עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון 12345
מציג תוצאות 81 עד 88 מתוך 88

אשכול: מטורף לגמרי: סרטון שמתעד את הכלאן WEMADE FOX (קוריאה)

הסמל האישי של Joly
    Joly Joly מנותק מלך.
    קיבל לייק
    212 פעמים
    כל דבר שמצריך רמת ריכוז מקסימלית בכל רגע נתון נחשב לספורט למשל,
    נהג מירוצים של F1 במשך 70 סיבובים אסור לו לפספס מילימטר בקו הנכון של המירוץ שאם הוא יפספס הוא יזרק מחוץ למסלול ויכול לאבד את המכונית, בלי להזכיר שמהלך המירוץ מופעלות עליו כוחות G גדולים שמצריכים כוח וכושר גבוה.

אותו דבר אפשר להגיד על סנוקר, ששם ברגע ששחקן עושה טעות הכי קטנה, הוא נותן לשחקן השני את האפשרות לרוקן לו את השולחן ולקחת את המערכה (צפו ביורוספורט קצת יש משחקים מעניינים)

ואני יכול להמשיך ככה עם כל דבר שאתם קוראים לו "לא ספורט" כי אתם צרי מוחין ומסרבים לפתוח את הראש ולהבין שבשביל להיות מקצוען במשהו, גם אם זה דבר שולי כמו באולינג צריך להשקיע שעות באימונים, טכניקות, להיכנס לרמות ריכוז גבוהות במהלך משחק וכו'..

אותו דבר על גיימינג מקצועי.. בכל מקרה לא חושב שיש להם ממש בעיות חברתיות כי הם יושנים אחד עם השני, מתאמנים אחד עם השני בחדר כושר, ואפילו יש להם תחדר הירגעות הזה שהם שם ביחד והם כנראה מבלים די הרבה אחד בחברת השני..
    ומה יותר טוב מלהרוויח כסף בדבר שאתה אוהב? וזה מבלי לדבר על פירסום וכל הדברים שנלווים לזה.

אני אישית לא הייתי מסוגל לחיות בדרך חיים כמו שהם חיים בה רק מהסיבה שאני צריך תספייס ותחופש, אבל הרבה אחרים כן....

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    האמת שאני יכול לנהל את הדיון הזה איתכם עד שתקלטו כמה הראיה שלכם מצומצמת, כל דבר שאתם אומרים נוגע רק להתנסות אישית שלכם (מה שאתם מכירים מקוד4, למרות שמדובר במשחק אחר, שלא משתנה כבר יותר מ 10 שנים). אני אסיים את הויכוח הזה, פעם הבאה תנסו לחקור ולהשוות דברים במקום להגיד מה יותר טוב לדעתכם ולחשוב שזה מה שקובע לכולם.

אבל אם היחידים שלא מסכימים איתי זה ילדי בוקקה (שזכו לתואר לא סתם) ואנשים כמו אולמייטי (תקראו פה) אז המצב עוד בסדר.

אני שמח שדני ומיכאל ניסו עוד איכשהו לעזור בדיון, ואני די בטוח שהם לא היו בוחרים חיים כאלה, אבל עדיין יכולים להיות אובייקטיבים כלפי הנושא, מה שכולם מפספסים כל כך חזק. לא נורא, עוד כמה שנים ואותם האנשים ינסו לאתגר את עצמם מול ילדים אחרים בויכוח הזה.

