אחרי עבודה גדולה של מתן , טל , וקצת שלי , אנחנו גאים להציג את המוד.
למוד נשארו ממש פינשים אחרונים,הוא צפוי לעלות ביום שני ה 8.12.09 , יש בו המון דברים חדשים שתגלו בהמשך,אבל תמיד שיש מוד חדש גם יש קצת הודעות,שחלקכם תאהבו,וחלקכם לא.
___________________________________________________________________________________________
# סטאטים
במוד החדש יש מערכת סטאסטים חדשה,עם אפשריות חדשות שלא היה במוד הקודם.
לכן כל הסטאטים יתפאסו,הכל , מכוניות עסקים ובתים.
אנחנו כן מחזירים סטסאטים,אבל כמה תנאים.
*במוד החדש יש אלף ואחת דרכים להשגת 'כסף קל' , לכן המקסימום שיוחזר לכל משתמש בבנק הוא 750,000.
אל תחשבו שזרקנו סתם מספר,אני ומתן חשבנו , ונמאס לנו שכל אחד נמצא עם הר של כסף,שאין כבר ערך לכסף.
במוד החדש יש כל כך הרבה דרכים להשיג כסף,שלא תתחרטו שאיפסנו,וככה גם יהיה יותר ערך לכסף,מה רע?(:
אני מבקש מכולם כולל כולם לצלם סטאטסים,ולהעלות לאשכול פה.
המוד יעלה לשרת והשרת ינעל לשעה,בשעה הזאתי נחזיר לכולם סטאטסים,אבל אך ורק מי שפירסם פה עם תמונה,רק פה.
___________________________________________________________________________________________
# אדמינים
אני ומתן הכנו רשימה של כל האדמינים,והגענו למסקנה שצריך להוריד חלק ולהעלות כמה אחרים.
ביום שני שיפתח השרת עם המוד,יעלו 2 אדמינים חדשים,שעליהם כבר החלטנו, וירדו 2 , שגם עליהם , כבר החלטנו.
__________________________________________________________________________________________
# ציטים והאקים למינהם
במוד החדש יש מערכת אנטי ציט חדשה,נגד כל סוג ציט , כל מי שינסה לקחת כסף מסוביט,הכסף ישר יתאפס,ותשלח הודעה לאדמינים בסגנון הבא:
השחקן XXX השתמש ב Money Hack בסכום של XXX.
ככה שאין לכם מה לדאוג בעניין הזה,לאף אחד לא יהיה יותר וילה עסק 3 מכוניות הכי יקרות,ו5 משרתים.
_________________________________________________________________________________________
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אז מה יהיה במוד החדש?
במוד החדש יהיו הרבה דברים חדשים שאותם עוד לא ראה ה RP הישראלי.
את רוב הדברים תגלו בעצמכם,זה חלק מחווית המשחק.
אז מה יש?
מערכת רישונות אוטומאטית
טסטרים ולידר DMV כבר לא יהיה.
מעכשיו יש מערכת אוטומאטית שאפשר לקנות בה רישיון.
אפשר לקנות רישיון לשיט נשק תעופה ודייג,ורישיון נהיגה,שהוא טיפה יותר שונה.
לאחר שקניתם טסט במשרד הרישיוי יחכה לכם אוטו אדום ביציאה מהמשרד,שתכנסו אליו תצטרכו לעבור כ 20 צייקפונטים רחוקים וקשים אחד מהשני.
אסור שיהיה לכם אפילו פגיעה אחת,אפילו שפשפוף קל,ונפסלתם.
לאחר שתעברו את כל הצייקפונטים,תישלח הודעה לכל השרת שעברתם בהצלחה את מבחן הנהיגה.
פצצה
רוצים להרוג מישהו?לפוצץ אותו?אין בעיה.
במוד יש מערכת פצצות,אתה יכול להניח את הפצצה איפה שאתה רוצה,ובכפתור רחוק להפעיל אותה.
את הפצצה אתה קונה בחנות הפצצות IC , ו OOC משלם לאדמין סכום כסף מסוים,והוא לידך למשך כל התהליך למנוע DM.
מטריאלס
אפשרות ליצור נשק עצמי,מה שמיוחד במוד הזה שאפשר להסתיר את החומר בבית,ולכל פאקשן יהיה מחסן משלו להסתיר את החומר.
עיצוב חדש
כל המוד עוצב,יש בו הרבה פונקציות חדשות של 0.3 כמו דיאלוגים וכו'..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הפתעה מיוחדת לאחד מהשחקנים
אחד השחקנים,יזכה להצצה ראשונית של המוד לפני כולם.
איך זוכים?
משקיעים בפורום,בשרת,ביום ראשון בערב אני ומתן נבחר את אחד מכם,ותזכו להצצה לפני כולם,עם הדרכה צמודה שלי ושל מתן.
__________________________________________________________________________________________
שיהיה לנו בהצלחה!