Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 88

אשכול: מטורף לגמרי: סרטון שמתעד את הכלאן WEMADE FOX (קוריאה)

igallagi23 igallagi23 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    igal
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מיכאל אתה זה שחי בבועה אני חייב להגיד לך באמת נראה לך שאצלם זה כמו כל ספורט אחר ??? זה שטויות , אולי זה יותר מפותח אבל זה בכלל לא כמו כל ספורט אחר
    וזה לא בסיסי כמו כדורגל וכמו כדורסל די כבר אתם לחיות בבועה ולחשוב שבאמת הרמה שמראים שם בסרטון מקובלת כל כך בעולםםם

הכי טוב זה לשבת בבית לחרוש כמה שעות טובות כשבא לך כמו שפעם היינו עושים אני וגולן וכל אלה וזהו לא להיות כמוהם

mich4xD mich4xD מנותק Antipathic guy =)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי igallagi23 צפה בהודעה
    מיכאל אתה זה שחי בבועה אני חייב להגיד לך באמת נראה לך שאצלם זה כמו כל ספורט אחר ??? זה שטויות , אולי זה יותר מפותח אבל זה בכלל לא כמו כל ספורט אחר
    וזה לא בסיסי כמו כדורגל וכמו כדורסל די כבר אתם לחיות בבועה ולחשוב שבאמת הרמה שמראים שם בסרטון מקובלת כל כך בעולםםם

הכי טוב זה לשבת בבית לחרוש כמה שעות טובות כשבא לך כמו שפעם היינו עושים אני וגולן וכל אלה וזהו לא להיות כמוהם
    מה פתאום זה לא בדיוק כמו ספרוט אחר שם, כולה אחד מכל כמה אנשים משחק ב STAR CRAFT שם , וכולה יש אנשים שמוחתמים על הסכמם עם איזה חברה גדולה , והם מקבלים משכורת קבועה על זה שהם משחקים במשחק הזה( שהם טובים בו במקרה ) וגם רק שם מביאים גביעים ענקיים ומדליות על נצחונות בטורנירים ותחריות, כי בכל שאר סוגי הספורט לא עושים את זה.
    =]
    http://en.wikipedia.org/wiki/StarCra...al_competition
    תקרא קצת, אולי תבין איזה יחס יש למשחק שם .

נ.ב
    גם הם חורשים את המשחק שבא להם, וגם מקבלים על זה כסף :ם
    וזה לא שאני יודע על STAR CARFT בקוראיה רק מהסרטון הזה, כי בפעם הראשונה שריאיתי אותו הייתי ב WTF מוד :O
    אבל אז חיפשתי קצת באינטרנת ומצאתי מידע מעניין בקשר ליחס ל ESPORTS בקוריאה .
    נערך בפעם האחרונה על ידי mich4xD : 02/11/09 ב 15:31

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    הקנאה אוכלת אותו מבפנים, רואים את זה בכל התגובות שלו :O

הרג אותי שהם מתאמנים במכון כושר ורואים משחקים בסטארקראפט.

ברור שלנו זה נראה מוזר כי אנחנו לא רגילים לראות דברים כאלה, אבל מישהו פה חושב שהם סובלים מזה? לשחק במשחק בצורה תחרותית ולהיות במעמד כוכב על בארצו - לא שונה משום ספורט אחר בעולם לדעתי.

אבל טחנו מספיק מים עם הנושאים של אם זה נחשב ספורט או לא, כאן זה פשוט מדהים כמה הם התקדמו, גם אם הרבה אנשים לא רוצים להיות במצב כזה, זה עדיין יהיה מעולה אם זה יקרה בארץ בעתיד הרחוק (לכל מי שכן ירצה), פשוט צריך לחכות כמה דורות שכל הזקנים ירדו מהשלטון

קיבל לייק
    0 פעמים
    יש עונה חדשה של NIP TUCK לכל מי שרואה BTW
    נערך בפעם האחרונה על ידי mich4xD : 02/11/09 ב 15:40

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    לא דיברתי עליך.

