יופי בוזום משווה מבחינה כלכלית.... ותכלס, שניהם אסונות בנפרד לא משווים ביניהם
יופי בוזום משווה מבחינה כלכלית.... ותכלס, שניהם אסונות בנפרד לא משווים ביניהם
סוף סוף סימן חיים .. הוא קצת רזה ..
אני מקווה שהוא יחזור הביתה בשלום![]()
אני לא משווה בכלל, אמרתי שזוהי דעתי
מצמרר..
אמן וגילעד שליט
יחזור אמן!
מי אתה ?
ושגיא, טל ערך תהודעה אם לא ראית.
רק שתדעו, שהאמא והאבא של גלעד שליט התעסקו כל-כך הרבה עם התקשורת מה שגורם לחמאס לנתק אותו מגורמים יותר נבחרים בחמאס וגם להרחיק אותו למקומות יותר קטנים ולא מוכרים בעזה.
אם ההורים לא היו כל יום עושים וועדות ומערבים את התקשורת, ישראל הייתה מוצאת יותר מודיענים שהיו נותנים רמז לאיפה שהוא נמצא, אפילו אני זוכר שבעיתון היה ערבי אחד שראה את הלקיחה של גלעד שליט לכיוון עזה, הוא אמר איך הם טיפלו בו והכל, וזה עוד יותר גרם לחמאס לפחד מהמידע שנמצא שם.
בקיצור אם ההורים שלו היו יותר מתאמצים בלחפש אותו לעזור לצבא\מדינה מאשר להתעסק עם התקשורת כל היום אז יש סיכוי שלפני שנה הוא כבר היה איתנו.
כוס עמק עם ישראל , אם ארה"ב הייתה סובלת מבעיות כאלו עם החמאס , מזמן הם היו שמים על כל המחבלים חגורות נפץ , או חומר נפץ בלי שהם היו יודעים , והיו לוקחים את גלעד שליט ומפוצצים את כל המחבלים.
בגלל שהחמאס יודע שבארץ כן יש התחיבות לחזיר שבויים אז הם משתמשים בזה, ככה עובד המוח שלהם , פאקנינג משחקים בחיי אדם.
עכשיו ישראל עם חלש שחי על ה100%, זה ידוע וחבל.
מצחיק אותי איך ילדים מדבר על בעיות כאלה, יעני תקראו קורות חיים של פוליטיקאים, הם לא ילדים בני 16 הם קצת יותר מבינים מה הולך..
אז אם הם לא מצליחים אין לילדים בני 16 מה לדבר על בעיות כאלה
גם אם מדינת ישראל הייתה יודעת איפה גלעד שליט לא היה הרבה מה לעשות כי אם אתה רק תנסה לחטוף אותו הם מחוררים לו את התחת..
ואז התשובה שך לזה.. אז מזיינים אותם אם מטוסים?
אז סבבה פותחים במלחמה.. ואז יהיה לנו יותר הרוגים אז סתם חבל.. ולך תדע מי יהיה נגדנו..
אז ככה עדיף לתת להם אנשים ואז אחרי שיש את החילוף להתחיל ולזיין אותם את כל מי שצריך..
אני לא מבין את הטמטום הזה ..
בחודשיים הראשונים המחיר להחלפה היה כולה 120 מחבלים בלי ברגותי
אבל לא ... לאולמרט הבן זונה הזה לא אכפת מחיי אדם . עכשו הוא השאיר את התסכול לביבי נתניהו . שהעסקה עכשו עומדת על 1000 מחבלים.
תאמת זאת החלטה ממש קשה . כי אם יעשו את העסקה זה חתיכת איום רציני על ישראל (כמו שהיה לפני 6 שנים ככה . כל יום פיגוע בירושלים 20 הרוגים ...) ועוד ישחררו את ברגותי שהוא רוצח בן זונה . בקיצור זה ממש מבאס המצב הזה...
המחיר הוא 450
וזו טעות וכישלון חמור של אולמרט שלא טיפל בזה מהר
זה עצוב והכל.. אבל אסור לשחרר אותו במחיר הזה..
ברגע שהם יקבלו 450 מחבלים על גלעד הם כבר יתכננו את החטיפה הבאה..
ולא לדבר שמתוך ה450 מחבלים האלה יהיו כאלה שיהרגו עוד יהודים ..
אז יופי הצלת חיים של חייל אחד ותאבד חיים של עוד כמה בטווח הארוך..
זה שווה את זה?
כמה שזה עצוב והכל , הוא נשלח ע''י המדינה ויש אחריות עליו אבל בסופו של יום
טובת המדינה היא מעל הכל..
גמני חשבתי ככה אבל אחי אתה חייב להחזיר אותו ואחרי זה תתחיל לזיין להם את התחת!! יעני עשית עכשי פיגוע אני פותח לה כוס של אמא שלך את המנוש שם לך צי שלום של מטוסים מעל הבית ומזיין אותך!
אתם רוצים מלחמה? בכיף! אבל הפעם בלי להפסיק באמצע כמו אולמרט הפחדן האפס הזה מוחקים אותם כמו יטושים!