כי לא שמתי לב (הייתי האדמין היחידי בשרת) סורי :\ יותר מדי רפורטיםו/askq
כי לא שמתי לב (הייתי האדמין היחידי בשרת) סורי :\ יותר מדי רפורטיםו/askq
לכל אלה שחושבים שהם נונים..
אתם לא מבינים בשיט בארפי..
נכון שהם העתיקו מ LSRP, אז מה ?
גם Aztecas יש במלא שרתים והעתיקו מLSRP , גם sur side surneos העתיקו מLSRP , גם Latin Kings העתיקו מLSRP
כמעט הכל העתיקו מהם אז מה.. וגם TFB, עושים קרבי נבוטים אני אישית עשיתי איתם פעמיים שקרב נבוטים זה נחשב ארפי טוב כי עושים את זה מלא בLSRP , ובישראל בקושי עושים את זה .. לפי דעתי TFB רק מעלים את הרמה של השרת , גם יש להם 2 אדמינים שמשגיחים ולא מקבלים כל אחד, (גם אני הייתי אצלהם פעם , Charles_Smith ) וגם יש להם שפה כמו שצריך של גנגסטרים.
ואני לא חושב שהם יעשו DM בלי סיבה.. 100% עשיתם להם משהו קודם..
הסוף D:
נווווווווווווווווווווווו כברררררררררררררררררררררררררר
תודה אחי סתכלו זה ילד גבר הוא יודע לזרום עם כל דבר ולעשות מכל דבר RP ואם ירו בכם 'אוי אוי אוי' אפילו אם זה מישהו בלי סיבה מיוחדת אני לא יתחיל לבכות ואני אישית לא יברר מי עשה לי אתזה אני יעשה מזה ארפי (ארפי לא שווה קראק אלה שווה להוציא גם נשק להתחיל איתו גם קרב.. מה רע?!
וסתכלו בLS:RP הWBF עשו DriveBy על BlackRow ככה חיפשו אותם קצת בעיר בסוף הגיעו לשכונה שלהם חיררו להם תצורה הBlackRow לא הלכו לפורום או /report אלה התחילו לרוץ להוציא נשק ובעיקר להתחבא.. אני הייתי אומר נגיד לבלאדס אם קורה דרייבי או התקפה לא להתבכיין 'Nonrp' אלה לנסות לעשות משהו, למשל שעשיתי את זה לYamaguchi עם היאקוזה הם עשו ארפי הכי טוב בעולם הם לקחו תאופנוע שלהם עשו ממנו דרייבי כמו הסינים במציאות הכנופיות\משפחות פשע הסיניות ככה עושים והם לא בכו, תאמת קצת אבל תוך 2 דקות הם נרגעו ואפילו אמרו מחר עושים עוד קרבות כאלה.
אתם צריכים לקחת מYamaguchi דוגמא.
איזה אידיוט אני למה עשיתי את האשכול הזה בתלונות ודיווחים :O
חח טעות התכוונתי בפורום הראשי..
מישהו יכול לענות..
מוזר כל הלוקים האלה.. אמ אמ ..![]()
אחי יפה מאוד שאתה מודה דבר ראשון
וכל ה120 האלה השגת לבד ? בלי הצ'יטים ?
בלי שום ציטים
משדידות ומהמאפיה שאני איתה
פשש יפה שאתה מודה אחי
זוכר אותי ? עזרת לי במשחק..
וואלה אדמינים תורידו לו את הבאן הוא אחלה שחקן הוא עוזר לאנשים
הוא הקדיש לי שעתיים חחח
תודה אחי כן ניראלי שאני זוכר אותך
מצטער על הדאבל אבל למה לא עונים או עושים אם זה משהו
שם כרגע: Dark_Solko
שם מבוקש Dark_Martin
תודה מראש![]()
לא משנה,הסתדר.
שלום אני חזרתי אחרי זמן רב שפרשתי ויש לי באן אני מבקש שתורידו לי את הבאן זה האיפי שלי:
87.70.85.110
תודה לעוזרים
שם ישן:Jacob_Renvill
שם חדש:Alvaro_Remindaz
done