אז זה הולך ככה כל משתמש שמגיע ל 1000 הודעות מקבל גישה לפורום VIP
ששם יש פאבים לאלבומים\משחקים וכו'....
שיהיה עוד בשביל מה להשקיע
אז זה הולך ככה כל משתמש שמגיע ל 1000 הודעות מקבל גישה לפורום VIP
ששם יש פאבים לאלבומים\משחקים וכו'....
שיהיה עוד בשביל מה להשקיע
אני לא יכול לרשום תגובות :|
wtf
1 min
allaaaaaaaaaaaa VIP
איזה סטלה,
דווקא בריבוע של ההרשאה של התגובה לא היה מסומן.
עכשיו תוכלו להגיב.
נשמע טוב
זה הפלייה מה זה אני פה בסטלה זון מזמן אבל אין מה לעשות אני לא אוהב להגיב סתם שטויות אז אני לא מגיב הרבה ואני בטוח שיש עוד כמוני אז בגלל זה
נ-ד-פ-ק-נ-ו
:מטה:
גם אני כמוך.. זה באמת לא פייר:[Originally posted by `Style@18-10-2005 בשעה 19:59
זה הפלייה מה זה אני פה בסטלה זון מזמן אבל אין מה לעשות אני לא אוהב להגיב סתם שטויות אז אני לא מגיב הרבה ואני בטוח שיש עוד כמוני אז בגלל זה
נ-ד-פ-ק-נ-ו
מה עכשיו נספים בשביל שנוכל לקבל את הגישה
הם רוצים ספאם יהיה ספאם DDDDDDDDDDDD
בטחOriginally posted by devilon@18-10-2005 בשעה 22:04
הם רוצים ספאם יהיה ספאם DDDDDDDDDDDD
בגלל זה יש ת'קטע הזה של "אם אתה חושבים שמגיע לכם..." כנסו תגידו למה ואולי תקבלו.Originally posted by `Style@18-10-2005 בשעה 19:59
נ-ד-פ-ק-נ-ו
בגלל זה יש ת'קטע הזה של "אם אתה חושבים שמגיע לכם..." כנסו תגידו למה ואולי תקבלו. [/b][/quote]Originally posted by ZuZu+18-10-2005 בשעה 22:32--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ZuZu @ 18-10-2005 בשעה 22:32)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-`Style@18-10-2005 בשעה 19:59
נ-ד-פ-ק-נ-ו
אין לי סיבות :לא:
חוץ מזה שאני וותיק ולא ספאמר
חוץ מעכשיו
כן נו לפחות הייתם עושים עד-500 הודעות..
גיא אתה תמיד ספמר לא רק ביגלל זה.... )
אני מוכן לתת ל-3 משתמשים אלף הודעות ממני במתנה :]
התחשבת בזה שזה ירד לך מהמונה ?Originally posted by porche man@19-10-2005 בשעה 00:54
אני מוכן לתת ל-3 משתמשים אלף הודעות ממני במתנה :]
אני מהוותיקים אני משתמש מספר 9
לפני שמחקו אותי (פעמיים) הייתי מספר 4Originally posted by FireWall@19-10-2005 בשעה 15:25
אני מהוותיקים אני משתמש מספר 9
אבל עכשיו אני מספר 1
:הפוך:
וואלה הוא צודק פה גם אני יכול לרשום על כל נושא שאני רואה "k"Originally posted by `Style@18-10-2005 בשעה 19:59
נ-ד-פ-ק-נ-ו
"טוב" וכל זה
שלא נדבר דיי די שקט :סטלן:Originally posted by eRsaChe/\@18-10-2005 בשעה 23:24
כן נו לפחות הייתם עושים עד-500 הודעות..
גיא אתה תמיד ספמר לא רק ביגלל זה.... )