טוב זה המדריך הראשון שאני עושה על סקניריות , אני ילמד אותכם (בעיקר את המתקשיים) איפה לשים את הקעקועים + קעקועים נדירים שאני משתמש בהם.. , הכול לדריפט...
אז ככה , מן הסתם אנחנו עובדים עם הפוטושופ... אז יש לנו את האופצייה לראות , ולא לראות שכבות :
-אז ככה , יש לנו 3 שכבות שזה הבסיס לשים מדבקות או ציורים על האוטו , יש לנו את השכבה הראשונה שהיא מה שאני הולך לפרסם לכם בהמשך
ובשכבה הזאת ("שכבה 1") רואים בה איפה לשים במיקום מדוייק על האוטו מדבקות , בזה שאתם ממש רואים ציור של אוטו .
-אחרי זה יש את השכבה שכבה שנקראת "רקע לבן" שאתה לוחצים לראות אותה , רק כשסיימתם .
-ויש אחריה שכבת "שכבת מדבקות" שבה אתם עושים את כול המדבקות .
עכשיו תראו את "שכבה 1" איך היא נראת:
זה השכבה הראשונה שאתם צריכים לשים , בידיוק כמו שהסברתי למעלה..
אתם בוחרים לעבוד עם השכבה "שכבת מדבקות" ובאותו הזמן ללחוץ שלא תראו את שכבת "רקע לבן"
עכשיו אתם מתחילים לשים מדבקות במקום שאתם רוצים , מן הסתם אתם רואים את האוטו בשכבה 1 , ושמים לפי האיור של האוטו...
ובגלל שאתם רואים את האיור של האוטו , אתם יכולים לראות את המיקום המדויק של הקעקוע , ושלא תצטרכו כול פעם לשמור , ולראות איפה שמתם את זה...
עכשיו , חבילת קעקועים לאוטו שלי , אני נותן רק בהורדה , כי על הזין שלי שיתחילו להעתיק את זה מהאשכול ולא יורידו , תגידו תודה שאתם לא מורידים את התמונה שלמעלה , ואתם יכולים להעתיק ישר מהאשכול...