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כל דבר שאין בו משהו חברתי זה של חנונים אין מה לעשות
    במתמטמיקה אתה לומד לבד, במחשב אתה משחק לבד (ואי אפשר לקרוא לאלה שמשחקים איתך חברים כי זה לחיות בבועה)..
    בגלל זה גם כל אלה שקוראים ספרים הם חנונים..
    הסטיגמה של המחשב ככה בגלל שזה ספורט בלי שום קטע חברתי, זה כמו לשחק שחמט

אז כן האנשים שמשחקים כדוריד לפחות פוגשים בני אדם ויש להם קשר חברתי, והשחקני מחשב אין להם קשר חברתי במשחק עצמו

שם פרטי
    igal
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    במתמטמיקה אתה לומד לבד, במחשב אתה משחק לבד (ואי אפשר לקרוא לאלה שמשחקים איתך חברים כי זה לחיות בבועה)..

אז כן האנשים שמשחקים כדוריד לפחות פוגשים בני אדם ויש להם קשר חברתי, והשחקני מחשב אין להם קשר חברתי במשחק עצמו
    ציטוט במקור פורסם על ידי mr_holerious צפה בהודעה
    topic winner again
    הנהה מישהו נורמלי , למרות שאני לא מכיר אותו אני עדיין יודע שהוא משחק והכל אבל עדיין לא חי בסרט ומשחק רק בשביל הכיףף

קנאה?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?! ?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?! ??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!? !!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!? ?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!? !?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?! ?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?! ?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?? !?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!??!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!
    במה אני מקנא במהממהמהמהמהמההממהמהמהמהמהממהמהמהמה?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?!?!??!?!??!?!???!?!?!??!?!?!

מיכאל סבבה אני עדיין חושב שזאת בועה אחת ענקית אבל תהנה לך שם בבועהלנד

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים

די כבר עם הוויכוחים האלה, חאלס כל אחד חושב שהוא יודע את זה 100%, אין דבר כזה די.

כל דבר שתגיד יכול לבוא מישהו ולטעון אחרת, מה בנוגע למרימי משקולות ? דיברת פעם עם מרים משקולות רציני? איזה נושאי שיחה אתה יכול לדבר איתו? מה בנוגע לכל הספורטאים שמפליגים, הם גם נמצאים 24 שעות לבד בדד. מה בנוגע לרוכבי אופניים, רצים למרחקים?

אם תגיד שבתחרויות הם עם אנשים אחרים, גם במשחקי מחשב (לאנים), האימונים שהם עורכים זהים אחד לאחד, משחקי מחשב בתור תחביב אפשר לשחק מהבית, זה לא המקרה המדובר פה, יש פה מלון שלם של שחקנים שזה בערך 40 שחקנים, ככה שזה די פעיל חברתית, בנוסף הם כולם יכולים לתקשר אחד עם השני בנושאים משותפים.

בואו נפסיק להתווכח על זה?

קיבל לייק
    0 פעמים

Wink

לא בדיוק נכון, אני לדוגמא מכיר חברים שלי שבצהרים משחקים CS נגיד , או L4D קקבוצה לכיף, ובערב יוצאים ביחד עם עוד אנשים, אחי יש כל כך הרבה דברים יוצאים מן הכלל : O לא הכל שחור ולבן.
    מיכאל סבבה אני עדיין חושב שזאת בועה אחת ענקית אבל תהנה לך שם בבועהלנד
    לא יודע על מה אתה מדבר אחי, אבל ההבדל בינינו הוא העבודה שאני לא פוסל דבר בגלל שהוא לא מוצא חן בעיני, אלא אני מבין למה הוא קיים ואין לי שום בעיה אם זה, ולעומת זאת אתה מחפש לתת שם\סטיגמה לדבר.
    אותו דבר כמו להיות גזען, ההבנה שלך בקשר לכל מי שמשחק במחשב בצורה מקצועית = חנון, זהה להבנה של אנשים מסוימים לגבי אנשים שחורים , שכל אלו צריכים להיות עבדים :O
    TOV AHI!
    תגיד את זה לאובמה=]

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ועכשיו הזכרתי לעצמי משהו שראיתי ביורוספורט, תחרות בהורדת ידיים: בגלל שכל מי שעוסק בשרירים לא נחשב לחנון, מי ששבר לי את הסטריאוטייפ היה מתכנת מחשבים שהיה שם בתחרות, די בחור גדול, אבל עם תואר שני או שלישי לא זוכר, והוא בסוף ניצח. כאילו פאק, אין שום קשר אחד לשני.

