4vs4
2vs2
3vs3
5vs5
לדוד משה הייתה פרה
(5 על 5 )
מה הסיכוי שיהיה 5על5? זה יותר כיף אבל אין מספיק קהילה... 3v3/4v4 זה הכי טוב (מבחינת שיהיה הרבה קבוצות)
WTF תגובות 3 באותו זמן XD
3v3 ..
קצר וקולע...5על5 זה ממש ארוך ולא ימצאו מספיק קבוצות..
ב3על3 יהיו הרבה קבוצות...תהיה אפשרות אפילו לעשות (נגיד בקבוצה יש 6 שחקנים) תהיה אפשרות לעשות שתי קבוצות מקבוצה אחת ולהשתתף בטורניר..וככה יהיו הרבה קבוצות.
אם אתם תעשו את זה במקורי יהיה הרבה פחות קלאנים בתחרות ...
קלאנים פרוצים זה לא רציני.
יכו ללצאת איזה משחק פתאום ואיזה פרוצניק יוריד אותו ואז לא ישחק בטורניר
למה לא להריץ אותו אפילו עוד השבוע כולם יום שלישי אפשר בחמישי הזה
וגם אם לא אז לעשות ONE NIGHT CUP משהו מהיר כזה שלא יהיה סיכוי שהטורניר ייפול אלא אם כן קבוצות לא יופיעו...
למה אחי דווקא בקלאן שלנו (שהוא קלאן של 90% פרוצניקים) אנחנו משחקים הרבה מאוד בפרומוד ועושים PCW נגד קלאנים בחו'ל בפרומוד בשרתים פרוצים, ואין לנו שום בעיה אם פרומוד..
הייתי קונה מקורי אני דווקא חושב על לעשות את זה בזמן האחרון הבעיה זה שקצת קשה למישהו בן 15 להתחיל עכשיו לקנות את זה אם כרטיס אשראי וכל זה (לקנות את הדיסק זה יקר מידי ><)
וגם ככה אם תעשו את זה בשרת פרוץ זה כמעט בדיוק כמו במקורי רק שגם אלה שבפרוץ יוכלו לשחק...
נערך בפעם האחרונה על ידי Hard2Own-H2O : 15/07/09 ב 16:58
לא לילה לבן זה יכול להתחיל מהצהריים ולהיות במהלך היום עד שהגמר יהיה יותר מאוחר בלילה ככה זה יכול להיות מגניב
וקל לניהול אני חושב
2v2...
אל תשאל כולם פה קנו את הסידיקי שהם היו בגיל 13..
:\ רוב הקהילה פה בגיל 17 ומטה.. וכמעט כולם משחקים שנה וחצי+ כלומר כמעט כולם קנו את הסידיקי בגיל כזה..
וזה ממש שטויות , העברת כסף דרך paypal היא מאד בטוחה , יותר בטוחה מהזמנה מול בנאדם בטלפון , או מול בנאדם בחנות..
פשוט תקנה ממקום אמין כמו onlinekeystore.com או משו..
שזה לא יהיה תירוץ בשבילך..
בהצלחה
אגב בנוגע לטורניר , אני חושב ש4 על 4 ירוץ הכי טוב , אני לא יודע אם יש מספיק שחקנים ל5 על 5 ולעומת זאת יש המון שלא נרשמו
לטורניר האחרון של ה3 על 3 כי הם חושבים שזה משעמם..
ואני דווקא כן הייתי נותן הזדמנות לקלאנים מתחילים , נסיון אחד בטורניר כזה יכול להכניס אותם חזק לעניינים , גם אם זה אומר שהרמה
לא תהיה כזאת גבוהה בהתחלה... (ואל תגידו לא רציניים , זה שטויות)
נערך בפעם האחרונה על ידי Roie : 14/07/09 ב 06:14
היום / מחר יתפרסמו כל הפרטים
stay tunned
תמשיכו להצביע... כשהסקר יגמר אני אפרסם את הפרטים והחוקים......