היה קל
היה קל
הם קלאן של 1על1 2על2 בקאמפ
למה אתה אומר להם ככה אלי זה בגלל שגירד לו באוזן אז הוא עשה שם חור והכאבים הפריעו לו כל המשחק...
אליעד למה כ"כ קשה למצוא אותך :|
חחחחח
יפה איבו.
תשמע אלי יש משהו במה שאתה אומר, באמת שאחרי הפאוז הזה הרגשתי בהם איזשהי ירידת מוטיבציה.
הקטע שאיכשהו הכניס להם תקווה במשחק הזה היה כשדביר שם לך צליפה במידל בבקסטאון אז הוא דפק שם צרחה "איזה שחקןןןןןן!!!!" שהקפיצה להם את האנדרנלין בצורה מטורפת.
בכל מקרה הם לא הגיעו למשחק היום, מיתר אשמה בהכל.
היה בסדר.......
אם לא שמתם לב אתם הייתם אלו ששיחקו בקאמפ...לא משנה באיזה שלב במשחק היו שניים בבייס תמיד.
משחק חלש, פעם הבאה.
נערך בפעם האחרונה על ידי Almightyz : 14/11/09 ב 19:18
איך אתם נהנים לשחק בצורת משחק כזאת אני לא יודע אבל תהנו
משחק חלש ממש שלנו
אוראל ודביר נורא מצחיק לשמוע את זה ממכם חחחחחחחחחחחחחחח
עידן משחק הרבה פעמים קאמפ..שאר איויאו ממש לא..BTS..אוראל?אתה כל BAX מידל קומה שלישית בודק מה שלום היונים..דביר אתה בכלל אין מה לדבר..אבל הכי הכי זה חן אנדר..הוא יוצא מהמפה מרוב הקאמפ..ויונה עליו בכלל לא נדבר..בבליסטר הוא מוכן לא לשים פצצה להשאר במידל גם 4 דקות עד שתבואו
חחחח ניב תעשה טובה אין לך זכות לדבר עליי, יש תרגיל שנקרא "טיקו" על שמך.
GG EVO
ניב אתה צריך להבין שיש דבר אחד שהוא סיגנון משחק של קבוצה ויש תפקידים מסויימים שכל אחד מבצע.
למה אני מתכוון? אצלנו בדרך כלל מי שצולף זה עידן או אלי למרות שבכיף גם אני יכול לצלוף כמוהם אם לא יותר טוב ואני בדרך כלל זה שנלחם פנים מול פנים או בא לאנשים מאחורה ומהצד בזמן שהם עסוקים נגד מישהו אחר. ואם עידן נשאר אחרון אז מה לעשות הוא ישחק לאט ויעשה hit and run כדי לקחת את הקבוצה השנייה לאט לאט.
סגנון משחק של הקבוצה בכללי זה משהו אחר ובדרך כלל אנחנו מאוד אגרסיבים אנחנו לא מחכים לשנייה האחרונה וישר נכנסים פנימה לפעמים גם עד כדי טמטום. לעומת זאת לדוגמה הקלאן שלך בתקופה שעוד הייתם פעילים שלקחתם הכל לאט לאט וחיכיתם לסוף הסיבוב בשביל להטמין \ להיכנס למרתף או שחזרתם בבליסטר לקחת עוד רימונים מהבסיס שהייתם טרוריסטים.
שbtS יהנו מהסגנון משחק שלהם ואנחנו נהנה משלנו. gg no garga no win?
:O
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
אותי משגע שכולכם מדברים על הסגנון משחק שלי חחחחח מתי שיחקתי קאמפ ? אני כל הזמן זז חחח פשוט כל הזמן שיהיה תהנו מהניצחון שלכם איבו
GG EVO
אתם כל כך צודקים בקטע של "איזה שחקן"
אם עכשיו יכנס אסף לCW ויהרוג את עידן באיזה HS פוקסי כזה ישר חן יצעק כמו מטורף...
ולדעתי עידן גם לך לא חסר קאמפ...אני יורה בך כדור אתה מקיף תמפה 20 פעם בלי לעצור להשתין אפילו...
וBTS אכן משחקים קאמפ מטורף...
אוראל בBAX זה מפחיד כמה שהוא לא זז=\