העתיד נמצא במחשבים, הקנאה או המרירות כן אוכלות אותך, בין אם תרצה לקבל את זה או לא, זה העתיד שלך, חכה שתגיע לבחירת מקצוע אחרי צבא.

שם פרטי
    igal
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לדעתי גם מרימי משקולות מקצועניים הם סוג של חנונים .
    וואלה אני מסכים עם מה שאמרת מייק כל אחד איך שהוא חושב , רק לא הבנתי למה קנאה אבל שיהיה .
    מה שתגיד דוקטור מייק אני מריר ומקנא
    כל כך בא לי לענות אבל לא בא לי לקבל באן ..
    נערך בפעם האחרונה על ידי igallagi23 : 02/11/09 ב 16:05

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    איזה עתיד נמצא במחשבים חחחחחח??
    אם יש לזה איזה סיכוי להצליח כתחום ספורט כמו שאתה אומר, זה לא יהיה רלוונטי לאף אחד מכאן כי אנחנו כבר נהיה זקנים
    ודבר שני בארץ שום תחום ספורט לא מצליח, כי זאת מדינה במלחמה ושום תחום ספורט לא מצליח כי אין כסף ואין התעניינות.
    אפילו לא היה ערוץ שישדר כדורגל
    אז אתה עוד מדבר על משחקי מחשב?? ש90% מהאנשים שמשחקים במחשב לא רואים את זה כאופציה (או פשוט לא יודעים במה מדובר אז סתם נותנים דעות) אתה רואה בקהילה הזאת יותר מ4 אנשים שמוכנים לחיות חיים כאלה??
    והכוונה ממש לחיות את זה ולא כמו מה שהולך פה שאנשים חושבים שהם קמים בבוקר משחקים במחשב קצת מקבלים כסף ועוד קצת אשליות..
    זה כמו ההבדל בין כדורגל בשכונה לכדורגל מקצועי

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    ועכשיו הזכרתי לעצמי משהו שראיתי ביורוספורט, תחרות בהורדת ידיים: בגלל שכל מי שעוסק בשרירים לא נחשב לחנון, מי ששבר לי את הסטריאוטייפ היה מתכנת מחשבים שהיה שם בתחרות, די בחור גדול, אבל עם תואר שני או שלישי לא זוכר, והוא בסוף ניצח. כאילו פאק, אין שום קשר אחד לשני.

העתיד נמצא במחשבים, הקנאה או המרירות כן אוכלות אותך, בין אם תרצה לקבל את זה או לא, זה העתיד שלך, חכה שתגיע לבחירת מקצוע אחרי צבא.
    הטעות שלך היא שאתה כל הזמן מערבב בין מחשבים לבין גיימינג
    זה נכון שכל סוג של גיימינג חייב להיות קשור במחשבים, אבל זה לא מחייב הפוך
    העתיד נמצא במחשבים לא בגיימינג, צא מזה
    ואני מבטיח לך שגם ב1000 שנה הקרובים מה שיש בסירטון הזה (שזה עצוב ד"א) לא יהיה בישראל.
    הם מקבלים חינוך שונה, ויש להם גנים שונים
    ומחוץ למשחק הביטחון העצמי שלהם בריצפה

fiDanza fiDanza מנותק טירון
    שם פרטי
    רדו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mich4xD צפה בהודעה
    ראיתי את זה לפני כמה חודשים, זה סרטון אדיר שמראה עד כמה התקדמה המודעות למשחקים ויותר מכך - לשחקני המחשב.
    WE MADE FOX אחד הקלאנים המוכרים בקוריאה ורק לפרגן להם לאיזה רמה הם הגיעו.
    זה אדיר לראות גם את ההשקעה שמשקיעים בהם , תכלס אם היו מציעים לי לחיות ככה, בכיף הייתי הולך וואלה מה עוד צריך בחיים?
    אתה משחק - משלמים לך כסף, מטפלים לך בהכל וגם יש לך שם מכון.
    תאמינו לי שחקני ה STAR CRAFT יותר מפורסמים מכוכבי קולנוע שם: D
    לסיכום, אני מאחל לכל קהילות המשחקים להגיע לרמה כזאת שאנשים יכירו בעובדה שזה כמו כל ספורט תחרותי.

