שם הפורום:
"כמעט מלאכים".
קטגורייה:
סדרות טלוויזיה.
על מה הפורום?:
"כמעט מלאכים" הינה סדרה מבית היוצר של כריס מורנה. הסדרה מחולקת ל-2 עלילות. בעלילה 1 מסופר על חבורת ילדים המתגוררים בקרן המנוהלת ע"י ברטולומה בדוזה אגווארו. לברטולומה, סגנית הנקראת חוסטינה גרסיה. בתחלה לא ידע ברטולומה כי חוסטינה, מחביאה במרתף האחוזה, ילדה שמעולם לא ראתה את מה שבחוץ- אלא תמיד הסתגרה בחדרה ורקדה לעצמה ודיברה עם בובתה. בהתחלה, העבידו את הילדים בהכנת בובות והכריחו אותם לגנוב ולרקוד בשביל להרוויח כסף. בעלילה 2 מסופר על סיילו מחיקו, לוליינית בקרקס "מחיקו". את סיילו מצאו זוג זקנים והם גידלו אותה באהבה רבה, עד שידעו שכדאי להם להביא את הילדה הקטנה למקום אחר בו תוכל לגור. כאשר הילדים, הגיעו לקרקס "מחיקו" לגנוב, הם צפו בלוליינית ובאותו זמן גנבו. כאשר הבחורה ראתה אותם, היא כעסה ונתנה להם לברוח עם הרכוש שגנבו. ילדה קטנה בשם אללי, התגנבה למשאית של סיילו, והתחבאה שם עד שסיילו גילתה אותה. משם, סיילו ואללי הגיעו לשכונה שבה נמצאת הקרן, וכשאללי ראתה את אחיה-רמה, היא עשתה את עבודתה וגנבה ארנק מבחור שיש לו ילד. כאשר ראתה סיילו את אללי, היא לקחה את הארנק ואמרה לה שתחזיר אותו לבעליו, ואז, כמו בכל סיפור אהבה, היא פגשה בבעל הארנק, והוא עם עיניים כחולות, שמו ניקולס באוור, ארכיאולוג שדמותו מושפעת מאינדיאנה גונס. היא הסתכלה בעיניו, הוא בעינייה וכך נוצרה אהבה בין השניים!! סיילו הגיעה לאחוזה, עבדה כמשרתת ופגשה אין ספור פעמים את אהוב ליבה- אך השניים הכחישו את אהבתם זה לזו. סיילו הצליחה להחזיר את האושר לחבורת הילדים- מוניטו, אללי, זקה, מריאנלה, חסמין, טצו ורמה. היא הכינה להם חדר חזרות של ריקודים במקום מפעל הבובות. חבורת הילדים הבוגרים [טצו, רמה, חסמין ומר] וסיילו, הקימו את להקת הטיניינגל'ס ולכן סיילו הכינה עבור הלהקה חדר חזרות. אך ברטולומה, לא נח. הוא רוצה להעביד את הילדים. ולכן, כאשר ביתה של חוסטינה התגלתה לעיניי ילדי המעון, היא עברה לגור איתם ובמקום חדרה המפואר והמלא צעצועים [של לוס, ברטולומה וחוסטינה הכינו מפעל נפצים. לסיילו ולוס יש קשר- הן האחיות של משפחת אינצאוסטי. אך הן לא יודעות זאת כי הן לא זוכרות את העבר שלהן. וברטולומה וחוסטינה מסתירים מפניהן את האמת הזו!! [עוד פרטים תוכלו להבין אם אתם צופים בסדרה המדהימה הזו- כמעט מלאכים] .
סיבה לפתוח פורום זה?:
אני מתכוונת לעלות את כל העונות והפרקים להורדה וצפייה ישירה...
נוכל לעשות שם משחקי "כמעט מלאכים" כמו מי בתמונה?/ מי אמר את המשפט? / מה אומר המילה "__" בספרדית?
סקרים כמו איזה דמות אתה הכי אוהב? או איזה פרק הכי יפה שראית?.
אני יכולה גם ללמד טיפה ספרדית D:.
בקשה לניהול הפורום "כמעט מלאכים":
- שם פרטי: אנה מליכוב.
- דרכים ליצירת קשר: ICQ: 566147200
- שם הפורום שאני רוצה לנהל: כמעט מלאכים (אם תפתחו פורום כזה) .
- רקע בנושא הפורום: ראיתי את כל הפרקים ואת כל העונות, אני מבינה בסדרה הזאת, אני יודעת טיפה ספרדית D: ואני מכירה את כל הדמויות ^_^.
- תרומתי לפורום כעת: אני הכנתי כבר את העונה הראשונה להורדה ובקרוב יהיה עונה שנייה כשיפתח הפורום.
- תרומתי לעתיד:
*ליינקה הורדות.
*חוקים הפורום "כמעט מאלכים".
*שאלות ותשובת על הסדרה.
*כל הפרקים והעונות להורדה.
*משחקי "כמעט מלאכים".
*סקרים בנושא.
*לימוד ספרדית.
*מילון ספרדי-עברי .
- ותק בפורום: 3 חודשים.. אוהבת את הפורום ואוהבת לעזור.
- הערות נוספות: רוצה מאוד לנהל את הפורום כמעט מלאכים ~.^... תודה.