התקנתי עכשיו SP3 ונעלמה לי שורת הכתובת משורת ההתחל
חיפשתי באפשרויות וראיתי שהאפשרות הזאת נעלמה
יש למישהו מושג איך אפשר לשים את השורה הזאת ב SP3?
תודה מראש.
התקנתי עכשיו SP3 ונעלמה לי שורת הכתובת משורת ההתחל
חיפשתי באפשרויות וראיתי שהאפשרות הזאת נעלמה
יש למישהו מושג איך אפשר לשים את השורה הזאת ב SP3?
תודה מראש.
After installing Windows XP Service Pack 3 Beta, the Address Bar feature will be removed from the Taskbar
The Address Bar feature will not be present in Windows XP Service Pack 3. This change is in response to a regulatory request and is present beginning with Windows XP Service Pack 3 Beta.
There is a bug related to the removal of the Address Bar in the Windows XP Service Pack 3 Beta. The user can return the Address Bar to the taskbar by unlocking the taskbar and choosing Toolbars > Links.
This is a known issue and will be specifically addressed in a later milestone of the Windows XP Service Pack 3 beta program, where the end user’s ability to restore the Address Bar feature will be eliminated.
אמא שלהם זונה.
אפשר לנעול.
אז בשביל מה "שידרגת" את הSP? לתת למיקרוסופט להרוויח עלייך עוד כסף? לעשות לעצמך עוד בעיות בנוסף לאלה שיש לך כבר מווינדוס?
אה רגע למה שלא תעבור לKDE בגרסא היציבה החדשה למשתמשי קצה, בחינם עם תמיכה יותר רחבה מווינדוס ובהרבה יותר פשטות?
[YT]z3UoL4d0AAY&feature=related[/YT]
שמע אם אתה עדיין מתעקש שיהיה לך את השטות הזאת (ככה זאת דעתי לפחות)
אז יש לך את הנושא הזה: http://social.technet.microsoft.com/...7-eb7fcd549813
חפרו שם על זה מספיק והציעו שם כמה פתרונות יצירתיים, אני מניח שאתה יודע אנגלית אז לא צריך להסביר לך מעבר לזה.
אחי עזוב סתם חארטה