בונא על תשגע אותי אתה מה אתה קשור שתוק שב בלול יחתיכת זייןOriginally posted by -=Brave=-@18-10-2005 בשעה 13:51
ZM נאבים הומים
בונא על תשגע אותי אתה מה אתה קשור שתוק שב בלול יחתיכת זייןOriginally posted by -=Brave=-@18-10-2005 בשעה 13:51
ZM נאבים הומים
עזוב מאיר אתה שחקן לא סתם שחקן אלה השחקן :צוחק:Originally posted by Angelus@18-10-2005 בשעה 18:49
פששש איך הנובים מנסים להסתדר כמו שצריך יא אללה...
כיף לצפות בזה
איזה מאיר זה תאמינו לי ומסור דש למותיקו
לכו תעשו קקי בתחתונים כמו שאני תמיד אומר......
ומתן מה אתה קשור בכלל יאללה סע מפה יתינוק
ומי שלא יודע מי אני
Kr1ptonighT Aka System32 aka Element`
משחק של נובים לא מעניין
תגיד תה מתומתם ? מי אמר שתם צ'יטרים בכלל מה אתה חמור ? ליפני יומים הייתה בוט.Originally posted by Hat-Hatol+18-10-2005 בשעה 18:49--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 18-10-2005 בשעה 18:49)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ReD MoNsTeR@18-10-2005 בשעה 13:35
Zm הלוזרים לא רוצים לאשר לנו את המשחק{VS U} בגלל כמה סיבות:
1.הם טוענים שיחקנו אם פיקרים
2.הם אומרים שאנחנו צ'יטרים מה אתם רוצים הבאתי לכם את הדמו העלתי אותו כמו שרציתם
3.הם אומרים שבטים ספיק של סטלה זון עבירו אותם בכוונה ל-Looby
[SIZE=14] בקיצר Zm יצאתם ילדים מלוכלכים וילדים שלא יודעים להפסיד רק לנצח בקיצר אתם ילדים הומוהיםםםםםםםםםםםם !!!
איך זה ניראה לך הגיוני ששחקן כמו גיא יוריד את System32 שואללה אני מחזיק ממנו כשחקן בקרב יריות 1 על 1 ? עזוב תך היו פיקרים לא היו תן לאללה שמבינים ליבדוק את זה ואתה סתום תפה שך וכול אללה שלא קשורים שלא ידברו בכלל ומה אתה בא רושם בפורום מה אין לך חיים יילד מחשב
כולך יילד פלוץ אתה לא שווה כאפה [/b][/quote]
מה קשור עברתי עכשיו ל
Open GL ויותר נוח לי יהומו ומה לפני זה היתי אוכל אותך ימתלהב מנייק חש שחקן
גיא אחי נכון שאנחנו חברים טובים והכל אבל עדיין אתה טועה הם אחלה קלאן אחלה שחקנים והם לא יעשו דבר כזה בחיים זה שחקנים על רמה שיודעים להפסיד בכבוד אז על תחרטט בקיצור אחי הם לא יעשו דבר כזה ורושמים הומואים לא הומוהים *
אז למה אתם לא משארים אם אתם לא בוכים?
מה קשור עברתי עכשיו לOriginally posted by ReD MoNsTeR+18-10-2005 בשעה 19:21--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ReD MoNsTeR @ 18-10-2005 בשעה 19:21)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Hat-Hatol@18-10-2005 בשעה 18:49
<!--QuoteBegin-ReD MoNsTeR@18-10-2005 בשעה 13:35
Zm הלוזרים לא רוצים לאשר לנו את המשחק{VS U} בגלל כמה סיבות:
1.הם טוענים שיחקנו אם פיקרים
2.הם אומרים שאנחנו צ'יטרים מה אתם רוצים הבאתי לכם את הדמו העלתי אותו כמו שרציתם
3.הם אומרים שבטים ספיק של סטלה זון עבירו אותם בכוונה ל-Looby
[SIZE=14] בקיצר Zm יצאתם ילדים מלוכלכים וילדים שלא יודעים להפסיד רק לנצח בקיצר אתם ילדים הומוהיםםםםםםםםםםםם !!!
תגיד תה מתומתם ? מי אמר שתם צ'יטרים בכלל מה אתה חמור ? ליפני יומים הייתה בוט.
