Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 42

אשכול: אופנוע של חבר R1

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    למה אתה חושב ככה? אני מודע לזה ומקבל את זה על עצמי

טעות אחת על אופנוע כזה = מוות

אחרת לא הייתי אומר שאני נוסע על אוטו בגשמים (כי זה נחשב מעפן בעיני אופנוענים אחרים, לך תבין.......)

יש לך רישיון על אופנוע? אני לא מנסה לצאת עלייך אבל יש משהו מדהים בהרגשה הזאת בשבילי, בגלל זה אני שואל אם אתה או מישהו מכיר את זה. לא מזמן למדתי להשכיב בפניות וזה פשוט אחד החוויות הטובות בעיניי, עד כדי כך שזה שווה לסכן את החיים (בתנאי מזג אוויר טובים) בשביל זה.

תטה את הגוף שלך החוצה ולצד על גוף שנוסע במהירות גבוהה, תגיד לי אם זה לא שווה את זה אחרי שאתה חוזר ומתיישר.

(איפה Animor שיצדיק אותי איפה !)

xytek9 xytek9 מנותק E-Gangsta
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי *danidin צפה בהודעה
    לא יודע איפה אתה גר,
    אבל אצלנו בירושלים לערבים יש האופנועים הכי קטלנים,
    אתה גר כנראה באיזה התנחלות, רגיל לערבים וחמורים בלבד,
    ופוגי הוא בכלל לא ערבי,
    בחיים שלי לא ראיתי ערבי עם אופנוע בירושלים, אתה זיין שכל
    דבר שני פוגי ערבי..

Keynan- Keynan- מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    asdf
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    למה אתה חושב ככה? אני מודע לזה ומקבל את זה על עצמי

טעות אחת על אופנוע כזה = מוות

אחרת לא הייתי אומר שאני נוסע על אוטו בגשמים (כי זה נחשב מעפן בעיני אופנוענים אחרים, לך תבין.......)

יש לך רישיון על אופנוע? אני לא מנסה לצאת עלייך אבל יש משהו מדהים בהרגשה הזאת בשבילי, בגלל זה אני שואל אם אתה או מישהו מכיר את זה. לא מזמן למדתי להשכיב בפניות וזה פשוט אחד החוויות הטובות בעיניי, עד כדי כך שזה שווה לסכן את החיים (בתנאי מזג אוויר טובים) בשביל זה.

תטה את הגוף שלך החוצה ולצד על גוף שנוסע במהירות גבוהה, תגיד לי אם זה לא שווה את זה אחרי שאתה חוזר ומתיישר.

נהגתי על אופנועים ואני מבין אותך באיזהשהוא מובן, בכל זאת אני לא הייתי מסכן את החיים שלי בשביל הנאה מהסוג הזה, אם אתה מודע לרמת הסיכון הכל כך גבוה הזאת ובמיוחד עכשיו כשהחורף הזה גשום במיוחד, אין לי מה להגיד לך חוץ משתהנה ותהיה זהיר ככל שאתה יכול.
    ראיתי חברים שלי מתהפכים על אופנועים וניצלים בנס, אני נוהג על מכונית וכמובן שאני לוקח בחשבון שנהיגה זה דבר מסוכן על כל דבר, אבל פי כמה וכמה בחורף עם אופנוע ובמיוחד הדברים שאתה מראה פה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Keynan- : 06/11/09 ב 19:43

שם פרטי
    asdf
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי xytek9 צפה בהודעה
    בחיים שלי לא ראיתי ערבי עם אופנוע בירושלים, אתה זיין שכל
    דבר שני פוגי ערבי..
    חחחח עלק ערבים עם אופנועים קטלניים, הדבר הכי רחוק שראיתי זה אופניים ממונעים אצל ערבים חח
    תבין שלערבים אין כסף לסובארו פשע אתה רוצה שיביאו אופנועים?

animor animor מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    כאן

אני דווקא אהבתי לרכוב בגשם, יש בזה משהו משכר, כמו שלפעמים אנשים שרוטים רצים בגשם בשביל הכיף. גם החלקות זנב יכולות להיות כיפיות, אם אתה לא נלחץ ולומד לשלוט בהן... חוץ מזה, אז הייתי אדוק וסירבתי לנסוע בפחיות. נראו לי נחותות ועלובות עם הוישרים, החימום והגלגל"ץ...
    אופנוע ספורט הוא חוויה חזקה ביותר (אם וכאשר תעלה ל-600 בטח תבין את זה ביתר שאת), אבל הבעיה היא לא טעות --> מוות, אלא טעות --> פגיעת ראש+שיתוק/קטיעות גפיים. קרה לחברים טובים שלי, זה הדבר היחידי שגרם לי להבין שלא לעולם חוסן. שגם אם אני מיומן, זהיר, ובעל תעודות מקורסי רכיבה מתקדמים, הכול יכול להתהפך עליי ברגע.
    למרות כל ההסברים הרציונליים, אני עדיין מכור וצריך להחזיק את עצמי לפעמים לא לחזור לרכיבה. לא נראה לי שאני אפטר מזה מתישהו.
    הנה תזכורת ליום שמח:

