מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אשכול: תלונה| גם כן לידר לכל אחד נותנים פה לידר

ToMeR ツ ToMeR ツ מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה| גם כן לידר לכל אחד נותנים פה לידר

לא מבחוץ

אז ככה הכל התחיל שליד המשטרה הייתה אספה של 2 מאפיות ראש העיר ו2 שוטרים.

ראיתי שRicardo_Diaz לא משתמש בMe ולא בכלום ישר מכוון על ראש העיר אז לקחתי אותו בשביל לתת לו תעונש שלו.

באמצע הנסיע שהוא קשור עם Cuff לרכב הוא יוצא מהמשחק וחוזר וככה הוא בורח.

אחרי זה היו כמה תלונות עליו שהוא ניסה להתנקש עוד פעם בראש העיר.

הוא היה חשוד ראיתי מכונית צהובה (לפי התיאור של ראש העיר) ושאלתי את השמות ראיתי אחד שהיה נראה כמו האיש של התאור.

שמתי עליו אזיקים ובאתי לקחת אותו.

פתאום החבר שלו מוציא עליי נשק בלי ME בלי כלום ומכוון עליי.

אחרי ששמתי עליו אזיקים (Ricardo_Diaz) הוא עוד משתחרר מהם נגיד אם הוא היה עושה try/ מנסה להשתחרר מהאזיקים בשקט.

אני בMe רושם שאני גורר אותו איתי ואז הוא מוציא רובה ויורה בי גם כן בלי Me למרות שאסור אם אתה באזיקים.

שניהם הרגו אותי ואת Troy_Corleone (ראש העיר) ואז באתי לפתוח את התלונה.

נ.ב הילד הזה לידר של הצהובים אני לא מבין איך נתתם לו לידר הוא בכלל לא יודע לשחק RP.

תטפלו בזה מהר ותורידו לו את הלידר דחוף.

תודה.

עריכה:

חזרתי למשחק וקיבלתי קראש אבל ראיתי מה הוא כתב לי:

"אתה יודע מה כוססמא שלך"
    "לך תזדיין"
    נערך בפעם האחרונה על ידי ToMeR ツ : 07/05/09 ב 15:03

shmulik1122 shmulik1122 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    shmulik
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חתיכת אפס מאופסססססססססססס אתה בן זונה שקרןןןןןןןן אני כן היתקשתי בראש העיר אבל!!! אתה לקחתה אותי עדששיתה יל פריז
    במכונית שלך ואז התחלתה לקלל אותי כגון בן זונה בן שרמוטה אתה חושב שאתה טוב אה יא בן זונה

ואז אתה קפצת אם המכונית לים שאני בפריז בתוך המכונית ואז נישארתי שם לבד אז אני רואה את עצמי תקוע באיזה ריבוע קטן בשמיים ונופל אז יצאתי וחזרתי \

ואז אתה עושה RK אתה אמרתה יל צא מהרכב קיוונתה עלי נשק ואזקת ה אותי ואז אתה אורמ יל אתה רוצה הלרוג ראש עיר אה?!!?! זה RK!!!!

ואז חבר שלי עשה /ME מכוון שנק לאחר ששלף את נישקו וירה עליך ואז אתה ברוב טיפשותך לא עשיתה /CRACK וסתם יריתה עלי ו עליו אז אני שלפתי גם!!! ויריתי בך אז שתוק יא חתיכת בלפןחרטטן מאניאק ו דרך הגב עומרי עשה לי טסט ועניתי לו על כל שאלות ה RP שלו נכון! לכן קיבלתי לידר!!!!!!! אתה סתם הומו קוקסינל דור צדק כל אחד פה חש את התחת וחש מהמילה NON RP אז מצוץ לי כי אני שונא שקרנים

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי shmulik1122 צפה בהודעה
    חתיכת אפס מאופסססססססססססס אתה בן זונה שקרןןןןןןןן אני כן היתקשתי בראש העיר אבל!!! אתה לקחתה אותי עדששיתה יל פריז
    במכונית שלך ואז התחלתה לקלל אותי כגון בן זונה בן שרמוטה אתה חושב שאתה טוב אה יא בן זונה

ואז אתה קפצת אם המכונית לים שאני בפריז בתוך המכונית ואז נישארתי שם לבד אז אני רואה את עצמי תקוע באיזה ריבוע קטן בשמיים ונופל אז יצאתי וחזרתי \

ואז אתה עושה RK אתה אמרתה יל צא מהרכב קיוונתה עלי נשק ואזקת ה אותי ואז אתה אורמ יל אתה רוצה הלרוג ראש עיר אה?!!?! זה RK!!!!

ואז חבר שלי עשה /ME מכוון שנק לאחר ששלף את נישקו וירה עליך ואז אתה ברוב טיפשותך לא עשיתה /CRACK וסתם יריתה עלי ו עליו אז אני שלפתי גם!!! ויריתי בך אז שתוק יא חתיכת בלפןחרטטן מאניאק ו דרך הגב עומרי עשה לי טסט ועניתי לו על כל שאלות ה RP שלו נכון! לכן קיבלתי לידר!!!!!!! אתה סתם הומו קוקסינל דור צדק כל אחד פה חש את התחת וחש מהמילה NON RP אז מצוץ לי כי אני שונא שקרנים
    =========================================================================================

זה RK? תקרא את הכל ומה עם הקללות שלך?

ודרך אגב אתה יודע מה זה RK וRP????

RK = Revenge Kill שזה אומר נקמה אני לא נקמתי הלכנו לברור אני וראש העיר והוא אמר לי עליך וככה עצרנו 3 מכוניות צהובות ובסוף ראיתי אחד שנראה כמו בתאור.

ניסית להרוג את ראש הממשלה ואני משחק תמשחק -_- אתה יודע אני לא מקלל אותך באמת רק במשחק.

ציטוט במקור פורסם על ידי shmulik1122 צפה בהודעה
    הוא פורש כי אתה הומו
    ומה עם כל הקללות שלך למעלה?
    אני לא רוצה לריב איתך בגלל משחק אני לא יורד לרמה שלך(עבריין מקלדת).

קיבל לייק
    0 פעמים
    סליחה על הדאבל אבל אם אתה אומר שאני נונ ארפי.

אז ממתי מכוונים על אנשים בתחנת משטרה או במקום ציבורי?...

shmulik1122 shmulik1122 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    shmulik
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כסאמאממאמא שלך !!!!!!!!!! אתה עשיתה RK בכך שקויינתה עלי נשק אין לך משוג לחקור אותי כי אל באתי אם כמונית צהובה כוס אמאמ שלך

Eliranfr Eliranfr מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אלירן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Ricardo_Diaz יא חתיחת נון ארפי מסריח!!!!!יא שקרן אתה בא ומנסה לחטוף אותי ליד 2 שוטרים מאיים עליי אם אקדח בלי Me ועוד ליד התחנת משטרה בציבור!!!!!

קיבל לייק
    0 פעמים
    תאמין לי שראש העיר (אלירן) היה איתי ועוד מעט הוא יגיב פה נראה מה הוא אומר

נושאים דומים

1. לכל אחד גם מגיע הרגע הזה - השחרור!! ומה עכשיו?
    על ידי roy23 בפורום צבא וביטחון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02/12/11, 14:08
  2. הודעה|לכל אחד ואחד פה!
    על ידי `NiceGiRL בפורום RolePlay
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18/10/09, 16:33
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22/03/07, 01:23
eXTReMe Tracker -->