BTS קאמפרים פחד אין מה לדבר
וניב היום איבו שיחקו יחסית לאט אבל גם הסרבר היה מלא לאגים וזין כזה חחח והכי הרג אותי שאליעד ניטרל תפצצה ב0.0000001 שניות זה הרג אותי חחחח
BTS קאמפרים פחד אין מה לדבר
וניב היום איבו שיחקו יחסית לאט אבל גם הסרבר היה מלא לאגים וזין כזה חחח והכי הרג אותי שאליעד ניטרל תפצצה ב0.0000001 שניות זה הרג אותי חחחח
סתום ת'פה שלך ילד מפגר, טוב שלא שיחקתי לבד על שתיים וגם עליתי לגג כדי להחזיר ראונד חרטא שלאלכס התנתק האינטרנט.
למה לזיין את השכל, אני שונא את זה.
כשאני אומר שהם שיחקו מסריח אני מתכוון לזה שתמיד תפסתי מישהו מאחורי B זורק רימונים וכל ראונד עשרים רימונים מתעופפים להם במפה מהצד שלהם...
אחד עומד לי בבייס זורק רימונים לסיילו כמו מיסכן...
gg eVo
מה הקשר עשיתי קטע נחמד קשה לפרגן ?
תכלס הדבר שהכי צחקתי ממנו במשחק זה שעידן נשאר לבד על 4 מאיתנו
הוא נכנס לA אני הייתי מידל קומה 3 אני מסתכל על A מסביב ואשכרה כולם פחדו להיכנס אליו חחחחח זה היה חזק עד שאחד תפס תאומץ וכולם נכנסו חח
מעניין מי היה האחד הזה ועל כמה HP כולם היו...
באמת שאני לא יכול לשמוע את זה ועוד משחקנים וותיקים קאמפר לא קמפאר פשוט עצוב..
זה חלק גדול מהמשחק קאמפ מי שלא רוצה קאמפרים שיעבור משחק .
שמע אני לא מדבר באוויר לעומת זאת אתה כן
אני לא אמרתי שלא ירדנו לקאמפ בראפיד ולזה שירדנו יש סיבה שכל CW נגד איבו הם יורדים לקאמפ שחן רוצה לקחת ראפיד
ושאני אמרתי לך שאני לא הייתי בA יותר מ3 ראונדים אני מתכוון לזה אולי חן שיחק קאמפ מגעיל או משהו כזה
אבל אני לא משחק ככה די לחיות בסרט
וחאלס עידו אל תזיין תמוח
gg eVo פירוק אחושרמוטה 2/11 אפילו אני לא עושה דבר כזה אוראל תיהיה בריא
אז הנה אני אומר לך פעם חמישית ולכל אלה שלא יודעים לקרוא דיברתי על עצמי
אני .. אני .. אני .. אני ממש לא קאמפר ולכל הניב והשאר שבוכים שאני כן זה כי הם לא רואים תצורת משחק שלי
אני משחק COD אני רואה שהורגים אותי ועומדים לי במקום מסריח ואני מתעצבן אחרי שניה שמראים ת5 שניות של איך הוא הרג אותי אז אני מבין שזה לא קאמפ
פשוט חלק מהמשחק הוא הגיע למקום אחרי תזוזה כמו שלי קורה כל הזמן
אז קאמפר אני לא
האמת כואבת שאני יותר טוב מבינינו אה ? :]
אתה בחיים לא תהיה ולא היית יותר טוב נאי מקווה שתפנים את מתישהו
כמה פעמים קיבלת בראש בחיים שלך אתה תמיד תישאר במשחק הזה ותמיד תחרוש ותמיד אני יפרק אותך
אתה וכל הקלאן המשחק שלך שתקבלו פעם אחת קאמפ אמיתי תתחילו להבין שאתם פשוט עלובים
תחייה באשליות אני מקווה שתתעורר מהסיוט כי אם לא הכאפה שלי תגיע
אלידורררר תפסיק לצאאתת חרבבןןן יואוווווווווו......
אני מחכה לתגובה של דביר![]()
עידן מזה הגועל נפש הזה מתחת לחתימה ... מזה כל הסמלים האלה תגיד לי