צדיק אתה יונהההההה צדיקקקקקקק
צדיק אתה יונהההההה צדיקקקקקקק
..Originally posted by ZuZu@11-10-2005 בשעה 13:59
צם והולך לבית כנסת
:סטלן:Originally posted by RoyaL^@11-10-2005 בשעה 14:13
אני צם והולך לבית כנסת :]
חחחחחח הכי חזק הכיפות של נחמןOriginally posted by MusT4nG`@11-10-2005 בשעה 14:49
אני צם והולךך לביתת כנסתת כמה שצמיםם זה הכי כיףףףף כל השכוונהה למטהה עם הכיפות של נחמןןןן
.. [/b][/quote]Originally posted by ReVoLT+11-10-2005 בשעה 14:52--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ReVoLT @ 11-10-2005 בשעה 14:52)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ZuZu@11-10-2005 בשעה 13:59
צם והולך לבית כנסת
...
רובנו צמים
אחלה..שיהיה לכם צום קל אחים !
צם בטח צם + בית כנסת
שנה שעברה הייתה לי פאדיחה קטנה הלכתי לישון בלילה וקמתי ב-6 בבוקר ואכלתי סרט 6 בערב יעני שעוד איזה שעה ככה יוצא כיפור קיצר אני שוכב במיטה פה שם מחכה יעני שיצא קיצר אני יעני בטוח ב-100% שיצא כיפור בא מכין לי נס מדליק סיגריה הולך למחשב נכנס לאייסיקיו אני רואה בקושי מחוברים קיצר בלה בלה בלה אני רואה שלא מחשיך ואז הבנתי שזה בוקר ולא ערב ((((((((((((
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יגאל זה הרג אותי
צם + בית כנסת בהכניסת כיפור, בברכת כוהנים.
חחחחחח איזה יגאל.... !
צם + הולך לבית כנסת !!
צם הולך לבית כנסת.
צם והולך לבית כנסת
אלק יגאל הזה קורע
לא צם ולא הולך לבית כנסת אני עוד קטן
אני נוסע אל אופניים בכיף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיOriginally posted by Psycho`@11-10-2005 בשעה 16:29
צם בטח צם + בית כנסת
שנה שעברה הייתה לי פאדיחה קטנה הלכתי לישון בלילה וקמתי ב-6 בבוקר ואכלתי סרט 6 בערב יעני שעוד איזה שעה ככה יוצא כיפור קיצר אני שוכב במיטה פה שם מחכה יעני שיצא קיצר אני יעני בטוח ב-100% שיצא כיפור בא מכין לי נס מדליק סיגריה הולך למחשב נכנס לאייסיקיו אני רואה בקושי מחוברים קיצר בלה בלה בלה אני רואה שלא מחשיך ואז הבנתי שזה בוקר ולא ערב ((((((((((((