תמיד אתה מביא תירוצים ממש יפים ומשכנעים לכאורה אבל מה התוכן?? לפי מה שאני רואה "אני שמח שדני ומיכאל ניסו עוד איכשהו לעזור בדיון" זה מראה כמה "הראיה שלכם מצומצמת"?? כי אתה מראה פה שאתה מסכים ותומך רק עם החיילים שלך . אז מי המצומצם??
    אני לא ראיתי שום תשובה על מה שכתבתי, ואני לא חושב שאני צודק בהכל, אבל יאללה מייק בוא ותראה לי מהידע הגאוני שלך
    ואם תביא לי מידע מבוסס אני לא רואה שום סיבה למה לא להאמין לך, אבל המידע המבוסס שאתה הבאת הוא אחד לאחד ממה שאני כתבתי

אז כל הילד בוקקה והבדיחות וריאטי שלך לא מצחיקות אף אחד .
    כי זה רק נראה שע"י דברים אחרים שאתה מביא כמו הכתבה ושלילת ילדים כמו ה"בוקקה" (וילי בוגי ויגאל), שהשלילה בגלל שאלה אנחנו וזה לכאורה מובן, וגם מה שהראת על אוראל, או למשל שכל המבוגרים ששוללים משחקי מחשב הם אטומים
    כל הדוגמאות האלו באמת יכולים מאוד מאוד לבלבל

אבל בסוף אחרי ששללת את כולם עם מי נשארת?? ילדים חסרי אופי, כל החרשני מחשב שקשה להם להתמודד עם עצמם, כאלה עם דעות מחולקות, והקומץ הממש קטן שיש לו דעות דומות לשלך.

אבל זה שאני עכשיו בא ושולל אותם זה אומר שאני צודק?? כי בינתיים זה בדיוק מה שאתה עושה

אז עד שאתה לא תבוא ותשלול עם בסיס ולא על בסיס מניפולציות זולות, כל בן אדם עם קצת שכל על הראש יכול לזהות מה שאתה עושה פה
    וזה נקרא בפשטות שטיפת מח
    נערך בפעם האחרונה על ידי Bugy : 06/11/09 ב 02:52

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    תמיד אתה מביא תירוצים ממש יפים ומשכנעים לכאורה אבל מה התוכן?? לפי מה שאני רואה "אני שמח שדני ומיכאל ניסו עוד איכשהו לעזור בדיון" זה מראה כמה "הראיה שלכם מצומצמת"?? כי אתה מראה פה שאתה מסכים ותומך רק עם החיילים שלך . אז מי המצומצם??
    אני לא ראיתי שום תשובה על מה שכתבתי, ואני לא חושב שאני צודק בהכל, אבל יאללה מייק בוא ותראה לי מהידע הגאוני שלך
    ואם תביא לי מידע מבוסס אני לא רואה שום סיבה למה לא להאמין לך, אבל המידע המבוסס שאתה הבאת הוא אחד לאחד ממה שאני כתבתי

כי זה רק נראה שע"י דברים אחרים שאתה מביא כמו הכתבה ושלילת ילדים כמו ה"בוקקה" (וילי בוגי ויגאל), שהשלילה בגלל שאלה אנחנו וזה לכאורה מובן, וגם מה שהראת על אוראל, או למשל שכל המבוגרים ששוללים משחקי מחשב הם אטומים

אבל בסוף אחרי ששללת את כולם עם מי נשארת?? ילדים חסרי אופי, כל החרשני מחשב שקשה להם להתמודד עם עצמם, כאלה עם דעות מחולקות, והקומץ הממש קטן שיש לו דעות דומות לשלך.

אבל זה שאני עכשיו בא ושולל אותם זה אומר שאני צודק?? כי בינתיים זה בדיוק מה שאתה עושה

אז עד שאתה לא תבוא ותשלול עם בסיס ולא על בסיס מניפולציות זולות, כל בן אדם עם קצת שכל על הראש יכול לזהות מה שאתה עושה פה
    וזה נקרא בפשטות שטיפת מח

אתה מצחיק, אתה באמת חושב שאני כזה בנאדם אחרי שדיברת איתי הרבה זמן? אתה חושב שאני מנסה להשיג העדה מהפורום או להרגיש טוב עם עצמי? אתה באמת חושב שאני נהנה לשבור תראש בלהסביר דברים טרוויאלים לטרולים כמוך?

