מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אשכול: תלונה| ברק והאדמין הראשי של סטלה כנסו בקשר לקהילת ה RP

shmulik1122 shmulik1122 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    shmulik
    קיבל לייק
    0 פעמים

תלונה| ברק והאדמין הראשי של סטלה כנסו בקשר לקהילת ה RP

ברק והאדמין הראשי אני כותה את זה בפורום כאן כי זה הםפורום הראשי של ה SAMP זה בקשר ל קהילת ה RP שמעו כאן תאמת אני יגיד לך אף אחד גם מי שייתן לי כבוד אני ישנא אותו פשוט זה ככה אני שונא ילדים חנפנים בנתים אני לא רואה שום מעמץ של אדמינים למשל כמו יקיר מיתחבר פעמים עד פעם בשבוע (יקיר הייתה אדמין גבר בשרת DM KIPOD ) קובי- עליו ביכלל שי לי מאל דברםי להגיד אם אתה בא להילחם בוא או לנסות להרוג אותו מתוך היתנקשות או ניסיון לקצח ישר הוא עושה לך כלא לשעה ובכללי הוא משתמש באדמין שלו כדי שהוא לא יצא בפאדיחה יעני AP מה עודהוא עשה? על תישקחו שהוא סתם בא ונתן באן למתן האדמין הכי נורמלי שהיה פה אופיר שלום- נעדר ליומיים ורק קיבל אדמין ופעם אני זוכר אותו עוד שהוא היהי בחדשות (אפלקשיין) הוא בא ודרס אותי נישאר עלי עד שמתתי והיו עליו 10000 תלונות וגם ככה הוא מקבל אדמין בישביל הכיף
    הגענו ל אביאל כהן- אביאל בליק כל היום מקלל הוא ותומר כל היום מקללים ועושים פרוטקציות אם האדמין כל הזמן הם מקללים אותך תחזיר להם אואו כלא ל 1000 שעות או קקיי על תתחצף או באן סיבה: ד

נימאס לי אני מיתחנן שתסימו אדמין ראשי חדש למשל יקיר בן חיים זה שקיבל את האדמין הראשי לשרת ה RP לא מחובר ביכלל השרת עדין בקריסה|!!

וגם הוא לא פעיל חות מאולי פעם בשבוע האדמינים שוא מינה פרשו !! ובפורום הם עדין חושבים את עצמם אדמינים ראשים

הוא מינה עוד אדמינים חדשים שכל הזמן מקללים בפורום אותי והוא לא עושה להם כלום מי מביא אדמין בשרת למשיהו שמקלל מישתמשים בפורום יעני יש כאלה שהוא יעזור להם יש כאלה שלא בבקשה ברק /אדמין ראשי של סטלה תעשו הנהלה חדשה !!! תסננו את כל האדמינים!!!!

ציטוטים שאדמינים בשרתמקללים אותי כל הזמן :
    ציטוט במקור פורסם על ידי ToMeR ツ צפה בהודעה
    אושר אתה לא מבין על מה אתה מדבר פה אחי אתה פרשת הילד הכאפות הזה(שמוליק) לא מבין כלום מהחיים שלו

לא טוב לך עוף מפה יהומו לא צריך אותך

קוקסינל בן זונה
    אמא שלך עלי יא הומו יא זין
    נערך בפעם האחרונה על ידי shmulik1122 : 01/06/09 ב 15:45

הסמל האישי של Ha[M]us
    Ha[M]us Ha[M]us מנותק גורו
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    125 פעמים
    אמרתי בפרטי לי

נושאים דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14/12/10, 16:08
  2. [ תלונה ] למנהלים של סטלה זון !!!
    על ידי ozhayun בפורום משוב ותמיכה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23/01/07, 11:54
  3. סקר של sky news (בקשר למלחמה של ישראל!) כנסו!
    על ידי AnonymousUser בפורום מה שבראש
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16/07/06, 00:21
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24/09/05, 10:56
eXTReMe Tracker