יש לו לוח אם של MSI מלפני 3 שנים כמו כל המחשב שלו ולי יש איזה משהו לא מוכר וישןOriginally posted by KillerM3n@16-10-2005 בשעה 11:45
באמת מוזר...
איזה לוח אם יש לאבא שלך?
יש לו לוח אם של MSI מלפני 3 שנים כמו כל המחשב שלו ולי יש איזה משהו לא מוכר וישןOriginally posted by KillerM3n@16-10-2005 בשעה 11:45
באמת מוזר...
איזה לוח אם יש לאבא שלך?
יש מצב שאתה בודק איזה ספק יש לך?
אני לא מתאר איך המחשב שלך זז בטקטיקל ..סיוט
http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd.html
זה קישור ל-motherboard שלי, motherboard דגם P4VXASD של Elite-Group
אל תצפה שמשהו יעבוד...Originally posted by Crazy Death@18-10-2005 בשעה 09:00
motherboard דגם P4VXASD של Elite-Group
בטוח שאין דרך לעשות משהו עם הכרטיס הזה וה-motherboard הספציפי הזה?
אולי יש, תשאל בפורומים "קצת" יותר רציניים..
תעשה ניסוי...
קח את הספק של אבא שלך ותחבר אותו למחשב שלך עם הכרטיס החדש.
ספר לנו מה קרה..
ל-א ה-ב-נ-ת-י כלום! :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla:Originally posted by Crazy Death@13-10-2005 בשעה 20:56
יש לי מחשב די גרוע:
P4 1.6GHz
256MB DDR
GeForce 2 MX 100/200 64MB
עכשיו ה-mother board שלי יש לו AGP x4
אני רוצה לקנות GeForce FX5200 128MB והשאלה שלי היא האם יש איזושהי בעיה להריץ כרטיס מהסוג הזה?
אשמח לקבל תשובה...
blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla: :blablabla:Originally posted by ArChAnGeL@19-10-2005 בשעה 03:35
תעשה ניסוי...
קח את הספק של אבא שלך ותחבר אותו למחשב שלך עם הכרטיס החדש.
ספר לנו מה קרה..
שכחתי לציין משהו אחד: חיברתי גם למחשב שלי GeForce 4 MX400 128MB של אבא שלי שהוא עובד על AGP 8X לפי מה שהיה רשום לו במחשב וזה עבד ולגבי הניסוי זה די דבר מסובך בשבילי פה לפרק חלקים ולהרכיב אותם עם כל החוטים
טוב אז כנראה הבעייה היא בעידכון ביוס...אני לא הייתי ממליץ לעשות אותו...מסוכן :לא:Originally posted by Crazy Death@21-10-2005 בשעה 10:10
שכחתי לציין משהו אחד: חיברתי גם למחשב שלי GeForce 4 MX400 128MB של אבא שלי שהוא עובד על AGP 8X לפי מה שהיה רשום לו במחשב וזה עבד ולגבי הניסוי זה די דבר מסובך בשבילי פה לפרק חלקים ולהרכיב אותם עם כל החוטים
אז למה אני אומר עידכון ביוס?
כי כנראה הלוח הזה לא בדיוק תומך ב - FX ולכן כנראה שצריך את העידכון הזה.
-------
בהודעה אין שום המלצה שתעשה את זה :מטה:
-------
לא נראה לי שזה BIOS אבל אם כן זאת לא בעיה לעשות לו UPDATE רק תרשום את הדגם ואני אתן לך את הקובץ
בדקתי את כל האפשרויות שיש לי עם חנות מחשבים רצינית והחלפתי עוד כרטיס ומה שיצא בסוף זה שה-motherboard שלי לא יכול לתמוך במשהו יותר חזק מ-4X וראיתי את כל הקבצים שיש להורדה ל-motherboard שלי ופשוט אין שם שום דבר יותר טוב ממה שיש לי כרגע ומה שיש לעדכון מנסיון של כמה אנשים זה דפק את המחשב שלהם ואני לא רוצה לקחת סיכון ולדפוק את מה שיש לי עכשיו כי זה עוד איכשהו עובד. קיצר נידפקתי עם מחשב זין ביחס למה שיש היום בשוק :[
זה ממש מוזר, היה לי לוח מאותה החברה, עם כרטיס 8AGP (הלוח היה 4) והכל פעל.
עד שהלוח עלה באש יום אחד ולקח איתו את כל המחשב...
חחחחח מסכן אתה :X
שמע אופיר תתחיל לחסוך כסף :X
הלוואי והיה לי זמן להתחיל לעבוד איפשהו כדי להתחיל לחסוך...