דווקא עם התגובה שלך כן הסכמתי, לרוב, אבל ההבדל היחיד שאתה ניסית לעשות זה להשוות גודל פרופורציה, ספורט אחר שהוא ישן כמו כדורגל (ודיברתי על זה בנושא אחר) מקובל יותר ואי אפשר להשוות לספורט חדש שרק עכשיו מתפתח בשאר העולם.

רשמת מאמר שלם של שורות עם שאלה אחת בסוף, ואתה קורא לי בתור אחד שמורח מילים? לול. ניחא, גם לזה התייחסתי בהודעה שלי, תקרא טוב פעם הבאה:

ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    (מה שאתם מכירים מקוד4, למרות שמדובר במשחק אחר, שלא משתנה כבר יותר מ 10 שנים).
    שאלת איך זה יכול להיות ספורט אם זה משתנה כל כמה שנים, ופגעתי בול בתשובה שלי, ידעתי שאתה משווה את זה לקוד4 כמו טיפש, כולם עושים את אותה הטעות ומשווים את הנושא בוויכוח לקוד4.

קוד4 לא יהיה ספורט בחיים בקצב הזה, לחברה שמפתחת אותו גם אין אינטרס לזה, אז איפה אני מנסה לשטוף לך את המח?

ויפה שאתה קורא לכל מי שמסכים איתי "חיילים" שהם בערך האנשים היחידים שאפשר לסמוך עליהם להריץ קהילה או כל דבר שקשור אליה, אנחנו נראה איך זה יחזור אלייך וינשך אותך מאחורה אחרי זה.

* ואני מרגיש שאתה מנסה לשטוף לי את המוח עם כל הסמיילים האלה, מה אתה מנסה להכניס אותי לשוק?
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל האתר
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    בכל מקרה יש לנושא הזה כל כך הרבה דעות ואפשר לחשוב על זה דרך כל כך הרבה כיוונים ותפיסות שונות ופשוט לא יכול להיות לזה סוף.
    אני פרשתי מהנושא הזה כי זה הגיע מבחינתי למצב שאין לי כבר מה להגיד או יותר נכון כוח להגיב.
    זאת התפיסה שלי לגבי זה וקשה לי לראות בזה ספורט כי חסר לי בזה כל כך הרבה דברים שרק אם יעשו מחקר עקיף עם השוואות על כל פרט קטן קטן אולי יצליחו להסביר את זה בצורה הטובה ביותר...

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים

וזה נקרא בפשטות שטיפת מח
    איך הגעת למסקנה של "שטיפת מוח"?
    בגלל שהוא מציג דעה, זה שטיפת מוח?

על אף שלא באמת רציתי להגיב למה שאמרת עלי,
    אשמח לדעת באיזה הקשר ולהבין את השטות שרשמת...

אתה הגבת לdanidin על זה שהוא אמר בציניות שמרוצים זה גם לא ספורט בהקשר למה שהגיבו מעליו...

באותה תגובה, רשמת 20 משפטים על קוד4 שלא באמת הצלחתי להבין

לבסוף רשמת שאלה (שהיא לא באמת הגיונית) ואתה מצפה שיענו לך עליו? "אני לא ראיתי שום תשובה על מה שכתבתי"

בוגי, אם אתה רוצה שיתייחסו אליך, תנסה להיות קצת הגיוני.

בזה יש כשרון מולד והכושר גופני גם גורם ממש חשוב פה

ולעיניין שalmightyz אמר שאין לחץ זה רק בגלל שכמות הצופים שרואים אותך בלאנים הכי גדולים בארץ, זה כמו כמות צופים שיש במשחק
    קבוצת נערים ממוצעת בכדרוגל\כדורסל.
    שחקן כדורגל יש מסביבו 30 אלף איש במגרש ועוד אלפים שרואים בבית והתקשורת וכל העיתונים זה דברים שגורמים ללחץ.
    גם כל הקטע של הכוסיות והכסף זה אותו דבר, בעקרון ברגע שמשחקי מחשב יגיע לרמה גבוהה אז אין שום סיבה שלא יהיה כוסיות וכסף

