עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון 1234
מציג תוצאות 61 עד 73 מתוך 73

אשכול: יש עכשיו משחקים בH2K.TV

KrivedkA KrivedkA מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    יבגני
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב חברה אין לי כוח להכנס לויכוח אבל אני יגיד כמה דברים :
    קודם כל לכל דבר יש שני צדדים ברור שאסור להיות מושפעים ולהיות כל היום בבית ולשחק ולהיות איזה פריק סלעים מול המחשב ...
    אני שונא את הילדים האלו רוב הקהילה היא מהאנשים האלו ילדים קטנים חנונים כאלו ששולחים לי תמונה של איזה בחורה בשביל שאני אלחץ על זה והם יוכלו לראות עוד תמונות שלה (זה אמיתי כמה חרמנים יש פה ).
    תצאו , תבלו , תזיינו , תעבדו שיהיה לכם תוכניות לעתיד זה שתשבו כל היום מול המחשב ותיראו כמו הביצה השמאלית של וילי לא יעזור לכם ...
    עכשיו כל זה זה על האנשים האלה שיותר מידי מושפעים .
    עכשיו בקשר לספורט יש לי כמה דברים להגיד ...
    מי שאומר שבשביל ספורט כמו שחמט וגיימינג לא צריך כושר הוא טמבל אחושילינג אני בצעירותי הייתי משחק קצת שחמט אז אני מבין ויש לי חברים רבי אומנים שמגלגלים יותר כסף ממה שתראו בחיים שלכם. צריך הרבה כושר , הגוף שלנו זה כמה מערכות שפועלות ביחד אי אפשר להזניח מערכת אחת וכל האחרות יעבדו בסדר ... צריך לאכול כמו שצריך לרוץ , להתאמן . וזה ישפר את הביצועים ברמה ממש גבוהה .

עכשיו בקשר לצפייה במשחק אני מסכים עם זה שלהיות אוהד של מישהו או משהו זה טיפשי ... לא רק בזה בכלל כמו להיות אוהד שרוף של קבוצה או של בן אדם ולבוא לקונצרטים או למשחקים שלו ולהתעלף מרוב התרגשות . אני אף פעם לא הבנתי את האנשים האלו .
    אבל לראות את המשחק מה רע בזה? זה יפה לראות איך אנשים משחקים יש יופי בזה . לדוגמא אני אוהב לראות טניס בטלוויזיה למרות שאני לא משחק טניס אני משחק בכלל רוגבי .

עוד משהו שאני רוצה להגיד אני אישית נהייתי גנוב על המשחק רק בשנה האחרונה לפני זה לא שיחקתי בכלל במשחקים שיחקתי את הסינגל פלייר כל כך נהנתי שעד עכשיו אני משחק במשחק בכייף. כשהייתי קטן בכלל לא היה לי מחשב כל מה שהייתי עושה זה יוצא החוצה שותה וודקה על איזה ספסל עם החברה בשכונה או הולכים קטלות ומחפשים צרות . עכשיו אחרי 3 שנים בצבא בהנדסה קרבית התבגרתי קצת אני כבר לא מחפש את כל זה ואני לא חי בשכונה כמו פעם ככה בזמן החופשי שיש אותו הרבה למה לא לשחק קוד4 .

benj100 benj100 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kazN צפה בהודעה
    בונאה FANCY אתה פשוט מפגר אין לי כוח לצטט למה רשמת מלא(שטויות!!!) זה שלדעתך גיימינג זה לא ספורט אז כדי שתיפתח את המילון ותראה מה בדיוק אומר המונח הזה ואם אתה גם חושב שגיימינג זה בזמון של זמן אז בסדר תחשוב ככה ועל תשקיע בזה או משו,אבל אנשים אחרים מעדיפים לשחק במשחקי מחשב מכדורגל אז אם אתה כזה גבר לך שחק בכדורגל או בכדורסל, צא החוצה תראה את "העולם" הזה שלך!!
    אתה חושב שגיימינג זה בזבוז של זמן, למה,כי בארץ לא משקיעים בזה כל כך אבל לדוגמא באירופה אפשר להגיד שזה פרנסה יש לזה אפילו ערוצי טלוויזיה. אנשים צופים בזה יש גם אפילו פרסומת ל-SK GAMING
    http://www.youtube.com/watch?v=-zgXFk5prME
    תבין גיימינג נחשב לספורט(לא בארץ) כמו כדורגל גולף וכו'.וכך זה תמיד יהיה!!!

