מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: בקשת ניהול | תוכנות להורדה

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים

בקשת ניהול | תוכנות להורדה

- שם פרטי: תמיר
    - דרכים ליצירת קשר: (ICQ/MSN וכו')[email protected]
    - שם הפורום שאני רוצה לנהל: תוכנות להורדה
    - רקע בנושא הפורום: (יש לרשום מה אתם יודעים או כיצד אתם עוסקים בתחום של אותו פורום)אני מאוד מבין בנושא תוכנות כלומר אם יש בעיה למישהו אני תמיד ידע איך לעזור לו.
    - תרומתי לפורום כעת: (יש לרשום במה תרמתם לאותו פורום אותו אתם רוצים לנהל)אני מביא לאנשים תוכנות תסתכלו בבקשות תוכנות אפילו :] מביא עזרים ומעלה הרבה תוכנות ואני גם רוצה להגיד שאני בחיים לא העלתי תוכנה שהיא לא שלי כלומר שלא אני העלתי אותה כל תוכנה שמתי אותה עם קובץ של סטלה זון.
    - תרומתי לעתיד: (יש לרשום במה אתם חושבים שתוכלו לשפר את הפורום אם תהיו מנהלים)אני ימשיך להביא תוכנות יותר ייעץ לאנשים.
    - ותק בפורום: (יש לרשום כמה זמן אתם כבר רשומים לפורום בכללי)משהו כמו השנה נירא לי XD
    - הערות נוספות: (אם יש לכם משהו מיוחד להוסיף תרשמו זאת גם)אני מקווה שאני יהיה מנהל בגלל שעדין לא ראיתם איך אני מסוגל להרים את הפורום הזה! כמו שראיתם איך שהשקעתי במכוניות ומוטוריקה כך אני ימשיך וישקיע בתוכנות להורדה. תודה מראש,תמיר.

נ.ב דולב !( אחראי קטגוריה הורדה) הסכים לזה שאני יעלה לניהול ואיפלו המליץ עלי :] וגם אני רוצה להגיד שוב בחיים לא העתקתי קובץ כל העלתי עם SZ ועם Tr0ks0y ואין לי הרבה כבר אזהרות אז אני מתחנן :] בבקשה שימו אותי מנהל גם אם זה רק לתקופת נסיון!!

אה ודולב לא הכי פעיל בפורום הזה כי יש לו עוד שלושה פורמים לנהל אז הוא ביקש שאני יעלה לניהול :]

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל האתר
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    קיבלת בהצלחה

נושאים דומים

1. בקשת ניהול: תוכנות להורדה
    על ידי xpronet בפורום בקשות ניהול
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18/07/10, 23:42