איך זה ניראה לך הגיוני ששחקן כמו גיא יוריד את System32 שואללה אני מחזיק ממנו כשחקן בקרב יריות 1 על 1 ? עזוב תך היו פיקרים לא היו תן לאללה שמבינים ליבדוק את זה ואתה סתום תפה שך וכול אללה שלא קשורים שלא ידברו בכלל ומה אתה בא רושם בפורום מה אין לך חיים יילד מחשב
כולך יילד פלוץ אתה לא שווה כאפה
Open GL ויותר נוח לי יהומו ומה לפני זה היתי אוכל אותך ימתלהב מנייק חש שחקן [/b][/quote]
בונא יא תמבל ניראה לך שתקטיקל זה כול החיים שלי ? למה ניראה לך שזה מעניין תי מי יותר טוב ובחיים לא הייתה יותר טוב מני יא יילד ייצור באף!
I Love U Or מת עליך אחי~! :]Originally posted by Main^Largh@18-10-2005 בשעה 19:23
גיא אחי נכון שאנחנו חברים טובים והכל אבל עדיין אתה טועה הם אחלה קלאן אחלה שחקנים והם לא יעשו דבר כזה בחיים זה שחקנים על רמה שיודעים להפסיד בכבוד אז על תחרטט בקיצור אחי הם לא יעשו דבר כזה ורושמים הומואים לא הומוהים *
מי בוכה יא תיפש ב CIA היה לך 0 הריגות ומתתה 9 אז איך פיתום בRBITH פיתום פירקתה את כולם עזוב אין לי זכות דיבור בכלל אני לא לידר אני לא סתם מזיין תשכל תן לאלה שמבינים לעשות תעבודה שלהם הלידרים במיקרה הזה אז שתוק שב בשתק חפרתה תשכל ותפסיק לעשות רעש שאמרנו שאתם צ'יטרים וכול זה בסך הכול ביקשנו דמואים ואמרנו שב RBITH זה לא היה אתה הקיצר אני לא יגיב לפה יותר חפרתםOriginally posted by ReD MoNsTeR@18-10-2005 בשעה 19:27
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק!
לא בא בפוזה של עבריין פשוט אתם בוכים ובוכים שהם פייקרים והם צ'יטריםOriginally posted by FireMan@18-10-2005 בשעה 18:26
מתן מה אתה בא לי בפוזה של עבריין
ב-aTm היינו כמו משפחה עכשיו תפסתה פוזה פתאום
נראה את הדמואים אם נראה שהכל היה רגיל נאשר
אני לא לפה כדי לריב כמוך אתה מבין
ובעצם יש לך צ'יטר בקלאן ..
אז במקום לבכות תאשרו תמשחק ותסתמו תפה
מי בוכה יא תיפש ב CIA היה לך 0 הריגות ומתתה 9 אז איך פיתום בRBITH פיתום פירקתה את כולם עזוב אין לי זכות דיבור בכלל אני לא לידר אני לא סתם מזיין תשכל תן לאלה שמבינים לעשות תעבודה שלהם הלידרים במיקרה הזה אז שתוק שב בשתק חפרתה תשכל ותפסיק לעשות רעש שאמרנו שאתם צ'יטרים וכול זה בסך הכול ביקשנו דמואים ואמרנו שב RBITH זה לא היה אתה הקיצר אני לא יגיב לפה יותר חפרתםOriginally posted by Hat-Hatol+18-10-2005 בשעה 19:44--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 18-10-2005 בשעה 19:44)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ReD MoNsTeR@18-10-2005 בשעה 19:27
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק! [/b][/quote]
כמה שגיאות ב3 שורות..