בואנה אני לא יכול.... אתה וכל הטמבלים האחרים ובראשם mikewithbike פשוט רוצים כל כך להשאר בבית ולחיות בבועה שלכם מול המחשב שאתם מביאים כל כך הרבה תירוצים למה זה טוב ליהיות מול המחשב ולמה זה לא רע זה פשוט מצחיק אתם יודעים מה תשחקו כמה שבא לכם במחשב תעשו מה שבא לכם אבל להגיד שזה טוב?! אתם סתם גורמים לאנשים אחרים להאמין לכם ולהרגיש שזה הדבר הנכון ועוד אתם משווים את זה לספורט!!?!? מה תעשו בצבא??!!? איפה העכבר יהיה שם? תצטרכו להתמודד עם העולם האמיתי... והעולם האמיתי זה לא המחשב ולא מענייין אותי כמה תחרויות עושים ברחבי העולם כי כל אלה שעושים תחרויות בחורי העולם חיים בבועה שלהם!!!!!!!!!!!

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KrivedkA צפה בהודעה
    קודם כל לכל דבר יש שני צדדים ברור שאסור להיות מושפעים ולהיות כל היום בבית ולשחק ולהיות איזה פריק סלעים מול המחשב ...
    אני שונא את הילדים האלו רוב הקהילה היא מהאנשים האלו ילדים קטנים חנונים כאלו ששולחים לי תמונה של איזה בחורה בשביל שאני אלחץ על זה והם יוכלו לראות עוד תמונות שלה (זה אמיתי כמה חרמנים יש פה ).
    תצאו , תבלו , תזיינו , תעבדו שיהיה לכם תוכניות לעתיד זה שתשבו כל היום מול המחשב ותיראו כמו הביצה השמאלית של וילי לא יעזור לכם ...
    מי שאומר שבשביל ספורט כמו שחמט וגיימינג לא צריך כושר הוא טמבל אחושילינג אני בצעירותי הייתי משחק קצת שחמט אז אני מבין ויש לי חברים רבי אומנים שמגלגלים יותר כסף ממה שתראו בחיים שלכם. צריך הרבה כושר , הגוף שלנו זה כמה מערכות שפועלות ביחד אי אפשר להזניח מערכת אחת וכל האחרות יעבדו בסדר ... צריך לאכול כמו שצריך לרוץ , להתאמן . וזה ישפר את הביצועים ברמה ממש גבוהה .

עכשיו בקשר לצפייה במשחק אני מסכים עם זה שלהיות אוהד של מישהו או משהו זה טיפשי ... לא רק בזה בכלל כמו להיות אוהד שרוף של קבוצה או של בן אדם ולבוא לקונצרטים או למשחקים שלו ולהתעלף מרוב התרגשות . אני אף פעם לא הבנתי את האנשים האלו .
    אבל לראות את המשחק מה רע בזה? זה יפה לראות איך אנשים משחקים יש יופי בזה . לדוגמא אני אוהב לראות טניס בטלוויזיה למרות שאני לא משחק טניס אני משחק בכלל רוגבי .

עוד משהו שאני רוצה להגיד אני אישית נהייתי גנוב על המשחק רק בשנה האחרונה לפני זה לא שיחקתי בכלל במשחקים שיחקתי את הסינגל פלייר כל כך נהנתי שעד עכשיו אני משחק במשחק בכייף. כשהייתי קטן בכלל לא היה לי מחשב כל מה שהייתי עושה זה יוצא החוצה שותה וודקה על איזה ספסל עם החברה בשכונה או הולכים קטלות ומחפשים צרות . עכשיו אחרי 3 שנים בצבא בהנדסה קרבית התבגרתי קצת אני כבר לא מחפש את כל זה ואני לא חי בשכונה כמו פעם ככה בזמן החופשי שיש אותו הרבה למה לא לשחק קוד4 .
    שמע אני אומר ברצינות לא ציניות, אני לא יודע אם אתה חכם או לא אבל ישלך השקפת עולם חכמה מאוד.