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פייייה עוד כלי הFZ

שם פרטי
    asdf
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי animor צפה בהודעה
    כאן

אני דווקא אהבתי לרכוב בגשם, יש בזה משהו משכר, כמו שלפעמים אנשים שרוטים רצים בגשם בשביל הכיף. גם החלקות זנב יכולות להיות כיפיות, אם אתה לא נלחץ ולומד לשלוט בהן... חוץ מזה, אז הייתי אדוק וסירבתי לנסוע בפחיות. נראו לי נחותות ועלובות עם הוישרים, החימום והגלגל"ץ...
    אופנוע ספורט הוא חוויה חזקה ביותר (אם וכאשר תעלה ל-600 בטח תבין את זה ביתר שאת), אבל הבעיה היא לא טעות --> מוות, אלא טעות --> פגיעת ראש+שיתוק/קטיעות גפיים. קרה לחברים טובים שלי, זה הדבר היחידי שגרם לי להבין שלא לעולם חוסן. שגם אם אני מיומן, זהיר, ובעל תעודות מקורסי רכיבה מתקדמים, הכול יכול להתהפך עליי ברגע.
    למרות כל ההסברים הרציונליים, אני עדיין מכור וצריך להחזיק את עצמי לפעמים לא לחזור לרכיבה. לא נראה לי שאני אפטר מזה מתישהו.
    הנה תזכורת ליום שמח:

http://eliad.org/viewer.php?id=1257579469.jpg

הבעיה היא לא מה הטעות שווה, אלה שהטעות לא תלויה בך, באוטו עוד אפשר לעשות משהוא, באופנוע זה כמעט בלתי אפשרי, מהשניה שאתה מאבד שליטה(דבר שמאד מאד קל באופנוע, אבן מסכנה על הכביש ואתה מתהפך) אין דרך חזרה!.
    מצטער אבל אנשים כמוך זה האנשים שעשו את התאונות הכי גרועות בעיקר בגלל המשפט שהדגשתי..,
    אתה חושב שאתה שולט על משהוא אבל אני מצטער לאכזב אותך, אתה לא שולט על כלום!
    גם אם הצלחת 200 פעם לעשות סיבוב בגשם, יכול להיות שבפעם ה201 אתה תתהפך חס וחלילה, וזה ממש לא תלוי ברמת הנהיגה שלך.

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Keynan- צפה בהודעה
    הבעיה היא לא מה הטעות שווה, אלה שהטעות לא תלויה בך, באוטו עוד אפשר לעשות משהוא, באופנוע זה כמעט בלתי אפשרי, מהשניה שאתה מאבד שליטה(דבר שמאד מאד קל באופנוע, אבן מסכנה על הכביש ואתה מתהפך) אין דרך חזרה!.
    מצטער אבל אנשים כמוך זה האנשים שעשו את התאונות הכי גרועות בעיקר בגלל המשפט שהדגשתי..,
    אתה חושב שאתה שולט על משהוא אבל אני מצטער לאכזב אותך, אתה לא שולט על כלום!
    גם אם הצלחת 200 פעם לעשות סיבוב בגשם, יכול להיות שבפעם ה201 אתה תתהפך חס וחלילה, וזה ממש לא תלוי ברמת הנהיגה שלך.
    באמת?

animor animor מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מצטער אבל אנשים כמוך זה האנשים שעשו את התאונות הכי גרועות בעיקר בגלל המשפט שהדגשתי..
    אתה לא מכיר אותי, אתה לא מכיר את אופי הרכיבה ש(היה) לי. אל תיקח משפט אחד, תוציא אותו מהקשרו ותנסה לסווג אותי לפיו. המציאות מעט יותר מורכבת מזה.
    אפשר לשלוט באופנוע. זה מצריך למידה, מיומנות, תרגול וקור רוח.
    אפשר גם לצמצם מאוד סכנות סביבתיות. זה דורש ריכוז גבוה, עירנות ותכנון מקדים.

אני מסכים בהחלט שלא ניתן לנטרל לחלוטין כל גורם סכנה שהוא (חיצוני או פנימי), לכן בסופו של דבר כל אופנוען מחליט עבור עצמו האם הסיכון שווה את ההנאה והריגוש. באופן אישי, אני החלטתי שהסיכון רב מדי. ההחלטה הגיעה די בקושי, לאחר 6 שנים אינטנסיביות של רכיבה וביקורי בתי חולים אצל חברים שנזהרו קצת פחות מדי או שנתנו לאגו שלהם להכתיב להם את אופי הרכיבה.

