אהה אתה מכיר אותם? איך אתה יודע שהבטחון העצמי שלהם גרוע? אתה לא, כי זה בדיוק כמו גזענות, אתה עושה הכללה, ולאט לאט ההכללות יעלמו מהעולם ואנשים כמוך וכמו כל האנשים האחרים שאמרו שמי שמשחק במחשב להנאתו הוא חנון, ייחשבו למפגרים![]()
מה שאתם לא מבינים שרוב האנשים שעוסקים במחשבים, סליחה, איך אתם קוראים לזה? "חנונים?" הם אנשים חכמים עם ציונים טובים, עשירים בעתידם, או לפחות בדרגים מדיניים בחירים.. הרי בעתיד הרבה דברים יהיו מבוססים על מחשבים ותכנות, ומי שאומר שלא הוא פשוט מפגר חסר מוח.. זה העתיד, אין מה להילחם, אפשר ללכת עם הזרם, ולקבל כל אחד באשר הוא, או לקרוא להם חנונים, ואז להגיע לגיל 35, ולראות איזה "חנון" שהכרת פעם וקראת לו חנון, ולהגיד: "איך החנון הזה הגיע הרבה יותר רחוק בחיים ממני?"
קורה.
עכשיו שחושבים על זה,תראו אותם,מקבלים כסף על זה שהם נהנים בעצמם.
מי פה לא חולם על דבר כזה?לקבל כסף על לשחק COD4 OR W\E,אני לא חושב שיש פה מישהו שלא רוצה כזה דבר בחייו ואם יש כזה אז הוא פשוט מפגר שאוהב לעבוד קשה.
תכלס מייק צודק .. ולא רק שהוא צודק אני גם חושב שזה באמת דיי כיף .
מה עדיף ? לקרוע ת'תחת באיזה מפעלל ? או לשבת באיזה משרד עם ראש מפוצץ במטלות שצריך לעשות מהר ? תאמינו לי שלא.
חוץ מזה אני יודע שהגיימינג בישראל לא יהפוך להיות כמו מה שרואים בסרטון אף פעם גם לא בעוד כמה מאות שנים.
אבל זה פשוט מדהים לראות כמה כסף ומאמצים אנשים משקיעים בשביל משהו 'פשוט' (שלפחות נראה כך בארץ) כמו מחשב וגיימינג .
ויודעים מה ? לי אין בעיה לסיים בצפר ואחרי הצבא ללכת בתחום הגיימינג חזק .
וחלאס לחוש "ילדי מחשב"
כל מי שבפורום אוהב להיות במחשב ולשחק בכל מני משחקים בין אם זה משחק FPS או משחק אסטרטגייה (WC3 , SC ועוד) .
נערך בפעם האחרונה על ידי qzeey : 03/11/09 ב 21:15
תכלס זה עבודה כיפית בחיים אבל זה לא נראה לי יכול לפרנס בנאדם + משפחה... למי אכפת מה חושבים או מה אומרים... בסופו של דבר לעבוד זה לא כמו ללכת לבצפר, שאתה עובד במשו כל הקטע שאתה אמור לאהוב אותו. אחרת לא היית עובד בו.. אז אם הם נהנים לשחק שישחקו.. אני לא רואה בזה שום דבר פסול חוץ מענייני תשלום
חחחחחחחחחחח צבא בקוריאה הרגת אותי.
ובעניין הילדי מחשב חלאס לתפוס תחת למה להיות ערס לעשן סיגריות ולא ללמוד שנה שלמה עדיף?
כל הנושא הזה סביב גיימינג וכשאומרים שלהיות כל היום במחשב ולשחק זה משהו רע אתה ישר אומר "המחשבים זה העתיד" סבבה מחשבים זה לא גיימינג.
אם היית מפרסם סירטון שרואים עובדי הייטק ומפעל הייטק בקוריאה, לא הייתי כותב את זה
מה הקשר גם נהנה וגם מרוויח כסף
אז להבדיל אני אגיד לך שמישהו מציע לך סמים וגם כסף על כל פעם שאתה מעשן אתה תיקח? אתה גם נהנה וגם עושה כסף
אז זה השוואה קיצונית אבל אותו עיקרון
זה לא בריא להיות כל היום מול המחשב גם אם הם הולכים שעה ביום לחדר כושר ואוכלים רק ירקות...זה לא בריא זה אוטם אותך
אה כן? ילד צריך או כל היום להיות על המחשב או כל היום להיות במחששה ולעשן?
אלה שתי האפשרויות?
אני חושב שכל אחד פה יודע שזה לא בריא כל היום להיות על המחשב וגם לא נכון , כל העניין בחיים זה לדעת מתי להפסיק עם דברים
ולדעת איך לשלב פעילויות במינון נכון.. זה הכל...
אגב לא חסרים ילדים "מעשנים שלא לומדים שנה שלמה" שמשחקים משחקי מחשב...
נובלס חחח נראלי יש את החרא הזה רק בחדרה
זה יפה והכל אבל הם פיתחו אובססיה לגבי המחשב .
כל דבר בחיים שתגזים בו לאחר מכן אתה תדבר על כך וזה ישפיע עליך לטובה או לרעה ויגרום לך לצאת דופן שונה מהחברה...
בכל מקרה זה יפה והכול אבל לא היתי רוצה לחיות במסגרת.
מצטער, אבל זה הסירטון הכי עצוב שראיתי בחיים שלי.
האנשים מסכנים. ישנים שמה בשביל לשחק ולזכות בגביעים...
הדבר היחיד שיש למכבי זה אוהדים }: