אם הוא ראפר הוא לא יכול להיות גאנגסטר כי הוא מפורסם כל הפפרצי עליו יראו שיש לו נשק, הכנסות לא חוקיות. הוא אמור להחליט אם הוא ראפר או גאנגסטר...
50 Cent, Lil Wayne, Fat Joe, Lloyd Banks וכל אלה לא גאנגסטרים הוא אנשים רגילים. לא כל ניגר באמריקה הוא גאנגסטר...
[QUOTE=Tony_Corleone;1082022]אם הוא ראפר הוא לא יכול להיות גאנגסטר כי הוא מפורסם כל הפפרצי עליו יראו שיש לו נשק, הכנסות לא חוקיות. הוא אמור להחליט אם הוא ראפר או גאנגסטר...
ובבלודס אין ראפרים????
הם גם גאנג.
תפסיק לזיין תשכל.
מה לענות בפרטי ?
[quote='$*~™●©Sa[TL]aN®●™~*$;1082052']בואנה אתם חבורה של מוטמטמים!!!!!!!!!!!!!! יודע מה זה בלודז, קריפס מרה סלווטורצ'ה 13? אלה אירגונים בכל העולם בגלל זה קוראים להם Colorado 18 St. Crips, West Side MS 13 USA, LA Middle St. Bloodez בגלל זה!!!! אתה לא יכול להיות זמר ועשיר אם אתה אחד מהם החיים שלהם מבוזבזים ככה זה!!!
[quote=Anna<3;1082242] XD
טוב יאללה כולנו הסאמנו...
שיהיה הבה אנשים אני יעשה על זה מכירה פומבית ו 3 שיציאו הכי הרבה ישכירו חדר ואולי אחד מהם יום אחד יקבל את הבית...
ולאנה נינו עם את רוצה,אני יכל לידאוג לך לשינוי שם את תיברחי מגרני תבואי לגור יחד איתי ונעשה ילדים בסתר טוב???
זו רק הצעה אבל...
מה אני יגיד לכם תיהו נובים אין מה לעשות כלום לא יעזור.... למה שלא שנה שם ל Michael_Corleone תיהיה כושי וראפר מליונר ותיהיה בקריפס. ממש הגיוני לא? כל טמבל אומר רמת ארפי 10 אבל לך לא הייתי נותן 4.
אז ככה קראתי וניסיתי להבין למה אתם רבים אבל אני לא מבין מה הבעיה תהיה שהיא ראפר עשיר שהוא בגאנג
מה הבעיה הגדולה בזה?
ואני הולך להיות השותף שלו הצעתי סכום לא קטן של כסף שאולי אני הספר מאיפה השגתי אותו[לא צ'יטים ואני רציני].