ממה שאתה רושם אני לא יודע אם רכבת על אופנוע ספורט, אולי גם יתמזל מזלך ולעולם לא תתמכר לזה. אבל זו גם הסיבה שקשה לך להבין.
    אני אצטט את אנתוני הופקינס בסרט "The World's Fastest Indian":

"בחמש דקות על אופנוע כזה, שטס מהר, אתה חי יותר ממה שאנשים מסוימים חיים במשך כל ימיהם".
    נערך בפעם האחרונה על ידי animor : 07/11/09 ב 00:49

שם פרטי
    asdf
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kimi צפה בהודעה
    באמת?
    ניראה לי שהגיע הזמן שתתבגר, אתה אמור להתגייס בקרוב לא?

han han מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תשלם לי ואני לא נוהג על דברים כאלה... מסוכן רצח..
    מייק בטח חושב שעם הקורסים האלה שהוא לוקח על נהיגה זהירה הוא יכול למנוע תאונות, אבל אני לא רוצה לאכזב אותו אז אני אשתוק..
    מזל שאני לא היחיד שמעדיף לנסוע על טויוטה קורולה משעממת מאשר על אופנועים מסוכנים ולהיראות כמו ערס (אהמ גל של אנשים שיתחילו לריב איתי על זה)

שם פרטי
    asdf
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי animor צפה בהודעה
    אתה לא מכיר אותי, אתה לא מכיר את אופי הרכיבה ש(היה) לי. אל תיקח משפט אחד, תוציא אותו מהקשרו ותנסה לסווג אותי לפיו. המציאות מעט יותר מורכבת מזה.
    אפשר לשלוט באופנוע. זה מצריך למידה, מיומנות, תרגול וקור רוח.
    אפשר גם לצמצם מאוד סכנות סביבתיות. זה דורש ריכוז גבוה, עירנות ותכנון מקדים.

אני מסכים בהחלט שלא ניתן לנטרל לחלוטין כל גורם סכנה שהוא (חיצוני או פנימי), לכן בסופו של דבר כל אופנוען מחליט עבור עצמו האם הסיכון שווה את ההנאה והריגוש. באופן אישי, אני החלטתי שהסיכון רב מדי. ההחלטה הגיעה די בקושי, לאחר 6 שנים אינטנסיביות של רכיבה וביקורי בתי חולים אצל חברים שנזהרו קצת פחות מדי או שנתנו לאגו שלהם להכתיב להם את אופי הרכיבה.

ממה שאתה רושם אני לא יודע אם רכבת על אופנוע ספורט, אולי גם יתמזל מזלך ולעולם לא תתמכר לזה. אבל זו גם הסיבה שקשה לך להבין.
    אני אצטט את אנתוני הופקינס בסרט "The World's Fastest Indian":

"בחמש דקות על אופנוע כזה, שטס מהר, אתה חי יותר ממה שאנשים מסוימים חיים במשך כל ימיהם".
    תשמע, אולי אני באמת לא אבין את רמת ההנאה ברכיבה על אופנוע ספורט, אבל אני כן אבין את רמת הסיכון, כל כך הרבה תאונות והרוגים בגלל אופנועים, פשוט עצוב לי לשמוע את זה.
    אבא שלי רכב הרבה על אופנועים ואולי הוא שטף לי ת'מוח ואולי לא, ואולי זה לטובתי ואולי לא, אבל אני בחיים אני לא אנהג על אופנוע בכביש.
    אמרתי את זה ואני אומר את זה שוב, אם ההנאה הזאת כל כך גבוה שאתה מוכן לסכן את החיים שלך בשביל זה, תעשה את זה, כל מה שנותר לי להגיד זה שתזהר ככל שאפשר ואני באמת באמת מקווה שהאופנוע לא יגרום לך או לרוכבים אחרים שום נזק.
    כמובן שאתה יכול לצמצם את רמת הסיכון אבל באופן יחסי גם אם תוריד את רמת הסיכון בחצי, זה עדיין לא יתקרב לרכב 4 גלגלי, אני לפחות מקווה שאתה מבין את זה.

שם פרטי
    asdf
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי han צפה בהודעה
    מזל שאני לא היחיד שמעדיף לנסוע על טויוטה קורולה משעממת מאשר על אופנועים מסוכנים ולהיראות כמו ערס (אהמ גל של אנשים שיתחילו לריב איתי על זה)
    לפי מה שאני זוכר אתה עוד לא בגיל של רישיון אבל בהצלחה? חח

han han מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חצי שנה לתיאוריה אז יש תכנונים^^

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ניראה לי שהגיע הזמן שתתבגר, אתה אמור להתגייס בקרוב לא?
    שאלתי... הרי מה שאמרת די חדש...

REDEMPTIO REDEMPTIO מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    z1x אתה מרמת אביב?

REDEMPTIO REDEMPTIO מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא קראתי פה הכל אז יש מצב שסתם יצאתי טמבל

han han מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אפרופו אופנועים, עכשיו ראיתי בחדשות, רוכב בן 30 נהרג בתאונה על האופנוע שלו... :/

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    רוכב האופנוע שנהרג בצפון בתאונת הדרכים החזיתית עם מכונית פרטית הוא מוחמד ראשיד, בן 30, מנעורה

????? לפי מה שהבנתי הוא עבר לנתיב הנגדי ונכנס ברכב שבא ממולו, למה ????

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי chesQuido צפה בהודעה
    לא קראתי פה הכל אז יש מצב שסתם יצאתי טמבל
    באדוק
    תביא SA

נושאים דומים

1. [המלצה] טראק של חבר שלי
    על ידי Spit-Fire בפורום מוזיקה אלקטרונית
    תגובות: 7