תוכן עניינים
- סיפורי רקע של Moretti
- סיפור בסיסי על Moretti
- שרשרת הפיקוד
- מי חבר מורטי
- טיפים על מנת להיצטרף מורטי
- איך להגיש טופש היצטרפות?
- עיצובים מורטי
- קרדיטים
- עידכונים שוטפים
סיפור ה Patron
Joey_Moretti
פרטים בסיסיים -
שם מלא:
Joey_Moretti
שם האב:
Pablo_Moretti
שם האם:
Jolina_Moretti
מקום מגורים:
לשעבר - איטליה הקטנה , איטליה
נוכחי - Los Santos
לאום:
איטלקי
שפות:
שפת אם - איטלקית
שפה משנית - אנגלית
השכלה:
תואר ראשון בביולוגיה צמחית , גידול טאבאק איכותי לסיגרים
למד מכניקה בבית ספר תיכון
עבר רפואי:
ליקוי שמיעה קל
עבר פלילי:
אין , מצליח לשמור על עצמו בעזרת קשרים חזקים עם האנשים הנכונים
עיסוקים:
גידול טאבאק , ושמירה על העסק בסודיות
סיפור חייו -
נולדתי איטליה בשנת 1963 , לאמא ואבא אוהבים מאוד , הייתי לבן הבכור במשפחה , כבר בגיל 6 היתעסקתי עם צמחים , ועסקתי בגינון חובבני יחד עם אימי , אבי היה איש מפורסם ברחבי איטליה בשל הסיגרים האיכותיים שמכר , שדות הטבאק הגדולים שהיו שייכים לו הכניסו לא מעט כסף , אך אבי היה איש מוסרי והוא לא היסתנוור על ידי הכסף.
לאבי היו המון חברים בעלי השפעה , ראש העיר , צ'יף המשטרה ואפילו גנרל בצבא האיטלקי שדאג לאבטח את השדות והמיפעלים של אבי תמורת קופסא של סיגרים בחודש.
כשהגעתי לגיל 13 , אבי התחיל להעסיק אותי במשרד שלו בכל מני עבודות קטנות , כמו תיוקים ולהביא קפה וכדומה תמורת שכר מינימום , כדי שאני אדע איך זה להרוויח כסף בחיים האמיתיים.
בגיל 15 סיימתי את הבית ספר הייסודי ועליתי לתיכון , לקחתי קורסים בביולוגיה צמחית כהגברה ראשית ומכניקה כהגברה משנית.
בגיל 18 כשסיימתי עם תעודת בגרות מלאה וממוצא של 96 התגייסתי לצבא , עוד לפני שהגעתי לבסיס ידעו מי אני בגלל אבי , אחרי שהגעתי לבסיס קיבלתי מדים חדשים , סדינים נקיים , ואפילו חדר משלי , למרות כל הדברים המפתים האלו , דחיתי את ה"בונוסים" האלו משתי סיבות :
כי רציתי להיות מי שאני ולא להיות מישהו מיוחד בגלל אבי
וכי ראיתי את המבט של השנאה על פניהם של החיילים האחרים
כשסיפרתי זאת לגנרל הוא חייך והצדיע לי על האצילות , הוא אמר לי : "אתה באמת משהו מיוחד".
אחרי שנתיים בצבא נפצעתי במהלך אימונים של קרב מגע ועברתי 2 ניתוחים ב 2 הברכיים ועוד שנתיים של שיקום
בגיל 22 אחרי שסיימתי את השיקום עשיתי רישיון לאופנוע 125 סמ"ק ואבי קנה לי מתנה לשיחרור אופנוע שטח , מאחר שלמדתי מכניקה בתיכון יכולתי לתחזק אותו בעצמי.
היתחברתי לכמה אנשים שהיו רוכבים מקצועיים.
כעבור שנה יצאנו לעוד נסיעה בשטח , והם אמרו לי שיש להם משהו מסויים שהם צריכים לטפל בו קודם , אחד מהם הוציא חבילה מלאה בכסף ואמר שהם הולכים לקנות קצת קוקאין אז אמרתי להם : "אין בעיה רק תחשיבו אותי בחוץ"
נסענו למחסן נטוש והיו שם 2 מכוניות צהובות עם גג פתוח , משום מה הם היו מוכרות לי...
כשנכנסו למחסן שמעתי קול נמוך צרוד ומבוגר אומר : "הבאתם את הכסף?" אחד הרוכבים אמר : "כן אדוני"
כשהדמות יצאה מהחושך אני הייתי בשוק , זה היה אבי...
כשהוא קלט אותי הוא צעק : "ג'ואי??"
מהר ברחתי אחוצה התנעתי את האופנוע ונסעתי משם , כשחזרתי הביתה הוא חיכה לי שם , נכנסתי פנימה וראיתי אותו יושב ומעשן את הסיגר הקבועה שלו , הוא אמר לי :"בוא ג'ואי , שב לצידי".
