היום בשעות הצהריים ארבע שודדים נכנסו לבנק חמושים ועם מסכות, והצליחו לגנוב משם יהלומים בשווי 2 מליון דולר. השודדים דאגו שלא יהיו אנשים בבנק בזמן השוד. הם חיכו עד שהלקוח האחרון יצא. לקראת הסגירה אחד מהם "ניטרל" את השומר אפשר לומר. לפי מה שהמצלמות הקליטו אחד מהשודדים רץ לעבר השומר ודקר אותך באיזור הלב, השלושה האחרים ניכנסו לבנק כיוונו אקדחים לעבר הבנקאית, ביקשו ממנה ללכת לכספת הראשית, והבנקאית האומללה לקחה אותם לשם. אחד השודדים בלי לחשוב הרבה ירו במנעול, פתחו את הכספת לקחו יהלומים בשווי 2 מליון דולר וברחו, אך אחד מהשודדים נזכר שיש בנקאית ובלי לחשוב הרבה ירה בה למוות. השודדים רצו החוצה לעבר מכוניותיהם. ועד שמישהו שמע את קול היריות זה היה מאוחר מדי. השודדים היו מנוסים מאוד. לא השאירו סימנים ואפילו כיסו את המספר של האוטו שלא יזהו אותם. המשטרה חושדת שאלה הם ה-La Cosa Nostra האמריקיים, או איך שאתם מכירים אותם משפחת מואסוליני. היום ממש אחרי השוד המשטרה באה לבית מואסוליני ולקחה משם את ג'ק מואסוליני או בכינוי שלו במישטרה "מלך העולם התחתון". ג'ק אירגן מהר את עורך הדין שלא וישר אחרי המשפט הראשון ניצח. ג'ק הוכיח שאין להם שום קשר לשוד. הצלם שלנו הצליח לשאול את הצ'יף טומי בליק "מה אתה אומר על הניצחון של ג'ק במשפט?" והוא ענה "הם כמו חתולים תמיד נופלים על הרגליים. אבל יום אחד, יום אחד נפיל אותם!"
משפחת מואסוליני גדלת וגודלת, עד היום המישטרה לא הצליחה למנוע את הפשע בעיר לוס סאנטוס.
משפחת מואסוליני מצתלמת ליום הולדתו של ג'ק שנערך לפני כשנה:
ג'ק מואסוליני ודרק מואסוליני. דרק הוא הסגן המכובד של ג'ק.
![]()
תודה למשטרת לוס סאנטוס על התמונות שמצאו בבית מואסליני.
היום מאוחר יותר בשעות הערב ניחטף שוטר, שנסע לבנק כדי לבדוק עדויות בקשר לשוד. המצלמה קלטה אותו ואת המכונית שלו נוסעים לעבר ה24/7 שבצפון העיר. החוטפים דרו 40 מליון דולר במזומן ממדינת קליפורניה (SF,LV,LS).
ישר ברגע שהידיעה הגיע לצ'יף טומי בליק הוא הודיע על פיטוריו. הממשלה היתחייבה לשלם לחוטפים את הכסף מכיוון שהשוטר היה בדרגת בחיר במשטרה. שהחוטפים החזירו למשטרה את השוטר השוטר היה חסר הכרה ושהוא היתעורר הם שאלו אותו מה קרה ואם הוא זיהה אחד מהם. השוטר אמר שהדבר היחיד שהוא זוכר זה שירו בו בבטן. בזמן החטיפה החוטפים פירקו לשוטר את מכשיר הקשר ושברו משם את האיטורן. החוטפים ביקשו את הכסף דרך מכשיר הקשר של השוטר.
מחר יתקיים משפט למואסוליני על שוד שהם ביצעו בחוץ ל24/7 שבצפון העיר. תמונות הללו מלפני שבוע מהמצלמה של החנות שהם ביצעו את השוד:
![]()
תודה ל24/7 על התמונה
כל לוס סאנטוס מחכה בקוצר רוח למשפט מחר. מה יקרה למשפחת הפשע הגדולה? האם גם במשפט הזה משפחת מואסוליני תנצח? כל התשובות רק מחר!
תודה לכתבת ג'סיקה הלפרין על הכתבה.
((קרדיט לי על הכתבה היה כיף היום. כל מי שמגיב להוסיף (( )) כי זה כתבה אייסיי))