felix ata hofer be ramot
felix ata hofer be ramot
בואנה אתה לא מוכן לקבל ביקורת אתה כזה עקשן
כולם אומרים לך להפסיק הבנאדם מחפש שחקנים ואתה בא ומפריע מה זה משנה מה הוא אמר!?
כל שחקן יחליט איפה הוא רוצה להיות.
ואני תינוק.
LOWNATIC & FAILAZED = PR0 cancer
די! אתה ציני!
לא אני לא אתה פרו !
אתה לא רציני! כולם יודעים שאני אפס
בזה ניגמר הסיפור נקודה .
נהייתי חלש
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 18/11/09 ב 21:04
YUP
hhhhhhhhhhhh
כן תכלס יש שחקנים שקולטים מהר משחקים פחות זמן ממך או ממני ומזיינים את שנינו.. אותו דבר לא רק אופק גם מתן ככה... וזה לא משנה מה שיחקת ואיפה שיחקת, זה הכל לגבי הנסיון. אם היית מתקדם יותר מהר היית מגיע לרמות היותר גבוהות ככה שאי אפשר להשוות בין הדברים. אז זה לא משנה אם שיחקת FFA או DOMINATION.
אבל אתה מוכן להסביר לי למה אתה חייב להרוס להם את הנושא? הם כולה רוצים לחפש שחקנים לקלאן שלהם. מה זה משנה מה הרמה שלהם ומה הצבע של החרא שלהם הם פשוט ילדים כמוני, כמוך וכמעט כמו כולם פה שנהנים לשחק ורוצים לשחק יותר טוב. וככה מתחילים.
(ד"א אני ורוב שאר הוותיקים פה בקהילה משחקים בערך מאותה תקופה של סטיבי ככה כ......)
נערך בפעם האחרונה על ידי REDEMPTIO : 17/11/09 ב 19:48
פליקס , תפסיק עם זה .. כולה שחקן חדש כמו שהרבה אמרו כאן לפניי
תראה קצת כבוד.. וכדאי שתתחיל להיות מודע לזה שכל קבוצה בארץ שמשחקת נורמלי לוקחת אתכם , ולא תודה על ההצעה .. תמיר אתמול נראה לי או שלשום חזר מחו"ל .. אז יש על מה לעבוד .
וד"א חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אדי ..
תפסיקו לחוש עליו .. הוא מזיין אתכם במשחק ההזה ... מה לעשות .. ככה זה (tamin vs. orly/felix)
דרך אגב BOZZY'd .
sheilan ha bahari
אני חשבתי שאתה נהפכת לבנאדם נורמאלי,ולא איזה פוץ שחש כששואלים אותו עם הוא רוצה להצטרף הוא ישר אומר "עזוב אתם אפסים אתם לא לרמה שלי אני משחק עם 1650 נקודות בCB עם ארוך"
אתה סתם אפס דימה,אתה גם רייג'ר ברמות,אני בחיים לא אשכח את הרייג' שקיבלת כשעשית איתי עם דור ומיכאל משחק,זה היה פשוט הרייג' הכי גדול ואיכותי שראיתי בחיים.
lol ^
יאללה אשכול רייג'ים??