הוא הסביר לי שהוא ה Patron של מורטי האיטלקית , ובהתחלה לא האמנתי כי כל הזמן שמעתי דיווחים על המורטי ולא היה שום קשר לאבי , אחרי כמה הסברים הוא החליט להכניס אותי לעסק , הוא לימד אותי הכל על הגידול , מכירה , הסתרה ויצירת קשרים עם האנשים הנכונים.
כעבור כמה חודשים אני ואבי טיילנו בשדות וראינו הבזק של מראה באופק ופתאום נשמעה יריאה ואבי נפל על האדמה , אני מהר הישתטחתי וראיתי את אבי מדמם עם חור בחזה , הוא אמר לי את מילותיו האחרונות : "ג'ואי , המורטי שלך עכשיו , תשכח איטליה , הכסף האמיתי נמצא בעיר בשם Los Santos בארה"ב לך לשם ותתחיל את דרכך כשליט העולם התחתון".
ואז הוא ... מת
כעבור יומיים אימי נהרגה מדום לב בשנתה , בצוואה של אבי ואמי היה רשום שאת הכל הם מורישים לי , מכרתי את האחוזה ואת מפעל חייו של אבי
ארזתי כסף ובגדים וטסתי ל Los Santos
שם התחלתי להקים את האירגון שלי , קניתי אחוזה במקום שנקרא Vine wood ויצרתי קשרים עם צ'יף המשטרה ומנהל של חברת אבטחה קטנה , כל התהליכים לקחו חצי שנה והייתי בן 25 העסק מאז רק שיגשג.
אחרי 20 שנה של עסקים מעולים , פנה אליי בחור צעיר בשם Ray_Parker , כאשר הוא סיפור לי את סיפור חייו הצעתי לו שאני אקח אותו ייחד עם הפועלים השחורים תחת חסותי , ואדאג שהוא יקח חלק מהעולם התחתון
כיום אני בן 46 , אני דואג לפן העיסקי של המורטי ומיתעסק בגידול טאבאק ו... עוד דברים צמחיים , תודות לתואר שלי בביולוגיה צמחית אני מסוגל להפיק את המירב והמיטב מהצמחים שאנחנו מגדלים , העסקים לא מפסיקים לפרוח ואני ריי רק מרוויחים , ריי הוא זה שדואג לשם שלנו ברחובות , אני רק יכול לקוות שביום מותי , ריי ישאר בחיים כדי לקצור את הפירות שנותרו , כי לו אני יוריש את כל אשר שייך לי , הוא הבן שמעולם לא זכיתי להביא לעולם הזה...
סיפור בסיס - על המורטי
שיניתי את כל המבנה של ההיתפתחות של המורטי , בקרוב אני אפרסם סיפור בסיס על המורטי עצמו
שרשרת הפיקוד -
Forastero
בן אדם מבחוץ , גוייס על ידי ה El Jefe לשורות החיילים שלנו , מוכר סמים או נשק ברחוב ואין לו שום קשר ממשי אל ה Patron
Soldado
כוח הזרוע העיקרי של המורטי , יוצא למשימות תחת השגחתו של ה Capitan ומוכר סמים או נשק ברחוב , כמו הForastero אין לו שום קשר אל הPatron ויש לו קשר חלקי עם ה Capitan
Asociado
לקח חלק נכבד בהמון משימות של המורטי , הרוויח מנת כסף גבוהה בשביל ה Patron וזכה לקידום יש לו קשר עם ה Capitanוקשר חלקי עם ה El Jefe.
Capitan
מנהיג חלקי של המורטי , לוקח תחת פיקודו 2 או 3 חיילים ודואג שמשימות יבוצעו , חובות יגבוו ודברים ימכרו ברחובות , כמובן שהוא הכבוד של הקארטל ברחוב ואם הוא מפשל הוא משלם על זה ביוקר , יש לו קשר ישיר עם ה El Jefe על מנת לפנות ל Patron
El Jefe
יד ימינו של ה Patron , מפקד על כל ה El Jefe דואג שהם יעשו את העבודה שלהם ואם הם מפשלים דואג שהם ישלמו על כך , לא עוזב את האחוזה ללא ליווי של של 2 אנשים בנוסף הוא גם היועץ הפיננסי והטקטי של הPatron עצמו בקשר ישיר וקרוב עם הבוס.
Patron
הבוס בכבודו ובעצמו , דואג שהעסקים לא יראו כעסקי פשע , מבצע תרומות לעירייה ודואג לקשרים עם המשטרה , לא מיתעסק בדברים קטנים , יש לו את אלו שמתחתיו כדי לעשות זאת , לא מיתפשר מול אלו שמנסים לפגוע בו , בעסקים שלו או במי שקרוב אליו.
Skins

