אתם חושבים את זה לרעיון טוב שרק יוסיף לקהילה פשוט תצביעו וכן ותחשבו אבל באמת תחשבו שאתם הולכים לשחק בטורניר רציני וקח גם אתם צריכים להיות ואם ההצעה תתקבל בברכה באותו רגע אני יתחיל להכין את האתר לטורנרים של TO..
אז תחשבו תגיבו תוסיפו רעניות ותיהיו רצינים!

הירשם כדי להגיב לנושא