אמרתי COWAL STORY,BRO
מה לא באערור
זה ברור, פשוט לא הבנתי מה אתה רוצה
אמרתי COWAL STORY,BRO.
מה לא הבנת פה
יאללה סתמו תפה כולכם ...
אז נכון יש לי קבוצה כשלון אבל אני בניגוד לכל הפלצנים כאן אשכרה אוהד תקבוצה והולך למשחקים מגיל 4 ולא
רק מדבר באינטרנט כמו אידיוט...
ואל תשכחו אף פעם ,
מכבי יש רק בתל-אביב , ובתל-אביב יש רק מכבי...
כן אה רק אני שר שירים של חיפה...
כמעט כל השירים שלכם גנובים ממכבי / הפועל אז אל תזיינו תמוח ולצורך העניין אין פה בכלל שום שיר זה ביטוי שידוע שאוהדי מכבי המציאו
אין לי מושג מה עשיתם ממנו...
כולם יודעים שכשאומרים מכבי / מכביסטים תמיד מתכוונים למכבי ולא לקופים הירוקים
אתם סתם מועדון בושה , שקיבל מתנה משמיים שיעקב שחר נמצא בקבוצה שלכם , לא יותר מזה..
אתם תמיד תשארו אותו קהל מצליח שאוהד את הקבוצה בגלל ההצלחות , אותו קהל מסריח שמביא 5 וחצי אלף צופים למשחק ליגה
בעונה שאתם עם מאזן של 11/12..
אותו קהל שגונב שירים כבר כמה שנים טובות גם מהפועל וגם ממכבי..
בנצי אתה שקרן גרוע , זה כזה בולט בתגובות מי תכלס אוהד תקבוצה
שלו וחי אותה ומי סתם לוקח את זה באיזי..
איזי FTW
אתם עם הכדורגל הדפוק שלכם די לספאם תקראו את השם של האשכול
תקשיב טוב ,
מכבי הקבוצה הראשונה בארץ , אבל זאת ממש לא הסיבה שיש לה הרבה אוהדים..
אף אחד לא מקנא בחיפה , אין דבר כזה אוהד אמיתי שמקנא בקבוצה אחרת.. המושג הזה לא קיים...
ומכל השחקנים שהבאת למכבי הבאת את הדוגמאות הכי גרועות שיכלת להביא,
ברקוביץ' בא למכבי בשנת פרישה זה היה ברור שהוא לא יהיה מציאה
ביטונים.. כמה שערים הבקיע משה ביטון העונה? על אלי ביטון אני מעדיף שלא לדבר
רוסו כנ''ל כמו ברקוביץ'
ועל בוזגלו שסיים עם 10 שערים ו10 בישולים שנה שעברה אי אפשר להגיד כשלון..
לעומת זאת אני יכול לצרף לך רשימה של כמה עשרות שחקנים טובים אחרים שהגיעו למכבי בתור שמות והיום שווים לתחת..
רק מהשנה האחרונה , אבידור , רודי חדד , דולי ג'ונסון יבוריאן שבחון , עזרן (שאפילו לקרוא לו כשלון זה להעליב הבן אדם אשכרה שיחק פחות משנה , הבקיע שער אחד והוא כבר שנתיים פצוע.. יש יותר נאחס מזה?) ואפילו קומאץ'..
אם אני אלך שנתיים אחורה , ואפילו לעונת האליפות (תרצה גם הגלאקטיקוס) אני יכול לפחות להכפיל את הרשימה..
ולצורך העניין , לא אני לא חושב שמכבי קבוצת כדורגל טובה , אני כן יודע שאנחנו עדיין המועדון הכי גדול בארץ,
זה שהלכת למשחק אליפות שלכם לפני 10 שנים , לא אומר שאתה הולך שבת שבת ונוסע למשחקי חוץ (יותר מזה אני יודע שלא)