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי benj100 צפה בהודעה
    בואנה אני לא יכול.... אתה וכל הטמבלים האחרים ובראשם mikewithbike פשוט רוצים כל כך להשאר בבית ולחיות בבועה שלכם מול המחשב שאתם מביאים כל כך הרבה תירוצים למה זה טוב ליהיות מול המחשב ולמה זה לא רע זה פשוט מצחיק אתם יודעים מה תשחקו כמה שבא לכם במחשב תעשו מה שבא לכם אבל להגיד שזה טוב?! אתם סתם גורמים לאנשים אחרים להאמין לכם ולהרגיש שזה הדבר הנכון ועוד אתם משווים את זה לספורט!!?!? מה תעשו בצבא??!!? איפה העכבר יהיה שם? תצטרכו להתמודד עם העולם האמיתי... והעולם האמיתי זה לא המחשב ולא מענייין אותי כמה תחרויות עושים ברחבי העולם כי כל אלה שעושים תחרויות בחורי העולם חיים בבועה שלהם!!!!!!!!!!!
    שמע זה לא ממש קשור, אני הייתי משחק פעם הרבה, ועדיין שיחקתי כדורסל, רצתי, הרמתי משקולות ושמרתי על כושר כמו שצריך... למרות שהיום שאני כבר כמעט לא משחק ויש חברה וזה החיים יותר טובים, אבל גם כשהייתי המון שעות על המחשב הייתי בכושר בין הטובים בבצפר, כך שאם רוצים לחרוש על קוד4 זה לא אומר שלא יסתדרו בצבא, וגם בדרך כלל אחרי צבא מסתדר הראש ומי שלא מרגיש נוח עם עצמו כ"שחקן מחשב" לא ישחק עם במחשב, וגם שתדע שבמחשב פגשתי אנשים שהם הרבה יותר טובים מרוב האנשים שאני מכיר כמו בוזום, קאזו, רואי מתן אביב וכו', שהם משחקים במחשב והם אנשים טובים עם חיים נורמליים, קיצר לשחק במחשב לא אומר שאתה חסר חיים ולא תסתדר בעתיד (גם רוב האנשים שמשחקים במחשב ומבינים אנגלית וכל זה הם גם אנשים חכמים שיגיעו רחוק בחיים אם הם ישתמשו בפוטנציאל שיש להם)
    נערך בפעם האחרונה על ידי WeaseL : 30/07/09 ב 13:06

kazN kazN מנותק טירון
    שם פרטי
    יאן
    קיבל לייק
    0 פעמים

תשמע אני לא מנסה להצדיק כלום או משו כזה אני רק הגבתי לשטויות שFANCY כתב תאמין לי אני לא תקוע בבית ומשחק כל הזמן במחשב אני הולך לשחק עם חברים שלי מלא פעמים כדורגל וטניס.אלה שבאמת תקועים בבית אני מרחם עליהם. משחקי המחשב בשבילי זה להעביר את הזמן להינות בדיוק כמו כדורגל, אתה לא תיראה אותי 10 שעות משחק אלה בין 1-3 גג 4 ככה בערך במחשב.
    וכן גיימינג נחשב לספורט לא משנה מה תגיד!!
    ובקשר להערה שלך לצבא אחי זה פשוט לא קשור אנשים שפויים ועם תת מודע לא יחפשו לך "עכבר" בצבא או מה שאמרת הם מבדילים בין עולם אמיתי לווירטואלי.אלה שלא אלוהים יעזור להם.

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KrivedkA צפה בהודעה

KrivedkA ,בחיים הגיל עושה את שלו ,אבל מה שמדהים שרוב השחקנים שאומרים וטוענים שאסור להיות מול המחשב ,זה לא יעזור בחיים,וכ'ו וכ'ו הם דווקא החסרי חיים עם המחשבה המוגבלת שלהם.

benj ,אף אחד לא בא לשכנע אותך להשתנות או משהו אבל אתה מדבר פה כאילו לעולם אנשים פה לא יצאו מהבית.
    אני אגיד לך משהו ,אני מכיר בנאדם שתכל'ס כל היום נמצא בבית ,ת'אמת כל החיים שלו נמצא בבית ושאני אומר כל החיים - אני באמת מתכוון לזה.
    הוא לא יוצא ,לא מדבר עם אף אחד ,פאקינג מנצל את ההורים שלו שאתה לא מבין ,מנותק מכל מקום אחר ,זה מקרה מאוד מצער של בנאדם שבאמת חי בבועה של עצמו.

וד"א אתה מאוד מאוד מגזים עם התגובות שלך שמראות הרבה עליך כבנאדם.
    נערך בפעם האחרונה על ידי kapcheR : 29/07/09 ב 22:59

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אף אחד לא אומר שזה טוב להיות על המחשב (למרות שכול אחד יעשה מה בזין שלו ואתם ממש לא יכולים לזיין תשכל עד כמה שזה רע או לא יודע מה) סה"כ פתחו טופיק על זה שיש משחקים בH2K ומי שירצה לראות יראה, ומי שלא רוצה שלא יראה.

מי אתם שתעבירו ביקורת על אנשים אחרים שרואים משחקים?
    אבל זה בסדר.. העיקר לפתוח טופיק שכביכול נפתחה קבוצת בנות שמשחקות זה הכי טוב.

