עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 64

אשכול: טוב זהו . דף חדש :)

qzeey qzeey מנותק ניצב ראשי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Eureka צפה בהודעה
    מזלטוב
    עוד עצה אחי, שאתה מת אל תתחיל לקטר אך הרגו אותך זה משגע אנשים!! יהיה יותר כיף לשחק איתך מבטיח.
    כן את זה אני ינסה לקיים .
    SNIPAH FTW.
    (אני יודע שזה לא קשור 3333> )
    נערך בפעם האחרונה על ידי qzeey : 02/09/09 ב 22:21

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Benzii צפה בהודעה
    אבל יש כאלה שזה משפיע עליהם :O
    לא, יש כאלה שלא מנסים
    ציטוט במקור פורסם על ידי XperT צפה בהודעה
    אביב זה דברים אחרים, יש אנשים אוהבים לשחק כדורסל, ויש אנשים שאוהבים לצייר, אני אוהב לשחק במחשב כל אחד והתחביב שלו.
    שאני משחק אני לא מרגיש שאני מפסיד כלום אני מרגיש שזה בדיוק כמו דברים אחרים זה בעיה שלך שאתה חושב ככה.
    בכללי כל אחד חושב אחרת וזה החשיבה שלך, למרות שגם אני חושב שאם היית בקלאן אז היית משחק הרבה יותר.

וD-ma בהצלחה מקווה שתמצא קלאן ותתחבר עם מישהו, ד"א אם אתה מקבל רייג' אנשים לא עושים כלום, אם אתה מקבל כמה ברצף זה כבר שונה.
    למרות שרוני ורז עדיין מתעצבנים שאמרתי שהם לא עוזרים לי שהייתי top score עכשיו כל מילה שניה שלי קשורה לזה.

but SH1T HAPPENS
    ANI TOP SCORE ANI MAGNIV ATEM LO OZRIM ANI VAROD

פעם ראשונה שאני רואה את אקספרט מגיב משהו חכם :O

!Go_laN !Go_laN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    באמת שאין שומדבר רע בלחטוף רייג', פשוט צריך להוציא את זה החוצה כמה שיותר מהר D:
    רק תנסה שלא לחטוף רייג'ים על החברים שלך והכל יהיה בסדר.. בהצלחה גבר.

הסמל האישי של Palma
    Palma Palma מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי !Go_laN צפה בהודעה
    באמת שאין שומדבר רע בלחטוף רייג', פשוט צריך להוציא את זה החוצה כמה שיותר מהר D:
    רק תנסה שלא לחטוף רייג'ים על החברים שלך והכל יהיה בסדר.. בהצלחה גבר.
    זה כי אתה רייג'ר מקצועי + +

Benzii Benzii מנותק מתקדם
    שם פרטי
    .
    קיבל לייק
    0 פעמים
    [QUOTE=WeaseL;1044295]לא, יש כאלה שלא מנסים
    לא, אין קשר בכלל

קיבל לייק
    0 פעמים
    [QUOTE=Benzii;1044367]
    ציטוט במקור פורסם על ידי WeaseL צפה בהודעה
    לא, יש כאלה שלא מנסים
    לא, אין קשר בכלל
    quote fail

xytek9 xytek9 מנותק E-Gangsta
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי shaico צפה בהודעה
    תסתכל על ההיסטורית נושאים שלו.. לפי מה שאני רואה לפני שבועיים +- הוא פתח נושא בסגנון שהוא מחפש קלאן ושהוא השתנה ובלה בלה.
    אם הוא באמת השתנה שיוכיח את זה ולא יפתח נושא ויכתוב על זה.
    יצאת טונה אחושרמוטהה

אם הוא עכשיו רשם את זה זאת אומרת שעכשיו הוא רוצה להשתנות.. ובזה הוא מתחיל שהוא מבקש סליחה

והוא אומר את זה עכשיו לא ליפני שבוע אז אל תסתכל שבוע קודם כי אז הוא נשאר אותו "rager מסריח" (כמו שהוא אמר) ועכשיו הוא רוצה להשתנות אם גמני יחפש פה בפרום משהו שאתה עשית אז גמני יימצא עלייך תכונה לא טובה אז תפסיק לזזין את השכל ואם אין לך מה להגיד לו אז פשוט תשתוק

"שתיקה שווה זהב"

ובקשר אלייך דימה לא יוד אבל איתי לא היית rager ואם היית הייתי סותם לך מהר את הפה D:

בהצלחה אחיי D:

Dominic Dominic מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WeaseL צפה בהודעה
    אל תחפור אביב אם היה לך קלאן לא היית מפסיק לשחק וגם ככה רוב החופש לא היית פה ובתכל'ס הפסדת מחשב וחיים אמיתיים לא נוגדים אחד את השני
    ברור שאם היה לי קלאן לא הייתי פורש . ואני לא אומר שפרשתי סתם ככה . פשוט יצא לי להפסיק לשחק ורק שאתה מפסיק לשחק אז אתה קולט שבזבזתעל זה פול זמן . כי להיות בכל הקטע של הסיבי וזהה.... זה לא שאתה הולך למחשב ומשחק נטו

אתה 70 אחוז מחפש משחק עושה טקטיקות ומת משעמום בזמן הזה ואז עד שיש משחק כבר אין לך חשק .

