בטח זה עשה לך מלבן כזה עם סיסמה
במקום לעשות להרשם הייתה צריך לעשות צא מהחלון או סגור חלון
בטח זה עשה לך מלבן כזה עם סיסמה
במקום לעשות להרשם הייתה צריך לעשות צא מהחלון או סגור חלון
קודם כל תרגיע.
דבר שני אתה מנצל את זה שאין אנשים ואז אתה שודד חופשי ועושה כסף זה למה אתה מסודר בכסף.
אז תהנה קצת מ LOCK כי זה מגיע לך.
תגיד אתה לא חושב שהגזמת?
Yakir_Ashcennnnzi
Yakir_Ashcennzi
Yakir_Ashcenzi
Yakir_Ashcnnnnnzi
וזה ממשיך לעוד 20 כאלה לפחות..
מה בגלל שקיבלת לוק סיבה להציף ת FTP ביוזרים?חכה לתגובה שלי / של מתן.
הלוק ירד , בגלל ששדדת בלי אישור את ה 7 - 24 אופס לך חצי מהכסף בבנק. ( 495482 = > 247741 ).
ואל תציף ככה ביוזרים בפעם הבאה לקח לי שעה למצוא אותך ב FTP , ואל תגיד שזה לא אתה זה הIP שלך ואותה סיסמא להכל..
גל אתה יכול להוריד לי תלוק? הוצאתי כסף מהבנק וחטפתי באן
ניראה לי אני יודע מה זה רגע אבל אחריי שאתה מיתחבר ישר אתה מקבל קראש?
תיזהר עם הספאם פה..
קרה באג ב FTP אם היית קצת מסתכל היית רואה את זה פה -
http://www.szf.co.il/f369/t110186/
אז אתה כנראה אחד מה 7 זה הכל..
תן לי תמונה של הסטאטס אני יחזיר לך סטאטס וזהו..
גם לי זה קורה!
זה משהו לא בסדר
הכתיבה מערערת את המישחק ומפילה אותו איך שהוא
תודה באמת שעוזרים רק חבל שזה אחרי שאני מתעצבן ועובר על החוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(כנראה זה הדבר היחיד שיגרום לעזרה בפורום הזה)
נ.ב מאיפה אני יביא את התמונה של הסטאט אם זה כבר התאפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז צריך לעשות משו
שם בשרת:Moshe_Shitrit
אדמין שהביא את הבאן:Ryan_Lucas
לדעתי קיבלתי באן על :דבר ראשון לא עשיתי כלום ,פשוט היה לי מין באג שלא ראתי אף אחד וגם מכוניות ואז חבר מהסרבר אמר לי ששתי אנשי משטרה עם אוטו רודפים אחרי ואז נכסתי ויצאתי מהמשחק ואז ראתי שיש שוטרים הם חשבו שאני גנב מכוניות ושמו לי באן
אייפי שלי:79.176.62.252
הערות:כאן אני יכול לארות לכם שהאדמין ביקש ממני שוחד ואני רציתי להביא לו ואז קיבלתי באן.
לול הוא לא אדמין בכלל -_-
מי נתן לך באן ? אני לא רואה שנתנו לך בתמונה
כל הכבוד אחי תודה שאתה מתלונן נדאג לטפל בהם.
![]()
ביממה האחרונה לא נכנסתי לשרת והסיבה היא בנושא הבא "http://www.szf.co.il/f371/t110241/"
לפני 5 דקות נכנסתי לשרת וזה מה שהיה כתוב "you are banned from this server"
תמונה:
מה יש לשרת המפגר הזה שכל כמה שעות יש בו באגים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תחבא את המודם ואם יש ראוטר גם את הראוטר ותדליק.
תנסה שוב להתחבר לשרת.
אחי יש לי באן שאני נכנס למשחק רשום באן
סבבה אני לא ישחק ומשחק יותר בשרת המאפן הזה פיתאום מאפסים לכולם את המכוניות תישאל את האדמינים שלא הישתמשתי בציטים ואתה וכל השרת המזדיין הנונים האלה יכולים ללקלק לי את הביצה אני בא לעזור לכם וזה ואתם אומרים אני ציטר מאפסים את המכוניות אז לכו זדינו המכוניות זה מה שהשיר אותי בשרת שלכם אבל עכשיו אין לי מה אני ילך לVGAMS INFIMTY מוד יותר טוב RP יותר טוב ובלי AP משריח נותן למאפיה שלי כלא בגלל שהרגנו ל את הגנג המיסכן ואז עושים DM בכל אומרים לך ואתה לא מתיחס אז לך זדיין אתה וכל האדמינים הAP חוץ מCLARCK PIT הוא האדמין היחיד הטוב ולמנהלים מתן וגל תיראו שבסוף לא יהיה לכם אנשים יותר בשרת בגלל AP ונונ
אז תתחילו לסנן אדמינים ולשים רק כאלה שיודעים לשחק RP ושלא ישתמשו בכוח שלהם כאדמין כמו המיסכן שרשם את התגובה כבר הפסדתם אותי ועוד 2 חברים שלי שאני הבאתי לשרת בגללו אנחנו הולכים אז בקיצור בלי להוסיף הרבה אבא שלך הומו ושרת מיסכן שלא ישארו עוד אנשים בשרת הזה עם זה ימשיך להיות ככה ביי נונים ביי AP וסוף סוף שרת נורמאלי כמו LSRP