במקור פורסם על ידי
¥™DJ A.R™¥
להגיד לך תאמת לא ידעתי בתקופה ההיא שיש דבר כזה משחק ברשת שיחקת בGTA 2 בכיתה ג' ככה...
קניתי אותו D= חח עלה אז 40 שקל... היום בטח מחלקים אותו חינם חח..
אחרי זה גיליתי עם חבר שלי מה זה משחק ברשת ושיחקנו במשחק , בקיצר ET השם המלא הוא ENEMY TERITORY
שאתה משחק נגד הגרמנים וזה...
ואז עברתי לבקיצר BF 2 השם המלא זה BATLLE FITHGE 2 אם אני לא טועה... זה USA בעירק ,סיפור המציאות....
אתה יכול לטוס שמה ב F 16 F 32 מלא דברים , קרבות אוויר אתה יכול לטוס באפצי ומשהוא יהיה על המיני גאן מיקדימה אתה יכול
לנסוע בטנק ושאתה מניע אוטו וגם איתו לעשות קרבות , ויש האמרים ואת יכול להיות מפקד יחידה , ולקרוא פתאום לטנק אם אתה לא מרגיש בטוח , ושיבואו יחידה אוייבת , או נקלעתה לקרב פנים מול פנים אתה אומר מבקש בקשר שמשהוא יבוא להפציץ את האזור לדוגמא אפצי או מטוס אז השחקן אומר שהוא יבוא , ואז אתה זורק רימון עשן וזהוא רואה את זה בחיישנים של המטוס ויורה....
משחק חזק משהוא מטורף אחושרמוטה , צילמו בו סרט מקוצר לבלק הוק... כי זה בידיוק כמו בסיפור.. גם יש במשחק בלק הוק לUSA... אז אתה גם יכול
להסיע בו חיילים , (זה מסוק מוכר מאוד) וגם יש האמרים , 100 אחוז מציאות.. וזה...
נגיד אם יש הפצצה לידך אז אתה שומע כזה דפיקות של לב בום בום , בום בום ואתה גם שומע את הצליל הגבוה המעצבן של הטלוויזיות שהם לא LCD
התית הזה , כאילו לא שומעים בגלל הפיצוץ , וכול המשחק נהיה עם דיילי , השקיעו במשחק הזה משהוא לא נרמאלי...
חוויה מהמשחק:
מומלץ ביותר , אני אם אני מתחבר אני סוסס במטוס ה F 32 , אני כזה יוצא מהנושאת מטוסים של USA , לכיוון האדמה של עירק וכול הערים שמה זה כזה כמו עזה , ואתה טס באוויר , אני קולט מתוך המטוס כזה מטוס שלהם בדרך להפציץ תנושאת מטוסים , ובגלל שהמשחק כול כך מציאות , אתה קולט בידיוק כמו במציאות כמו הטיסים האמיתיים אתה פשוט מסתכל בכול הנקודות שאפשר להסתכל מתא טייס ואז אתה בום דופק סיבוב חד , אתה מחכה שהכוונת תנעל בנתיים יורה עם המקלע בתקווה שזה יורד לו עוד מהחיים של המטוס , הוא עדיין מנסה להתחמק , הוא מוציא מהמטוס ניצוצות בשביל שזה ישבש לי תנעילה על המטוס ואז זה ננעל על הניצוץ ולא על המטוס כי הטילים מתבייטים על חום.. ( המצאה ישראלית הניצוצות האלה) ובאותו הזמן שכול זה קורה , אתה בטיסה מאתגרת ,הוא עושה לך תרגילי התחמקות , הכול ואז ננעל אתה שומע טייייייייייט , לוחץ על הכפתור , יורה שתי פגזים מכווננים ובום , אם הוא לא הצליח להתחמק , הורדתה אותו...
משחק שווהה החושרמוטהההה עכשיו בא לי להיכנס לשחק...
הרבה סקינים לקחו מהמשחק הזה לסאן אנדרס... האמר הF 32 , מי שרוצה פירסמתי את הF 32...
ואחרי זה עברתי לסאמפ = )
מי שרוצה הורדה לדמו של המשחק , כי חובה ליקנות אותו כמו קאנטר.. ואפשר ליקנות חבילה מסויימת שיש ברכבים ודברים נוספים (מפות)
ואפשר להוריד תדמו , שיש בו מפה אחת יפה.. עם מלא נשקים והאמרים וזה... אז מי שרוצה הורדה לדמו שידבר איתי..
יאלה כמה כתבתי O=