זה לא שאנחנו לא שווים כלום , זה שאנשים שמשחקים עד הנק' האחרונה אכפת להם מCB, ולנו לא ממש אכפת מCB אנחנו לא כאלה, לפחות לא מהמשחק הזה שלא אומר כלום בעיני אפילו לא על מקום ראשון..
אם זה היה נגד איבו היינו משקיעים, חוצמיזה אני לא רואה סיבה להשקיע במשחק 3על3 נגד dzero... זה אפילו לא היה על מקום ראשון
יפה DHERO ניר שפיץ לינוי דפק שיפור בזמן האחרון ...
כל הכבוד ..
חן אתה לא זה שתמיד אמרת "משחקים עד לנקודה האחרונה ולא נשברים","זה מראה על אופי של הקלאן" ועוד חארטות כאלה... ותראה מה אתה אומר עכשיו, "ידענו שנפסיד מראש" אז בשביל מה שיחקת אם ידעת שתפסיד? רק אל תגיד שבגלל המצב של הקהילה אתה לא ניצחתם כי גם שהמצב של הקהילה בכלבים אז אתם שוחטים קלאנים והנה פתאום בא קלאן וניצח אתכם אז אתה בא ואומר שלא התייחסת ברצינות למשחק?
אדון טייקר
למה שלא תקנה עכבר?
כבר שנה וחצי אתה מתלונן על העכבר.. פחות מ-50 שקל ויגמרו החפירות?
גם כן ההוא עם הבירות
כמו שאני יגיד לך בר רפאלי נכנסה אליי לחדר .. היא כל שניה הזיזה לי תיד לא נתנה לי לשחק .. בגלל זה לא פגעתי
נערך בפעם האחרונה על ידי h3nz : 06/08/09 ב 01:41
תכלסס אדון קברן לך תקנה עככבר אומנם זה לא יפסיק תתירוצים (לא שיש לי בעיה כן בן אדם שמתרץ זה בן אדם שיודע שהוא לא שווה כלום אבל מנסה להסתיר את זה) אבל תאמין לי שלא אכפת לי חבריקו.. אם אתה אומר שלא אכפת לך מהCB ובטח שלא מהמשחק הזה למה ביטלת תChallenge??? אחח לא כייף
לנושא:
לינוי אני לא יודע אם זה חרישה שהבאת אבל בזמן האחרון אם כמה שאני שונא אותך (ואתה יודע את זה) כל הכבוד באמת אתה מביא בראש יקקהה
יוסי אפס נשאר אפס כמו שאתה תשאר נוב כל החיים שלך יראש אצטרובל מגעילל......
לילהה אה ו GG Dhero סורי חפירה
כן מה שהוא אמר !!! קיצור אני השחקן הכי טוב בארץץץץץץץץץץץץץ
עפתי להתקלח ולראות את טיקו עוד 3 שעות CYA
על איזה שטויות אתם רבים
זה אשכרה מראה את הרמה של הקהילה: אין מקצועיות, אין ספורטיביות, כל מי שמגיב פה סותר את עצמו אפילו בהודעה אחת, ואם לא אז זה קורה בהודעה הבאה שלו
מלחמות אגו מטופשות - בחרתם זמן לריב אותם
נתי תפסיק לשחק אותה בסדר עם כולם ולנסות להשכין פה שלום =]
נתי הכי טוב לא רב עם אף אחד בא פעם בשנה עם משפט חכם ואומר לכולם לא לריב והולך
טוב אני שם לב שלתרוצים של חן אין שום קשר למציאות
הנקניק גם לא אישר תמשחק
יאללה כמה זמן לוקח לך לאשר ?
תאכלס חצי פורום יצא עליך פה ואתה עדין ממשיך עם התרוצים זה מה שהכי מצחיק
תגיד אתה משלם לדביר שיכנס להגיב פה או שזה בהתנדבות למה מילה ממה שהוא אומר לא קשורה לעולם חח
סתם דביר יבן זונה גמד חרא חחח חכה חכה תגיע לראשון אני הרגנתי לך צוות חיסול שמה חח