ועוד אתה קורא לו טיפש :לא:
מי בוכה יא תיפש ב CIA היה לך 0 הריגות ומתתה 9 אז איך פיתום בRBITH פיתום פירקתה את כולם עזוב אין לי זכות דיבור בכלל אני לא לידר אני לא סתם מזיין תשכל תן לאלה שמבינים לעשות תעבודה שלהם הלידרים במיקרה הזה אז שתוק שב בשתק חפרתה תשכל ותפסיק לעשות רעש שאמרנו שאתם צ'יטרים וכול זה בסך הכול ביקשנו דמואים ואמרנו שב RBITH זה לא היה אתה הקיצר אני לא יגיב לפה יותר חפרתםOriginally posted by Hat-Hatol+18-10-2005 בשעה 19:44--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 18-10-2005 בשעה 19:44)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ReD MoNsTeR@18-10-2005 בשעה 19:27
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק! [/b][/quote]
תן לי תמונה נו שעשיתי 0/9 יחמור וגם אם עשיתי מה זה קשור ל
rbirth אתה לא מכיר אותי במפה הזאת והיה לנו טקטיקות סוסות :סטלן:
stam gays
כמה שגיאות ב3 שורות..Originally posted by eXp1R+18-10-2005 בשעה 20:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (eXp1R @ 18-10-2005 בשעה 20:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Hat-Hatol@18-10-2005 בשעה 19:44
<!--QuoteBegin-ReD MoNsTeR@18-10-2005 בשעה 19:27
מי בוכה יא תיפש ב CIA היה לך 0 הריגות ומתתה 9 אז איך פיתום בRBITH פיתום פירקתה את כולם עזוב אין לי זכות דיבור בכלל אני לא לידר אני לא סתם מזיין תשכל תן לאלה שמבינים לעשות תעבודה שלהם הלידרים במיקרה הזה אז שתוק שב בשתק חפרתה תשכל ותפסיק לעשות רעש שאמרנו שאתם צ'יטרים וכול זה בסך הכול ביקשנו דמואים ואמרנו שב RBITH זה לא היה אתה הקיצר אני לא יגיב לפה יותר חפרתם
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק!
ועוד אתה קורא לו טיפש :לא: [/b][/quote]
מה לעשות שיש לי קשיים ?
מה לעשות שיש לי קשיים ? [/b][/quote]Originally posted by Hat-Hatol+18-10-2005 בשעה 20:21--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 18-10-2005 בשעה 20:21)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by eXp1R@18-10-2005 בשעה 20:08
Originally posted by Hat-Hatol@18-10-2005 בשעה 19:44
מי בוכה יא תיפש ב CIA היה לך 0 הריגות ומתתה 9 אז איך פיתום בRBITH פיתום פירקתה את כולם עזוב אין לי זכות דיבור בכלל אני לא לידר אני לא סתם מזיין תשכל תן לאלה שמבינים לעשות תעבודה שלהם הלידרים במיקרה הזה אז שתוק שב בשתק חפרתה תשכל ותפסיק לעשות רעש שאמרנו שאתם צ'יטרים וכול זה בסך הכול ביקשנו דמואים ואמרנו שב RBITH זה לא היה אתה הקיצר אני לא יגיב לפה יותר חפרתם
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק!
כמה שגיאות ב3 שורות..
ללמוד קצת יותר קשה בבצפר? :מתגלגל:
עכשיו בשעות אללה יש שוב cw 3 על 3 ניראה מה יהיה התוצאות עזוב אמרתי לך אתה סתם עושה רעש אתה לא שמעתה מה היה אחרי שהלכתה לישון או לא יודע לאן הקיצר אין לך מה לידאוג
ללמוד קצת יותר קשה בבצפר? :מתגלגל: [/b][/quote]Originally posted by eXp1R+18-10-2005 בשעה 20:23--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (eXp1R @ 18-10-2005 בשעה 20:23)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Hat-Hatol@18-10-2005 בשעה 20:21
Originally posted by eXp1R@18-10-2005 בשעה 20:08
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק!
כמה שגיאות ב3 שורות..
מה לעשות שיש לי קשיים ?
חחחחחח זה לא קל שיש כשיים אחי
חחחחחח זה לא קל שיש כשיים אחי [/b][/quote]Originally posted by Hat-Hatol+18-10-2005 בשעה 20:36--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hat-Hatol @ 18-10-2005 בשעה 20:36)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by eXp1R@18-10-2005 בשעה 20:23
Originally posted by Hat-Hatol@18-10-2005 בשעה 20:21
Originally posted by eXp1R@18-10-2005 בשעה 20:08
נ.ב
תינעלו תאשכול כוס עמק!
כמה שגיאות ב3 שורות..
מה לעשות שיש לי קשיים ?
ללמוד קצת יותר קשה בבצפר? :מתגלגל:
lol :מתגלגל:
היה חוזר 3 על 3 וניצחנו אז שבו
25-23