הסמל האישי של highlite
    highlite highlite מנותק Tzvika peek manuever
    קיבל לייק
    0 פעמים
    החתימה שלך מכוערת

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    בדקתי בפרופיל שלך, אתה בן 17, עוד לא עשית צבא בעצמך אפילו. כמו כן אתה חושב שהעבודות הכי טובות נמצאות מחוץ לבית, כנראה אתה הולך להיות שליח פיצה 24/7, בהצלחה, לך תראה עולם !

אני בנתיים אשב לי מול המחשב 8 שעות ביום, אקח את האוטו + אופנוע ספורט שקניתי בכוחות עצמי ואהנה מהכסף קל שאני עושה מול המסך. פלגמנט.

+ 1 לילדים מושתנים ללא ניסיון חיים שמנסים ללמד אחרים איך לחיות.

(ואם תגיע או כשתגיע לצבא, יתברר לך שהתפקידים הכי משתלמים קשורים לעכבר מחשב, בהצלחה יא שליח).
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    בדקתי בפרופיל שלך, אתה בן 17, עוד לא עשית צבא בעצמך אפילו. כמו כן אתה חושב שהעבודות הכי טובות נמצאות מחוץ לבית, כנראה אתה הולך להיות שליח פיצה 24/7, בהצלחה, לך תראה עולם !

אני בנתיים אשב לי מול המחשב 8 שעות ביום, אקח את האוטו + אופנוע ספורט שקניתי בכוחות עצמי ואהנה מהכסף קל שאני עושה מול המסך. פלגמנט.

(ואם תגיע או כשתגיע לצבא, יתברר לך שהתפקידים הכי משתלמים קשורים לעכבר מחשב, בהצלחה יא שליח).

טוב אחי תמשיך לשכנע את עצמך שמה שאתה עושה ומלמד אחרים לעשות זה טוב.

ד"א יש מספיק דברים שאפשר לעשות בלי לשבת כל היום מול המחשב להרוס את העיניים לאבד בטחון עצמי ולהשמין כדי להצליח בחיים תמשיך לשנכע את עצמך ליהיות על המחשב וליהיות תקוע בבית.

בתכלס אחי לא איכפת לי תעשה מה שבא לך תשחק במחשב עד גיל 120 אבל אל תשחק אותה מורה דרך או איזה משו כזה שגורם לאנשים לשבת בבית מול המחשב 10 שעות ביום במקום לצאת עם חברים, לשחק כדורגל או ללכת לחדר כושר אז דיי כבר נמאס לי לראות את כל התגובות שלך שמנסות להגן על האגו שלך שלא ייפגע חס וחלילה שאולי אתה ילד מסכן אופס מבוגר מסכן.
    נערך בפעם האחרונה על ידי benj100 : 30/07/09 ב 14:46

igallagi23 igallagi23 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    igal
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה

מה אתה עושה ? יענו עבודה ..

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי highlite צפה בהודעה
    החתימה שלך מכוערת
    גבר...

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    טוב אחי תמשיך לשכנע את עצמך שמה שאתה עושה ומלמד אחרים לעשות זה טוב.

ד"א יש מספיק דברים שאפשר לעשות בלי לשבת כל היום מול המחשב להרוס את העיניים לאבד בטחון עצמי ולהשמין כדי להצליח בחיים תמשיך לשנכע את עצמך ליהיות על המחשב וליהיות תקוע בבית.

בתכלס אחי לא איכפת לי תעשה מה שבא לך תשחק במחשב עד גיל 120 אבל אל תשחק אותה מורה דרך או איזה משו כזה שגורם לאנשים לשבת בבית מול המחשב 10 שעות ביום במקום לצאת עם חברים, לשחק כדורגל או ללכת לחדר כושר אז דיי כבר נמאס לי לראות את כל התגובות שלך שמנסות להגן על האגו שלך שלא ייפגע חס וחלילה שאולי אתה ילד מסכן אופס מבוגר מסכן.
    אתה מדבר על בטחון עצמי? כל התגובות שלך מראות בגדול כמה חסר בטחון אתה, אתה יודע רק להגיד דברים מקובלים וליפול ללחץ חברתי, מה הקשר מכון קושר, כדורגל לדיון הזה? עוד תגובה מפגרת כזאת ותמצא את עצמך בחוץ, הבנת שליח שלי? נמאס לי לקרוא תגובות מטומטמות חסרי השכלה מילדים פלגמנטים שלא יודעים שום דבר מהחיים.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון 1234

נושאים דומים

1. כמה מחוברים בערך יש עכשיו?
    על ידי shemensoia בפורום מה שבראש
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25/12/11, 20:39
  2. כמה אנשים יש עכשיו בשרת?
    על ידי MaGnuM בפורום DeathMatch
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19/11/11, 16:06
  3. יש עכשיו סרבר צ'ק???
    על ידי GLADIATOR23 בפורום Maple Story