מה זה ילד מחשב? מה אתה וואחש טיפש ?
    זה שאתה משחק קוד 4 עושה אותך ילד מחשב? ואם אתה משחק כדור יד נגיד , אז אתה ילד כדור?
    מתחרה באולימפיאדות מתמטיקה = ילד מת'?
    תצא מהבועה שלך =]
    כן,ואז בגיל 30 מעיפים אותך בטיל! =D
    ממש מדהים,אם הייתי אני ,לא היית עושה זאת,זה הורס את החיים וזה לא נמשך להרבה זמן ^^.

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שיהיה להם לבריאות.. לא הייתי רוצה להיות כמוהם.. ולא הייתי רוצה שהילדים שלי חס וחלילה יהיו כמוהם..
    וזה לא משנה כמה הם נהנים מזה.. וכמה כסף הם עושים מזה וכמה סיפוק זה נותן להם...

sHock sHock מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    סנדלים
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי fiDanza צפה בהודעה
    כן,ואז בגיל 30 מעיפים אותך בטיל! =D
    ממש מדהים,אם הייתי אני ,לא היית עושה זאת,זה הורס את החיים וזה לא נמשך להרבה זמן ^^.
    0_o??

bijjo bijjo מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Roie צפה בהודעה
    שיהיה להם לבריאות.. לא הייתי רוצה להיות כמוהם.. ולא הייתי רוצה שהילדים שלי חס וחלילה יהיו כמוהם..
    וזה לא משנה כמה הם נהנים מזה.. וכמה כסף הם עושים מזה וכמה סיפוק זה נותן להם...
    .....
    <3

שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי fancy צפה בהודעה
    הטעות שלך היא שאתה כל הזמן מערבב בין מחשבים לבין גיימינג
    זה נכון שכל סוג של גיימינג חייב להיות קשור במחשבים, אבל זה לא מחייב הפוך
    העתיד נמצא במחשבים לא בגיימינג, צא מזה
    ואני מבטיח לך שגם ב1000 שנה הקרובים מה שיש בסירטון הזה (שזה עצוב ד"א) לא יהיה בישראל.
    הם מקבלים חינוך שונה, ויש להם גנים שונים
    ומחוץ למשחק הביטחון העצמי שלהם בריצפה
    הבנת הנקרא שואפת ל 0 ??

איפה בתגובה ראית שרשמתי גיימינג? דיברתי על ספורטאי בהורדת ידיים שהוא גם מתכנת, השוואתי סטריאוטייפ בסה"כ אם לא הבנת.

*danidin *danidin מנותק סמנכ"ל שרת סאבוטאג'
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יש פה מגוון דעות מעניינות,
    אם כי איך לומר? חלקם מצומצמות, מאוד מצומצמות,

אגב,
    מייק מזכיר לי את קופרניקוס, כשבמאה ה-16 אמר שכוכבי הלכת סובבים את השמש,
    כולם רצו לרצוח אותו, זה היה פשוט לא מקובל עליהם, רובם התחמקו מהעובדות שהוצגו בפניהם,
    מה בסוף התברר? הוא צדק,
    דעתו הייתה דיעת יחיד מול מאות מדענים ובסוף הוא צדק,
    נכון מייק הוא לא קופרניקוס אבל אתם גם לא מדענים....
    בקיצור, תפסיקו להתפלסף כל אחד מדבר מה"קונכיה" שלו ולכן אי אפשר להגיע לדעות שוות.

(מייק, אנחנו לא מבקשים: "מיטות, משכורת, כבוד, בחורה על השולחן שלנו כשאנחנו משחקים קוד4 וכו')
    סה"כ אנחנו רוצים את הסרבר S&D חזרה,
    פשוט מאז שאין את הסרבר לאנשים יש יותר מידי זמן מיותר להגיב פה

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שיעשו קודם ניתוח לפתוח תעיניים שלהם לפני שהם מנסים להיות מודל למשהו...
    איך הם רואים ככה

נושאים דומים

1. סרטון/סגרו את הפייסבוק
    על ידי Ha[M]us בפורום בדיחות, הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24/08/09, 11:15
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10/03/09, 21:03
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13/02/09, 20:02
eXTReMe Tracker