ועדיף לבלות במקום לשבת כמו טיפש במירק ולרשום 5vs5 cb.eu server on 1100 pts PM me

הסמל האישי של Carrier_
    Carrier_ Carrier_ מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואלה סוף סוף...
    רואים שאתה באמת רוצה להשתנות ואני שמח דווקא(ה)
    פעם היית צריך על כל דבר להגיד משהו וכל פעם שהיית מת , היית מקבל RAGE ענק ואומר שאתה יוצא ואתה יוצא...
    זה משהו שכולם שונאים. אז מקוו(א) שהשתנת על אמת D:

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dominic צפה בהודעה
    ברור שאם היה לי קלאן לא הייתי פורש . ואני לא אומר שפרשתי סתם ככה . פשוט יצא לי להפסיק לשחק ורק שאתה מפסיק לשחק אז אתה קולט שבזבזתעל זה פול זמן . כי להיות בכל הקטע של הסיבי וזהה.... זה לא שאתה הולך למחשב ומשחק נטו

אתה 70 אחוז מחפש משחק עושה טקטיקות ומת משעמום בזמן הזה ואז עד שיש משחק כבר אין לך חשק .

ועדיף לבלות במקום לשבת כמו טיפש במירק ולרשום 5vs5 cb.eu server on 1100 pts PM me
    a

70 אחוז? טובחי. שאני הפסקתי לשחק גיליתי שנורא משעמם בלי זה כי מה לעשות חביבי בזמן הלימודים באחרי צהריים, מצטער לפוצץ לך את הבועה - אין לך מה לעשות. אז נאי מעדיף לשחק שעתיים שלוש ביום במחשב ושימצוץ לי מי שחושב שאני חסר חיים
    וגם ככה ששיחקת היית מוזר כזה, היית משתעמם בשתי שניות כנראה זה פשוט לא מתאים לך.

Benzii Benzii מנותק מתקדם
    שם פרטי
    .
    קיבל לייק
    0 פעמים
    [QUOTE=WeaseL;1044371]
    ציטוט במקור פורסם על ידי Benzii צפה בהודעה

quote fail
    lel

הסמל האישי של freakazoid
    freakazoid freakazoid מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הסליחה התקבלה.

תוסיף שוב ל XFIRE

pacman369

בהצלחה

הסמל האישי של ReijQw1TT
    ReijQw1TT ReijQw1TT מנותק ex-matanhy
    קיבל לייק
    0 פעמים

חחחחחחחחחחחחחח תפסיק לחפש תרוצים, אתה יודע שCOD4 כיף, אבל כנראה אנשים צוחקים עליך אז אתה משכנע תצמך שזה לא כיף.

מה יש לך לבלות, תשתה אלכוהול תשתכר כל לילה, תוך בוא נגיד עד גיל 25 הכבד שלך כבר יהיה הרוס, בלי קשר תתמכר לזה, טוב זה כבר בעיה שלך.
    להיות בסנוקר, גם אני התמכרתי לזה אבל אחרי חודש נמאס כאילו, כמה אפשר (אני וחברים שלי הגענו לנקודה שאחד קיבל כדור בביצים משעמום).
    עזוב אביב אתה יודע שזה כיף תפסיק להיות סתום ד"א מחשב זה כמו כל דבר אחר, רק יותר פשוט ויותר כיף.

יש אנשים אוהבים טיסנים, יש אנשים שאוהבים טניס ויש אנשים שאוהבים מחשב, בשבילי כל הדברים האלה זה אותו דבר, זה גם היה בשבילך אבל אתה מפגר והולך ראש בקיר, מה אני אגיד לך תבלה, אתה תראה שבסופו של דבר אתה תמשיך לשחק כי אין מה לעשות.

ד"א אם אתה ב-י"א במגמה טובה, אין הרבה זמן למחשב וגם בלי קשר חוזרים עייפים הביתה, אז שאתה מתקשר לחברים חלק יושנים חלק אין כוח וחלק מנסים לשכנע אותך למה כדי לבוא אליהם ולא אליך (שברור שאין להם כוח לזוז) אז אתה יושב על הכסא הנוח שם אוזניות ונהנה מהרעש של AK ואנשים מתים, בשבילי זה בכיף.

Dominic Dominic מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי XperT צפה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחח תפסיק לחפש תרוצים, אתה יודע שCOD4 כיף, אבל כנראה אנשים צוחקים עליך אז אתה משכנע תצמך שזה לא כיף.