ואחת הסיבות שלפי דעתי זה הכי מטומטם כל העניין של המקצועיות במשחקי מחשב, זה שחוץ מקוריאה ושחקני מחשב אחרים זה לא מעניין אף אחד..
    אפילו שעוד 60 שנה כל העולם ידע מה זה משחקי מחשב, זה עדיין לא יהיה משהו כלכך מיוחד..
    כי אפילו שאני שיחקתי בזה, אני לא רואה את עצמי יושב מול הטלויזיה ומסתכל במשחק מחשב.. גם אני לא רואה את עצמי הולך ללאנים וצופה בהם..
    ועוד סיבה שלפי דעתי הכי מפריכה את זה שבחיים זה לא יצליח, זה בגלל שמשחקי מחשב כל הזמן מתחדשים ומשתנים..

אז מה קורה ברגע שיש לך את ביתר ירושליים בקוד4 עם הכוכבים ושיש לה את כל המעריצים והכל, אז מה קורה שיוצא משחק שהוא בהרבה יותר טוב?? ולא הכוונה פתאום לעבור לקוד6 שעוד יש הגיון ששחקן סוס בקוד4 יהיה גם טוב בקוד6.. הכוונה למשחק כמו הbattefield שיוצא, שנגיד עכשיו יעברו לזה גם השחקנים של קוד4 וגם השחקנים של סיאס למשל..
    ומי שחושב שפשוט ימשיכו לשחק בקוד4 אז הוא טועה.. כי נגיד ברגע שמשחקי מחשב יגיעו לרמה כזאת גבוהה, המפתחות משחקים פשוט יעבדו בטירוף להוציא משחקים כי הם יעשו מזה פול כסף.
    כמו שרואים משחקים כמו דום שהם ממש מעפנים יחסית להיום והם לא יכולים להביא תחרות, ככה יקרה גם בעתיד..
    כמו שכדורגל וכל משחק אחר הוא בנוי להיות זמני, וכדורגל מקצועי קיים יותר מ100 שנה, איך משחקי מחשב מקצועי ישרדו מאה שנה??

זה מה שאני חושב, אם למישהו יש תשובה הייתי שמח לשמוע

אף אחד לא ציין שמשחקי מחשב מקצועי ישרדו 100 שנה, או שצריך להשוואות אותו לכול ספורט אחר...
    בסה"כ זה מצב קיים.

אהה רגע, בשביל שזה יהיה ספורט, הוא צריך להיות 100 שנה?

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כתבתי "חיילים" להראות לך שעל ידי שלילה של אנשים אחרים אתה לא משיג כלום, וזה לא אומר שאתה צודק.

ויש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא איפה בדיוק כתבתי על קוד4?? הבאתי את קוד4 כדוגמא, אבל מצד העקרון, כל הזמן המשחקים מתפתחים ומגיעים לרמות גבוהות יותר אני לא מבין איך אפשר לנהל קריירה על סוג "ספורט" כזה לא יציב

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כתבתי "חיילים" להראות לך שעל ידי שלילה של אנשים אחרים אתה לא משיג כלום, וזה לא אומר שאתה צודק.

ויש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא איפה בדיוק כתבתי על קוד4?? הבאתי את קוד4 כדוגמא, אבל מצד העקרון, כל הזמן המשחקים מתפתחים ומגיעים לרמות גבוהות יותר אני לא מבין איך אפשר לנהל קריירה על סוג "ספורט" כזה לא יציב
    אני מבולבל... הייתי בטוח שהדיון הזה הוא על "סוג ספורט" כזה

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כן אבל אני לא מבין איך אפשר לנהל קריירה אם זה לא יציב ולא יכול להיות יציב..

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון 12345

נושאים דומים

1. סרטון/סגרו את הפייסבוק
    על ידי Ha[M]us בפורום בדיחות, הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24/08/09, 12:15
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10/03/09, 21:03
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13/02/09, 20:02
eXTReMe Tracker