מכוניות המשפחה :
Vehicle ID: 445
Vehicle Name: Admiral

Vehicle ID: 560
Vehicle Name: Sultan

תפקידים:שיוצאים למשימות ! לשדוד,לרצוח,להתנקש ועוד'
אז לוקחים את הרכבים האלה באישור הבוס בלבד !
Vehicle ID: 409
Vehicle Name: Stretch

תפקידו:שהמשפחת פשע יוצאים למסיבה ! או לאירוע מיחוד !
הם לוקחים את הרכב הזה !
Vehicle ID: 468
Vehicle Name: Sanchez

תפקידו:שצריגים להרוג מישהו ! בצורה מהירה ! לוקחים אופנוע זה ! והולכים אל האיש !
ומחסלים ! ובורחים ! בלי שיראו אותכם !
עם אישור הבוס בלבד !
Vehicle ID: 411
Vehicle Name: Infernus

תפקידו:שיוצאים למרוץ על כסף ! או על מרדף של 2 !
לוקחים את הרכב הזה ! ועושים את הפעולה !
נשקים ומטרתם :
אקדח-שנמצא עלינו לכול מקרה חירום ! שאם פיתאום ירו בחבר שלכם אז אתם שולפים אותו קטן ויעיל !
mp5-נשק זה חובה לכול מבצע ,או שוד! מהיר ויעיל לשימוש !
סכין-בנשק זה אנו משתמשים לצורך איום על אנשים ! שחייבים לנו כסף ! או ש..
לאיים עליהם בשביל מטרה אחרת !
m4-נשק זה אנו לוקחים איתנו למבצעים גדולים נשק זה תמיד בבג'אז !
למקרה חירום של שוד או מישהו אחר מתקיף אותנו בכנופיה !
snaiper-נשק זה אנו משתמשים בו לצורך ! יריה מהגג בלי שיראו אותנו !
לחיסול אנשים שחייבים לנו כסף ! או למטרה אחרת של הריגה מבלי שיבחינו בנו !
מה יכול לעזור לכם להיכנס?
א.לשחק RP טוב לידנו או בשבילנו
ב.לעבוד בבתי עסק או לתפוס שוטר סמוי בשבילנו ולהוכיח נאמנות
ג.להיות מוכר בעולם התחתון או להיתחבר עם מישהו מהמשפחה ולאט לאט להיתקדם פנימה
מה יכול למנוע מכם להיכנס?
א.להשיג את הטלפון שלנו דרך הספר טלפונים ולהגיד "שלום אתה הלידר של המורטי? אם כן אפשר להיצטרף?
ב.לחפור ב PMS על להיכנס למורטיג.להיות None Rpr's בהכחשה (מכיוון שאני אדמין אני יודע הכל , אז אל תנסו אותי)
ד.לשקר בנוגע לניסיון שלכם ב RP
ה.לעשות DM או כל עבירה על החוקים ולהגיד לי "מה זה מאפיה זה מה שעושים!!
מהם שיטות ההיתקבלות?
א.השיטה הכי טובה היא להראות לנו בתוך המשחק שאתם יודעים לשחק Role Play וככה להיכנס למורטי
ב.לכתוב בפורום Application שאני יעבור עליה ואז אני אבחן אותכם בתוך המשחק
*שני הדרכים טובות , אבל דרך א' תכניס אותכם מהר יותר אבל יקח לכם יותר זמן להגיע אליי...
*לגבי אפשרות ב' , אתם ממלאים את ה"טופס" הבא :
OOC
שם מלא :
פעיל (הרבה בינוני מעט) :
הורחקת מהשרת או מהפורום? :
כמה זמן אתה משחק RP? :
כמה זמן אתה חבר בויגיימס? :
כמה זמן אתה משחק בשרת שלנו? :
ו IC זה בשרת תכירו אותי ..