מה יש לך לבלות, תשתה אלכוהול תשתכר כל לילה, תוך בוא נגיד עד גיל 25 הכבד שלך כבר יהיה הרוס, בלי קשר תתמכר לזה, טוב זה כבר בעיה שלך.
    להיות בסנוקר, גם אני התמכרתי לזה אבל אחרי חודש נמאס כאילו, כמה אפשר (אני וחברים שלי הגענו לנקודה שאחד קיבל כדור בביצים משעמום).
    עזוב אביב אתה יודע שזה כיף תפסיק להיות סתום ד"א מחשב זה כמו כל דבר אחר, רק יותר פשוט ויותר כיף.

יש אנשים אוהבים טיסנים, יש אנשים שאוהבים טניס ויש אנשים שאוהבים מחשב, בשבילי כל הדברים האלה זה אותו דבר, זה גם היה בשבילך אבל אתה מפגר והולך ראש בקיר, מה אני אגיד לך תבלה, אתה תראה שבסופו של דבר אתה תמשיך לשחק כי אין מה לעשות.

ד"א אם אתה ב-י"א במגמה טובה, אין הרבה זמן למחשב וגם בלי קשר חוזרים עייפים הביתה, אז שאתה מתקשר לחברים חלק יושנים חלק אין כוח וחלק מנסים לשכנע אותך למה כדי לבוא אליהם ולא אליך (שברור שאין להם כוח לזוז) אז אתה יושב על הכסא הנוח שם אוזניות ונהנה מהרעש של AK ואנשים מתים, בשבילי זה בכיף.

לבלות לא אומר לעשן

וגם אני אוהב לשבת על הכסא הנוח שם אוזניות ונהנה מהרעש של AK ואנשים מתים, (COPY PASTE)

אבל כבר לא ב COD4 . לא שזה משחק גרוע פשוט סחטתי ממנו את הטיפה האחרונה . כל משחק כמעט נראה אותו דבר אותם נשקים אותם מפות ...

כל דבר שעושים בהגזמה הוא כבר נמאס מתישהו . אז אני חוזר ל COD6 בעזרת ה'

הסמל האישי של Palma
    Palma Palma מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ערוך , דימה דבר איתי דחוף .

הסמל האישי של ReijQw1TT
    ReijQw1TT ReijQw1TT מנותק ex-matanhy
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לבלות לא אומר לעשן

וגם אני אוהב לשבת על הכסא הנוח שם אוזניות ונהנה מהרעש של AK ואנשים מתים, (COPY PASTE)

אבל כבר לא ב COD4 . לא שזה משחק גרוע פשוט סחטתי ממנו את הטיפה האחרונה . כל משחק כמעט נראה אותו דבר אותם נשקים אותם מפות ...

כל דבר שעושים בהגזמה הוא כבר נמאס מתישהו . אז אני חוזר ל COD6 בעזרת ה'
    אז כנראה ניצלת את זה לא נכון

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    מה מכריח אותך לשחק במשחק אחד? יש מלא משחקים אחרים שאפשר לנסות, סיאס, טיאו, TF2, יוטי, קווייק
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה העניין, אני מוציא את עצמי מרוב שעמום מוריד 24/7 מTL לחפש משחקים טובים, קוד4 די מיצה את עצמו די משעמם לשחק, הפקרות על ימין ועל שמאל (כן אני מדבר אליך, לא אליך מייק), המשחק דורש רענון דחוף, אני מוצא את עצמי משחק יותר בשרתים כמו סאבוטאג' כי זה מרענן אותך מהפרומוד של הקימפורים והשקט, למשחק זורם ומהיר
    בקיצור מחכה לטורניר הזה של ZAM פרומוד סאב זה אחד הדברים מילה!!
    דרך אגב פרצו את הבאטמן החדש משחק נראה משהו טוב מוריד
    http://www.torrentleech.org/details.php?id=174589
    אם אתם מורידים יש באג שזה לא שומר את המשחק.. כמובן כבר יצא FIX
    http://rapidshare.com/files/27511738...e_fix.rar.html
    http://rapidshare.com/files/27511750...e_fix.rar.html
    http://www.fileflyer.com/view/baRDvBT
    http://www.fileflyer.com/view/eRTc5Bs
    http://www.f2h.co.il/7989799231291

איך להפעיל

שמים את הקובץ בתיקיה של המשחק, ולפני שנכנסים למשחק מפעילים את הקובץ.

qzeey qzeey מנותק ניצב ראשי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Palma צפה בהודעה
    ערוך , דימה דבר איתי דחוף .
    היכן אוכל להשיגך אדוני?
    הונט המכובד נפל בזה הרגע , היני תוהה למה.

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמע עוד הודעה כזאתי אני דוחף קיסם בעיניים

נושאים דומים

1. טוב זהו חבר'ה
    על ידי And1 בפורום Tactical Ops
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 09/04/06, 20:36
  2. LivesTaker פתח דף חדש !
    על ידי Idan בפורום Tactical Ops