אוקי אז ככה . המאיפה הלטנית
סיפור חיים :
הסיפור שלנו מובנה משני חלקים אחד הסיפור של מייק והשני הסיפור של לוצ'י
הסיפור של מייק :
מייק גדל בספרד. קנל אח שלו שנתייחס אליו בהמשך .
מייק היה ילד נורמאלי שחונך לפי הדת הנוצרית בבבית הם היו מאמנים גדולים ונהגו לדבר רק לטנית השנים עברו. ועברו ומייק גדל ולא היה לו עבודה. מייק היה עוזר לאבא שלו (לאבא שלו הייתה כנסייה בדרום העיר ) מייק היה עוזר לאבוי והיה מקבל כמה פרוטות לשבוע עם זה הוא היה קונה אוכל החיים בכפר היו קשים ועניים במיוחד .מייק הגיע לגיל 21 והחליט לעזוב את העיר הוא נסע lS העיר הגדולה! הוא שמע סיפורים רבים על הצלחות של אנשים והחליט לנסות את מזלו ולרעתו לא היה קל מייק לעיתים היה יושן לייד הספסל ולעתיים בטוח חדר מדרגות מוזנח למייק להיה כסף ולא עבודה ועם הזמן גם לא אוכל מייק הידרדר לסמיים והיה זרוק ברחובות .ואיבד את הקשר עם מישפחתו ועם האח היקר שלו לוצי כעבור שנה . לוצי החליט לראות מה קורה עם אח שלו אשר זרוק ב LS ללא בית ללא כלום לוצי לקח את הטיסה הראשונה ונחת ב LS ומאז החלו החיפושים לוצי חיפש וחיפש עד שמצא את אחיו ! זרוק בשכונות עוני בן אדם עני ביום ונרקמון בלילה לוצי ניסה להוציא את אחיו מהסמים כעבור זמן .... החיים החלו להראות קצה אור!! סוף סוף הם חזרו לשגירה היום יומית . בהתחלה לוצי ו מייק היו פושעים קטנים האחרים על העברות סמים ממקום למקום גנבת מכוניות והם גיסו צוות עם הזמן לוצי היה בן 25 ומייק היה בן 27 ומאז המצב רק הישתפר הם כבר לא היו החארים על העברת סמים הם היו מבצעים העברות סמים ומסחר בנשק מזה הם היו מרווחים הון ושלחוים למשפחה העניה שלהם בספרד ולאט לאט הם מנסים להישתלט על כל העיר לסחור בסמים לסחור בנשק! ולהסיג צוות גדול הם היו ידועים בכנוי הלטינוס! המאיפה הלטנית . איש אינו יודע אליהם דבר. את זה אתם תיצטרכו לגלות הסוף .
(Boss. )
מייק הבוס הוא הראש של המישפחה חובה לכבד אותו ! ולהקישב לו אך הוא נוטה לאמין שכולם שווים במישפחה שלנו
(under BOos)
היועץ של הבוס המוח השני התפקיד שלו הוא לפקח על העסקים ליעץ לבוס. ולהזיר אותו לפני כל טעות ..
(Deran RANK3)
הוא מין מיתנקש כזה. מחסל ולפמעים עם צריך שומר ראש אישי
(vizo RANK2)
שומר ראש שמור הראש עסוק בלישמור על הבוס ועל אה UNDERBOOS מיחוץ לרכב בטוח הרכב ובאשר המקמות
DRiverRank1)
נהג פשוט אין לו גישה לנשקים ואין לו גישה לפגישות רצח וכ'ו מה שכן הוא נהג שודים שמחכה בחוץ תמיד ויודע לברוח בזמן .
OUTSIDER
הוא מתלמתד הבוס אינו בוטח בו הוא לתקופת נסיון אין לו רנק והוא אינו רשמי .
רכבי המאיפה! :
סוג הרכב:אופנוע
מס' כמות:3
צבע הרכב:חום
מטרת הרכב: נסיעה קלה ממקום למקום או סתם בשביל אה FUN וגם לברחיה מהירה משודים . וכ'ו
סוג הרכב:לימוזינה
מס' כמות:1
מטרה מפגשים סתם לבילוי או לסטטיל =]
סוג הרכב:מסוק.
מטרת הרכב להגיע לפגישות מהר שיחרור חטופים וכ'ו
סוג הרכב:מסחרית
סוג הרכב:סולטן
מס' כמות:3
מטרת הרכב :בריחות מרדפים שודים .
סוג הרכב:רכב של פעם.
מס' כמות:1.
מטרת הרכב :רכב אספונות של הבוס .רק לו יש את הזכות לגעת בו הוא היה הרכב של אבא שלו שהביאו אותו במיוחד מספרד.
הנשקים שלנו:
סוג הנשק:סכין.
הנשק משמש ל:סכין להגנה עצמית לאיום ולמקרה שנימגרו לך הכדורים
סוג הנשק:דיגל.
הנשק משמש ל:שודים ולהריגה מהירה
סוג הנשקMP 5(SMG
הנשק משמש ל:מילחמת מאפיות,פשע,גאנגים.
הבית שלנו .... לא לקחתי האחוזה מפראות למה אנחנו לא המיפשחה הכי עשירה אנחנו מאיפה ממוצעת
השער שלנו
אני מבקש לשים פה GATE אחד וזהוא
המקום במפה :
כניסה לבית אני מבקש לעשות את הפנים של הבית לא קטן עם סלון חשוב מאוד למפגשים . והנה הכניסה אה כן ושלא היה באג עם הכניסה לבית אני שונא את זה
חוקי המאיפה חשוב לקרוא:
בכניסה למאיפה ינתן לך TEST RP על רמה ממוצעת
אין לעשות RK אני לא סובל את זה
אסור לקחת נשק ללא אישור של הבוס דרגה 2+ יכול חופשי
אסור לקחת מכוניות ללא אישור הבוס רק את המסחרית מדרגה 3+ תקחו איזה שאתם רוצים
חסל איסור לצאת למשימות לבד~!! לפעולות או לכול דבר אחר
חשוב לציית לבוס . או ל UNDER
רק מי שיש לו RP של 6/10 מיתקבל
חוקי השרת חובה לא לעבור אליהם בכדי להיות במאיפה/להאישר בה
http://www.szf.co.il/f369/t94626/
חובה לקורא
הוראות לאדמין וכמה הסברים :
קודם כל אני ותיק בסטלה שחקתי בסטלה כבר מלפני שנה שהיא הייתה פעם אולי אתם זוכרםי אותי Leonrdo_famila
את סקנים שאדמין יבחר לא אכפת לי רק שלא היו סקנים של שחורים אני לא בחרתי סקנים כי אני לא יודע מה תפוס ומה לא אבל שאדמין יבחר מה אכפת רק שלא היה שחור
אני מבקש שמאיפה לא תתוכנת בזילזול
אני מבקש שנאחנו נהיה החומים הצבע החום
שיקחתי ב LSRP ואני עוד משחק אה RP שלי זה 10/10 ואתם יכולים לבחון אותי
אממ עם יש עוד משהוא להגיב לי למטה ואני יתקן
אדמין עם יש לך סקייפ תרשום לי בפרטי אשמח לדבר איתך
יום טוב והמשך יום נעים סטלה אחלה של שרת! ואני יתקן אותו מכל אה NONRP שיש בו !
אבל בתכאלס הוא אחלה שרת יום טוב ותודה על הזמן שלכם