בזה יש כשרון מולד והכושר גופני גם גורם ממש חשוב פה
ולעיניין שalmightyz אמר שאין לחץ זה רק בגלל שכמות הצופים שרואים אותך בלאנים הכי גדולים בארץ, זה כמו כמות צופים שיש במשחק
קבוצת נערים ממוצעת בכדרוגל\כדורסל.
שחקן כדורגל יש מסביבו 30 אלף איש במגרש ועוד אלפים שרואים בבית והתקשורת וכל העיתונים זה דברים שגורמים ללחץ.
גם כל הקטע של הכוסיות והכסף זה אותו דבר, בעקרון ברגע שמשחקי מחשב יגיע לרמה גבוהה אז אין שום סיבה שלא יהיה כוסיות וכסף
ואחת הסיבות שלפי דעתי זה הכי מטומטם כל העניין של המקצועיות במשחקי מחשב, זה שחוץ מקוריאה ושחקני מחשב אחרים זה לא מעניין אף אחד..
אפילו שעוד 60 שנה כל העולם ידע מה זה משחקי מחשב, זה עדיין לא יהיה משהו כלכך מיוחד..
כי אפילו שאני שיחקתי בזה, אני לא רואה את עצמי יושב מול הטלויזיה ומסתכל במשחק מחשב.. גם אני לא רואה את עצמי הולך ללאנים וצופה בהם..
ועוד סיבה שלפי דעתי הכי מפריכה את זה שבחיים זה לא יצליח, זה בגלל שמשחקי מחשב כל הזמן מתחדשים ומשתנים..
אז מה קורה ברגע שיש לך את ביתר ירושליים בקוד4 עם הכוכבים ושיש לה את כל המעריצים והכל, אז מה קורה שיוצא משחק שהוא בהרבה יותר טוב?? ולא הכוונה פתאום לעבור לקוד6 שעוד יש הגיון ששחקן סוס בקוד4 יהיה גם טוב בקוד6.. הכוונה למשחק כמו הbattefield שיוצא, שנגיד עכשיו יעברו לזה גם השחקנים של קוד4 וגם השחקנים של סיאס למשל..
ומי שחושב שפשוט ימשיכו לשחק בקוד4 אז הוא טועה.. כי נגיד ברגע שמשחקי מחשב יגיעו לרמה כזאת גבוהה, המפתחות משחקים פשוט יעבדו בטירוף להוציא משחקים כי הם יעשו מזה פול כסף.
כמו שרואים משחקים כמו דום שהם ממש מעפנים יחסית להיום והם לא יכולים להביא תחרות, ככה יקרה גם בעתיד..
כמו שכדורגל וכל משחק אחר הוא בנוי להיות זמני, וכדורגל מקצועי קיים יותר מ100 שנה, איך משחקי מחשב מקצועי ישרדו מאה שנה??
זה מה שאני חושב, אם למישהו יש תשובה הייתי שמח לשמוע